Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik leírás illik leginkább a gyk -s frusztrált incelező nő jelenségre?
"magasabb inteligenciájú incel kérdések"
én még ilyet ezen az oldalon nem olvastam!
1: Tehát a másodikra szavazol és feminista vagy. Az incelek politikai megoldásainak egyik fel része 50 évvel ezelőtt még teljesen elfogadottnak, normálisnak és mindennaposnak számítottak, ahogy 500 és 5000 évvel ezelőtt is. Ezt hívják a feministák a patriarchátus korának egyébként.
A másik fele meg olyan, mint például hogy engedjünk be/segítsünk ide a harmadik világból egy rakás nőt -- teljesen kompatibilis a feminizmussal, senkinek nem sérül semmilyen joga. A feministák is megteszik ezt, csak ők azt engedik be, aki eljut a déli határig. Maguktól jellemzően férfiak jutnak el odáig.
Szerinted az incelek nem mind a harmadikra fognak szavazni? 😂
Vagy ezt is moderátor írta ki?
2: Pedig szerintem olvastál. Úgy lehet felismerni az ilyet, hogy 200+ válasz van alatta.
Low IQ alatt az egyszerű melós kezére gondolok egyébként, míg high IQ az olyan, ami a párkapcsolati piac helyzetét feszegeti.
Félek tőled, kérdező. Remélem nem ismerlek a való életben
27N
Mi is félünk tőled 9#
Csakhogy örülj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!