Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik számítana ideálisabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik számítana ideálisabb férfinak? (Leírás lenn)

Figyelt kérdés

Fiatal huszonévesek vagyunk.

Egy jó barátommal belefogtunk egy kíserletbe, de én kicsit megsértődtem a végeredményen.

A lényeg az volt, hogy megkérdezzük, női ismerőseinket, hogy melyikünk lenne ideálisabb a számukra.

Mindketten átlagos arccal rendelkezünk, ő igen vékony, egyszálbelű, én viszonylag erős és masszív vagyok, viszont sajnos az utóbbi időben nagyobb pocakom lett(nem vagyok rettenetesen kövér, de az a kicsit gömbölyű, tehát a felső két "kocka" alatt már zsír van).

Majd minden lány engem utasított el, mondván hiába tudnám kettétörni a haveromat, a hasam taszítóbb, hiába vagyok valamivel izmosabb.

Ez minden lánynál így lenne vagy csak nem volt szerencsém?

A belső mint szempont most nem játszik.

Persze tudom hogy a leírt hátrányomon javítanom kéne, de ennyivel taszítóbb egy viszonylagos túlsúly, mint a "pálcika szerű" vékonyság?

Természetesen tiszteletben tartom a véleményeket és én sem tartom igazán szépnek alapvetően bárki túlsúlyát, ahogy az enyémet sem.

Leszólásokat nem szeretnék, kicsit tényleg bánt a dolog, korrekt véleményekért hálás lennék!

2020. aug. 24. 23:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Én is a vékonyabbak választanám.
2020. aug. 25. 09:01
 12/16 anonim ***** válasza:
18%

Az igazi nő ott kezdődik, hogy férfit választ férfi testalkattal, nem pedig valami etióp éhenkórász cérnagilisztát.

Gondolom ezek még a szőrtelen testet is preferálják, és ha melle is van, külön érdem. Szép pofikával, lehetőleg púderezve.

2020. aug. 25. 09:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem az jobban bejön, ha egy srác erősebb testalkatú, masszívabb, ha van pocakja is. Alapvetően nincsen bajom azzal sem, ha valaki vékony, de egy vízilónak érezném magam mellette :D Van egy szintén nagyon vékony és magas barátom, kb. a csuklóm lehet akkora mint a karja... nekem fura lenne, ha lányként én lennék a nagyobb, kellemetlenül érezném magam.
2020. aug. 25. 09:34
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

"Az igazi nő ott kezdődik, hogy férfit választ férfi testalkattal, nem pedig valami etióp éhenkórász cérnagilisztát."

Tehát nem vagyok nő, mert 7 éve kapcsolatban vagyok egy vékony férfival?

Bocs, de le sem köpnélek.

2020. aug. 25. 10:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez simán ízlés kérdése, nem is nevezném annak, hogy melyik az ideálisabb. Van, akit a vékonyság taszít jobban, van, akit a has. Én a naggggyon vékony férfiak iránt nem tudok szexuálisan vonzódni (itt tényleg ezt a "bordái kilátszanak / 10éves kifiú/Sebeők János testalkatot értem), tehát a kettő közül inkább a pocakos testet választanám, de az is kérdés, hogy a vékony mennyire vékony, a hasas meg mennyire hasas.
2020. aug. 25. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes hogy aki a pocakra szavaz le lett pontozva aki a sovanyra az meg fel. Kinek fáj hogy valakinek más az ízlése?
2020. aug. 25. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!