Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik leírás illik leginkább a gyk -s frusztrált incelező nő jelenségre?
Kérdező! Nekem van párkapcsolatom de a barátnőm itt nem messze tőlem éjfélig dolgozik. Bár ezt egy incel aki még nő közelébe se járt soha, meg úgy az életről sincs sok fogalma, valszeg fel se tudja fogni, hogy a nők is van hogy melóznak péntek este, nem csak gazdag jóképű férfiakkal kocsikáznak meg szexelnek.
Én meg itt cs . szem el az időmet
De ma is tanultam sok mindent, az incel szubkultúráról
Az emberekben van egyfajta morbid kíváncsiság. A Bedlam tébolydában régen aprópénzért mutogatták a háborodottakat. A cirkuszokban valamikor népszerűnek számítottak a Freak show-k, ahol torzszülötteket lehetett nézni. Az állatkertekben az ürülékkel dobálódzó emberszabású majmok a fő attrakciók.
Én nem helyeslem, hogy mentálisan sérült embereken gúnyolódjunk. Épp elég nektek, hogy a saját frusztrációtok és tévhiteitek poklába vagytok bezárva. Másfelől, a Mónika show szereplői is önként csináltak hülyét magukból.
Én azért vetem meg az inceleket, mivel többéves kapcsolatban élek egy nővel akit nagyon szeretek, és ős is engem. Mikor olyan írnak, hogy korlátozni kéne a nők jogait, gyógyszerezni esetleg megerőszakolni akkor miért csodálkoztok ha a normális férfi társatoknál is elgurul a gyógyszer?
23F
36
Ahha, hogyne persze..:) És ha én fogom megcsalni? Lenne rá jelentkező bőven.
Én is azt mondom, hogy szavazzatok inkább. Vannak más kérdések ehhez.
37: Ha igaz lenne, akkor meg is tennéd.
Kérdező! Kiváncsi vagyok ha fordítva lenne mit szólnál pl. ha a melegek csinálnának ilyen társadalmat és minden melegnek kiutalnának egy incelt, vagy bármilyen férfit akinek épp nincs nője, akit aztán s . ggberakhat megerőszakolhat.
Végülis így megkapnád a napi 1x szexet csak nem úgy ahogy képzeled, meg a melegeknek is végre jó élete lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!