Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik leírás illik leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik leírás illik leginkább a gyk -s frusztrált incelező nő jelenségre?

Figyelt kérdés
A magasabb inteligenciájú incel kérdések alatt többször is megfigyelhető a válaszok 200 fölötti száma, aminek 2/3 -át ilyen nők írják.

2021. nov. 12. 18:20
A kérdező szavazást indított:
A blackpill ezekhez a nőkhöz is eljutott, viszont annak brutalitását egyelőre nem tudják feldolgozni. A belső védekezési mechanizmusuk kivetülése ez.
A politika kategóriából érkező feministákról van szó. Csak féltik a feminizmus eddig kivívott eredményeit az ilyen mozgalmaktól.
Azért frusztráltak, mert miután kiválasztották a felső 10 -es palikat, azoknak csak szexre kellettek. A feszültséget levezetik az inceleken.
23 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
86%
Azért frusztráltak, mert megrémíti őket az olyan férfi, akit még az ókorból is kinéztek volna, annyira korcs világszemlélete van.
2021. nov. 12. 18:23
 2/73 anonim ***** válasza:
92%

"magasabb inteligenciájú incel kérdések"

én még ilyet ezen az oldalon nem olvastam!

2021. nov. 12. 18:27
 3/73 A kérdező kommentje:

1: Tehát a másodikra szavazol és feminista vagy. Az incelek politikai megoldásainak egyik fel része 50 évvel ezelőtt még teljesen elfogadottnak, normálisnak és mindennaposnak számítottak, ahogy 500 és 5000 évvel ezelőtt is. Ezt hívják a feministák a patriarchátus korának egyébként.

A másik fele meg olyan, mint például hogy engedjünk be/segítsünk ide a harmadik világból egy rakás nőt -- teljesen kompatibilis a feminizmussal, senkinek nem sérül semmilyen joga. A feministák is megteszik ezt, csak ők azt engedik be, aki eljut a déli határig. Maguktól jellemzően férfiak jutnak el odáig.

2021. nov. 12. 18:30
 4/73 anonim ***** válasza:
91%

Szerinted az incelek nem mind a harmadikra fognak szavazni? 😂

Vagy ezt is moderátor írta ki?

2021. nov. 12. 18:30
 5/73 A kérdező kommentje:

2: Pedig szerintem olvastál. Úgy lehet felismerni az ilyet, hogy 200+ válasz van alatta.

Low IQ alatt az egyszerű melós kezére gondolok egyébként, míg high IQ az olyan, ami a párkapcsolati piac helyzetét feszegeti.

2021. nov. 12. 18:31
 6/73 A kérdező kommentje:
4: Én incel vagyok és az elsőre szavazok.
2021. nov. 12. 18:32
 7/73 anonim ***** válasza:
100%
Tehát csak behozunk egy csomó nőt? Mármint azokat, akik akarnak jönni. De ennyi?
 8/73 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg van pár nő az oldalon aki felrakta a szemellenzőt és nem lát ki semmerre abból az irányból amibe 20 évvel ezelőtt beállt, de ez nem jelenti azt hogy az incelkedés nem hasonlóan torz dolog. 🙂
 9/73 anonim ***** válasza:
93%

Félek tőled, kérdező. Remélem nem ismerlek a való életben

27N

2021. nov. 12. 18:35
 10/73 anonim ***** válasza:
0%

Mi is félünk tőled 9#

Csakhogy örülj

2021. nov. 12. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!