Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik számítana ideálisabb férfinak? (Leírás lenn)
Fiatal huszonévesek vagyunk.
Egy jó barátommal belefogtunk egy kíserletbe, de én kicsit megsértődtem a végeredményen.
A lényeg az volt, hogy megkérdezzük, női ismerőseinket, hogy melyikünk lenne ideálisabb a számukra.
Mindketten átlagos arccal rendelkezünk, ő igen vékony, egyszálbelű, én viszonylag erős és masszív vagyok, viszont sajnos az utóbbi időben nagyobb pocakom lett(nem vagyok rettenetesen kövér, de az a kicsit gömbölyű, tehát a felső két "kocka" alatt már zsír van).
Majd minden lány engem utasított el, mondván hiába tudnám kettétörni a haveromat, a hasam taszítóbb, hiába vagyok valamivel izmosabb.
Ez minden lánynál így lenne vagy csak nem volt szerencsém?
A belső mint szempont most nem játszik.
Persze tudom hogy a leírt hátrányomon javítanom kéne, de ennyivel taszítóbb egy viszonylagos túlsúly, mint a "pálcika szerű" vékonyság?
Természetesen tiszteletben tartom a véleményeket és én sem tartom igazán szépnek alapvetően bárki túlsúlyát, ahogy az enyémet sem.
Leszólásokat nem szeretnék, kicsit tényleg bánt a dolog, korrekt véleményekért hálás lennék!
Egyértelműen ti két barát vagytok, minek szavazni?:D Már nem az első ilyen kérdés. A barátságotokra fog menni a rivalizálás. A barátság meg egy jó dolog, amit nem szabadna ez miatt tönkre tennetek. Ezért nem is szavazok.
Illetve: Mindkettő:D Ha már lúd legyen kövér alapon:)
Rakd fel a testeket,és megmondom😉
Az a baj,hogy mivel ismerősöket kérdeztetek,nem tudtak elfogulatlanul válaszolni. Nem írtad,hogy szólt pontosan a kérdés,de még ha ki is fejeztétek,hogy csak test alapján, akkor is benne van minden más is,lehet,hogy még ők se tudják,de befolyásolja őket tudat alatt,hogy melyikőtökkel milyen viszonyban vannak.
Nem hiszem,hogy elfogult lenne mind, mert olyanokat is megkérdeztünk, akikkel annyi a kapcsolatunk hogy egy egyetemre járunk és egy bandában járunk el inni.
Összeveszni nem fogok vele ilyeneken, ahhoz túl jóban vagyunk, akkor általánosságban érdekel a kérdés.
De azért köszönöm az eddigi válaszokat, várok még!
Bocsi, de ha már ilyen fiatalon lötyög a hasadon a zsír, mi lesz később?
Félre ne értsd, biztos nagyszerű ember vagy, de a leírás alapján nem valami szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!