Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik leírás illik leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik leírás illik leginkább a gyk -s frusztrált incelező nő jelenségre?

Figyelt kérdés
A magasabb inteligenciájú incel kérdések alatt többször is megfigyelhető a válaszok 200 fölötti száma, aminek 2/3 -át ilyen nők írják.

2021. nov. 12. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:

60: Csak például egy jól kinéző férfinak van 40 matche. Ha az első 30 -at el is rontja, marad további 10 + jön a többi a következő nap. Ha ezt valaki 3 hónapig csinálja, lehetetlen, hogy ne jöjjön bele, hacsak nem valami tényleg komoly mentális problémája van.

Ha viszont egy férfi bénán néz ki, évente lesz 3 match -e és eveket tölt el egyedül. Nyilván mentális beteg lesz egy idő után és a szociális készségei is degradálódnak. És akkor mára eljutottunk oda, hogy egy átlagos, alsó 70% -ba tartozó férfi bénának számít.

Én azt mondom, ma az incelek 95% -ának a threshold -ot nem elérő kinézete okozza a problémát. 5% az, aki tudna csajozni, viszont a chat -nél/randinál elrontja.

Nekem például évente átlagosan egyszer jön össze egy randi/csókolózás a szórakozóhelyen. Lehet mondani, hogy ezeket miért bénáztam el, de az az igazság, hogy az évente 1 alkalmat leszámítva szinte sosincs alkalmam beszélni nőkkel. Így semmi különös nincs abban se, hogy azt az egyet elrontom egy olyan világban, ahol a nők 0 -24 -ben tereferélnek a rájuk nyomuló férfiak tömegeivel.

2021. nov. 12. 22:36
 62/73 anonim ***** válasza:
5%

Nagyon félrement a kérdésed kérdező!

A topicodat megszállták a feminácik (akik között ugye bőven akad férfi is)

Pedig a kérdés pont róluk szólt, és hagytad hogy kicsússzon a téma a kezedből. Szomorú

2021. nov. 12. 22:46
 63/73 A kérdező kommentje:
A kérdés nem ment félre, de a témát tényleg hagytam elcsúszni. Mentésgemre szolgáljon, hogy a itt a szavazás a lényeg, nem a válaszok a kérdés alatt.
2021. nov. 12. 22:50
 64/73 anonim ***** válasza:
70%

A gyks szavazasok nagyon komolytalanok, nem foglalkozom velük

A kommentek a lényeg mindig, ahol a vélemények születnek

2021. nov. 12. 22:56
 65/73 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem ismerkedek neten.

Van barati korom tobb is, mindig vannak singli pasik.

Egyszeruen nem ertem miert nem mennek es keresnek erdeklodesi csoportokat. En ilyen korokben vagyok: turazos csoport, onismereti csoport, konyves csoport, kviz csoport... Es van par intimebb temakor

Rendszeresen talakozunk eloben, mert van ilyen kavehazas tali meg ugye a turakat sem a szobaban vegezzuk.

Maaik h nem szeretem ha velem ismerkedni akarnak. Megis siman osszekonnek a kapcsolataim. Tudom paradoxon. De ha singli vagyok akkor sem szeretemert van benne egy amolyan eroszakos solog nyomulas. Meg unalmas. Edsig minden parkapcsolatom egy haveri szintrol indult baratsag lett majd kapcsolat. Az elso talakozastol kb 4-6 honap telt el mire pl az elso szex megtortent. Fokozatosan lassan haladok mert nekem nem azonnal kell minden hanem az kell ami nekem jo.

Szoval nem art egy egeszseges test. Nem kigyuras hanem egy aranyosan izmos de atlagos test. Ezhhez eleg heti 2x lemenni edzeni. Normalis haj fizura. A 0as gep nem az 😂. Normalis ortozkodes. (hidd el egy atlag not nem erdekel h mi a marka) tiszta nem lyukas ruha. Apoltsag !!!

Es nem ismerkedni nyomulni hanem normalis kommunikaciot kezdemenyezni mondjuk holt atlagos dolgokrol. Nem azt erezze h te most felszedni probalod hanem azt h embernek mezted normalis udvarias voltal kellemes tarsalgas nem feltetlen kell flort, es eleg egy bok! Siman csak erezd jol magad a tarsasagaban.

2021. nov. 13. 05:42
 66/73 anonim ***** válasza:
100%

#45 ó drágám, sajnos elkéstél tegnap, elvitt már más. De ne aggódj, csak futó kaland, te vagy az igazi 😁

A széntablettával végül mi lett? Be kellett venned? 😏

2021. nov. 13. 08:40
 67/73 A kérdező kommentje:

65:

"Nem kigyuras hanem egy aranyosan izmos de atlagos test. Ezhhez eleg heti 2x lemenni edzeni.":

Ez azt jelenti egy nőnél, hogy nem a testépítő szint kell neki, hanem a szteroiddal kigyúrt modell test. Valami ilyesmi:

[link]

"Normalis haj fizura. A 0as gep nem az.":

Ez azt jelenti egy nőnél, hogy teljes, 16 éves fiú haj kell neki, ami csak keveseknek van (mint pl a linkelt csávónak)

"Normalis ortozkodes. (hidd el egy atlag not nem erdekel h mi a marka) tiszta nem lyukas ruha. Apoltsag !!!":

Azaz vadász szem és lapát áll.

"Edsig minden parkapcsolatom egy haveri szintrol indult baratsag lett majd kapcsolat. Az elso talakozastol kb 4-6 honap telt el mire pl az elso szex megtortent.":

Ennek viszont örülök. Ma már veled a Chad se fog aznap lefeküdni, megdolgoztatod érte őket rendesen.

2021. nov. 13. 11:40
 68/73 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nektek inceleknek a farkatok is elcsöppen ezektől a bio sorozatgyártású Chadektől vadász szemmel és lapát állal annyit ömlengtek róla.
2021. nov. 13. 12:44
 69/73 anonim ***** válasza:
100%
Engem a 65-ös intim csoporttagsággal való találkozása érdekel, az hogyan folyik? :D
2021. nov. 13. 14:06
 70/73 anonim ***** válasza:
100%

Itt ti vagytok a frusztráltak, kérdező.

Sikerült is a 3 választási lehetőségben szépen prezentálnod az elborult agyatokat :)

1. Lexarjuk a "black pill"-t

2. Semmit nem féltünk tőletek, kevesek vagytok ti ahhoz.

3. Ezek a "csedek" csak a ti fejetekben léteznek.

2021. nov. 13. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!