Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik leírás illik leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik leírás illik leginkább a gyk -s frusztrált incelező nő jelenségre?

Figyelt kérdés
A magasabb inteligenciájú incel kérdések alatt többször is megfigyelhető a válaszok 200 fölötti száma, aminek 2/3 -át ilyen nők írják.

2021. nov. 12. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
100%

Én láttam sokválaszos kérdést, de az, hogy sok a válasz valamire, nem jelenti azt, hogy "magas intelligenciájú" a kérdés. Gondolkozz már.

A válaszok száma nem növeli a kérdés intelligenciáját, se a kérdést feltevőjét. Szerinted a húsos-csontos kérdező intelligens volt?

2021. nov. 12. 18:39
 12/73 anonim ***** válasza:
25%

B.szatlanok - ez illik rájuk leginkább.

(Már ez alá a válasz alá is beférkőztek, nem bírnak magukkal)

Amúgy fura módon mindenki boldog párkapcsolatban él, ja és sok a külföldön, külföldi pasival élő. Teljesen irreális, hogy péntek este itt veretik, vajon tényleg elégedettek az élettel?

2021. nov. 12. 18:43
 13/73 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mi az, hogy a kérdés intelligenciája? Azt miben mérik? A kommentek számában? Ne fárasszatok már...
2021. nov. 12. 18:45
 14/73 anonim ***** válasza:
100%
#6 A saját kérdésednél nem tudsz szavazni. Hacsak nem több profilról nyomod ezt az inceles dolgot.
2021. nov. 12. 18:52
 15/73 anonim ***** válasza:
100%

#13 szerintem a kérdező arra gondol, mikor idéz egy bölcs mondást valamilyen híres szerzőtől.

Gondolom ettől érzi magát okosnak - sikerült leérettségiznie és még emlékszik pár névre a kilencedikes tankönyvekből.

2021. nov. 12. 18:53
 16/73 anonim ***** válasza:
94%

Mi a retkes f*sz** az ilyen kérdéseknek a cèlja ?

Mi a bànatot akar vele elérni a kérdező egyàltalàn?

Mit lehet kihozni ostoba kérdésekből?

Mitehet kihozni ostoba ideologiàkból?

Létezik erre jó válasz ? Vagy csak valami eltorzult segitsegkèrès?

Nem tudom mekkora az IQtok , de hogy az EQ-tok valahol Kínában van az biztos.

Tiszta Aliz csodaországban vagytok , gyàrtjâtok a fos önigazolós kérdéseket , amiknek köze nincs a valósàghoz ember!

Az élet és amit ti gondoltok, két külön dolog , mint a dobostorta meg ez ütő

A kerdeseiteknek kb olyan színvonala van mintha bekèrdeznèm, hogy vajon mennyi a törpbogyó àra aprajafalvàn

Meg mik ezek a tagek?

#blackpill bluepill redpill pill Pill

A YouTube videó ahol kalapàccsal veri magàt egy àtlagos fickó , mert nem jön ki centikre a hülye tèveszmètek szerint a fejformàja?

Titeket be kellene gyűjteni àtnevelő tàborba küldeni , ha rendben lennètek akkor meg kiengedni

Ffi voltam , mèg mielőtt a nőkre fognàtok barmok

2021. nov. 12. 18:55
 17/73 anonim ***** válasza:
88%
Itt mindenki frusztrált b@szatlan feminista p!csa, aki nem kínálkozik fel az inceleknek jótékonykodásból.
2021. nov. 12. 18:57
 18/73 anonim ***** válasza:
86%
Mert így tudnak baszatlan picsázni. Ennyi a lényege.
2021. nov. 12. 18:57
 19/73 A kérdező kommentje:
Én a szavazatokra vagyok kíváncsi
2021. nov. 12. 18:58
 20/73 anonim ***** válasza:
77%

Öreg péntek este van menj le egy kocsmába, idd le magad, menj oda 40 csajhoz az egyik tutira lefekszik veled

Még úgyis hogy egy társadalmi analfabéta vagy, és ha másnap kijózanodik és mondasz neki ilyen baromságokat akkor menekül ahogy tud

Ha ez nem jön össze pár hétig, akkor menj el fodrászhoz, nézz meg pár videót hogyan kell egy férfinek öltözni, menj el a H&M-be vagy a Zarába, ha nincs pénzed, kezdj el sportolni heti 3x futás és konditerem

Ha ezután se jön össze a csaj pampoghatsz itt a világ elméletedről

Egyszerűen lusta vagy és igénytelen, ez a te bajod, nem a társadalomé

2021. nov. 12. 19:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!