Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Üzemeltetőként kérdezem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attilagreat kérdése:

Üzemeltetőként kérdezem, hogy kinek mi nem tetszik a társkereső oldalakben?

Figyelt kérdés
Szerintem a kérdésre érkező válaszok, minden fejlesztőnek a hasznára válhatnak.

2021. nov. 23. 12:35
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
81%
Én már nagyon régen voltam ilyenen tag. De akkor több oldalon is. És a legtöbb üzenet, amit kaptam az az ajánlat egy d.ugásra. Hiába írtam oda, hogy én komoly kapcsolatot keresek. Ezekről töröltem is magam. Nem tudom amúgy, ez biztos nem az üzemeltető hibája, de miért nem tudnak olvasni az emberek? Egy oldalon voltam fent hosszabb ideig, ott össze is jött egy-két ígéretes randi, de a végén már ott is ilyen levelek jöttek. Pedig ott le volt írva, hogy ez nem szexpartner kereső, de úgy látszik egyesek még mindig nem tudnak olvasni. Többször jeleztem, törölték is az adminok ezeket, de mindegy, mert másnap új néven megint ott voltak. Aztán feladtam, és inkább töröltem is magam.
2021. nov. 23. 20:12
 32/48 anonim ***** válasza:
33%

Nem szeretnék nagy innovátor lenni ebben a témában, de én olyan rendszert fejlesztenék, ahol csak Skype, vagy valami hasonlón lehetne kommunikálni.

Rögtön kiderülne ki kamus, ki nem, ki a piás, tàn kevesebben mutogatnák a farkukat, nem akadnának egy a "szia mizu?"-nál stb.

2021. nov. 23. 22:14
 33/48 anonim ***** válasza:
26%
Igen, rögtön a videó chat lenne a jó. De szerintem az emberek nem csinálnák. De lehetne olyan társkereső, ahol csak a skype azonosító lenne ott és azon keresztül keresnék egymást. Nem levélírogatással.
2021. nov. 24. 10:21
 34/48 anonim ***** válasza:
88%

33: ez baromsag, franc se fogja nyilvanossagra hozni a privat adataim meg a skypom, hogy mindenfele kanos gyoker elkezdjen ott zaklatni. majd en megadom annak, akinek szeretnem.

mielott videochatelgetni kezdek valakivel, azert valtanek par mondtatot elotte irasban, hogy egyalataln ertelmes, normalis ember-e. nem fogom arra pazarolni az idomet, hogy mindenkivel videozgassak, aki benyog egy sziat.

2021. nov. 24. 10:27
 35/48 anonim ***** válasza:
43%
34-es, igen régen ezért voltak az "társkereső hivatalok", ahol a néni meghallgatta az embereket, gyökereket alapból nem engedett be, és a hasonló személyiségű fiatalokat összehozta.
2021. nov. 24. 16:10
 36/48 anonim ***** válasza:
23%

#34 nem maga a Skype kellene, hanem egy ahhoz hasonló videofelület, a levelezés helyett.

Nem olyan nagy durranás lefejleszteni.

Meg nyilván olyan belépési díj kellene, ami drágább, mint egy prosti.

2021. nov. 24. 17:08
 37/48 anonim ***** válasza:

- kamu profil

- sok idióta, szexorientált majom

- jó lenne külön chatszoba, hogyha pl szexre keresel valakit, akkor oda mész (talán szűrné valamennyire az embereket)

- további szűről pl dohányzás, pia, szgép-függőség, de lehetne hobbi vagy aktivitás alapján is (mert én pl otthonülős vagyok, a párom mászkálós)

2021. nov. 24. 18:07
 38/48 anonim ***** válasza:
64%
Tiszta pénz lehúzás, cserébe meg egy nagy fos a felhozatal.
2021. nov. 24. 21:04
 39/48 VincentLaw ***** válasza:
100%

Én örülnék neki, ha a 'Jelentés' funkció működne, vagyis lenne valami következménye.

Face társkereső tapasztalat:

Ott a mostani időben rengeteg kép alapján szép kínai lányt dobál fel budapesti székhellyel, ha jobbra húztam őket, szinte mindig match volt. Aztán volt, hogy ugyanazokkal a képekkel, csak más névvel és életkorral dobott fel egy lányt. Ott elkezdtem jelenteni ezeket a profilokat, mivel egyértelmű volt, hogy nem valósak. Plusz azt is hozzá kell tenni, hogy ezek a profilok sok esetben rám is írnak, és van, hogy már az első üzenetben WhatsApp-ra akarnak átvinni. Kicsit sem gyanús.

Aztán 1 hét elteltével jöttek az első visszajelzések a jelentett profilokról, hogy 'Megvizsgáltuk, nem találtunk semmi irányelveket sértő dolgot, így nem töröltük a profilt.'. Vagy valami ilyesmi szöveget. És az összes jelentett profilra ez az autómatikus válasz jött vissza. Úgyhogy abbahagytam a jelentgetéseket, mert teljesen felesleges. A sztori úgy lett volna kerek, ha engem bannoltak volna, mert az algoritmus mondjuk engem szűrt volna ki, hogy 'ez feleslegesen jelentget egyfolytában' :D. De utóbbi nem történt meg.

2021. nov. 25. 13:52
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne ha már lenne valami újítás a társkeresőkben, nem ez a 30 éve menő felállás, hogy mindenkinek van egy profilja és rá ír valakire. A tinder sem megoldás, mert az meg már annyira gáz húspiac jellegű, hogy hihetetlen.

Valamit ki kellene találni, hogy ösztönözve legyenek a nők is a beszélgetésre. Vagy valami, amivel ki lennének egyenlítve a túlzott férfi tömeg.

Egy IQ vagy intelligencia teszt sem ártana, és helyesírás teszt. Ha már van olyan társkereső amire csak szép emberek regisztrálhatnak, miért nincs olyan ahova okosak?

2021. nov. 25. 14:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!