Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogyan melyik leírás illik leginkább a barátotokra?
42
Mivel olyanok alkották az elméletet, akiknek soha nem volt közük nőhöz meg párkapcsolathoz, ezért nem..nem tudjuk. És büszkén vállaljuk.
Normális embert nem is érdekel ilyen mélységben az ostoba elméletetek.
Figyeljetek csak, én csak azt tudom ígérni, amit eddig is tettem. Élőben, ha a szemem elé kerültök, bármit megengedek magamnak veletek szemben.
Beszélsz hozzám, előfordul, hogy ignorállak, mintha nem is léteznél. Előfordul, hogy direkt mások előtt mondom fennhangon, hogy szállj már le rólam. Előfordul, hogy miközben beszélsz hozzám, a telefonomat nyomkodom. Ha kollégám lennél esetleg, akkor semmit nem csinálok meg, amit kérsz. Ha egyetlen egyszer is belém kötsz, akkor pedig minden erőmmel azon leszek, hogy úgy megkavarjam a sz.art, hogy magad távozz onnan, mert nem bírod már lelkileg a kirekesztést. Sajnos vagy nemsajnos ebben jó vagyok, bár szerencsére nem gyakran volt erre szükség. Ha nem szállsz le rólam két figyelmeztetés után sem, vagy becsületsértő dolgokat mondogatsz, akkor megyek a HR-re. Ha esetleg van valami lenézett szerencsétlen feleséged/nőd, akkor ha komolyabban flörtölsz velem, udvarolgatni próbálsz, akkor bizonyítékot gyűjtök és köpök neki azonnal.
Sajnos csak így lehet ezek ellen fellépni. Remélem, minél többen megteszik, mert tényleg romlik a helyzet, 5-10 éve még ezen az oldalon sem volt ennyi elméletszövögető, tiszta elmebeteg incel. Amíg egymást hergelik és fiatalokat fertőznek meg ezzel, addig egyre több is lesz.
#45.
Te is rendben vagy mentálisan az látszik :D
47
Férfiként én is megvetem az ilyen alakokat és ütném őket. De amúgy a sitten is, az erőszaktevőket, zaklatókat, nőverőket még a gyilkosok is kirekesztik odabent és zaklatják. Sajnos még egy gyilkosnak is nagyobb erkölcse van, mint pár itteni szűz incelnek.
23F
#48.
Most jutalomként valaki gyorsan mutassa meg neki a punciját, különben ő is incel lesz ez aggresszívnek is tűnik.
49
"ha a való életben előadnád ezt a szirupos, hazug álomvilágodat és utána még képes lennél nyíltan belém állni hogy én vagyok a beteg, nem biztos, hogy épségben távoznál a helyszínről."
Érdekes, arra, hogy ő agresszív, egy büdös szavad nincs. :D
#50.
Egy inceltől nem meglepő, de egy normitól? Azt hittem ti kiforrottabbak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!