Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üzemeltetőként kérdezem, hogy kinek mi nem tetszik a társkereső oldalakben?
Nem szeretnék nagy innovátor lenni ebben a témában, de én olyan rendszert fejlesztenék, ahol csak Skype, vagy valami hasonlón lehetne kommunikálni.
Rögtön kiderülne ki kamus, ki nem, ki a piás, tàn kevesebben mutogatnák a farkukat, nem akadnának egy a "szia mizu?"-nál stb.
33: ez baromsag, franc se fogja nyilvanossagra hozni a privat adataim meg a skypom, hogy mindenfele kanos gyoker elkezdjen ott zaklatni. majd en megadom annak, akinek szeretnem.
mielott videochatelgetni kezdek valakivel, azert valtanek par mondtatot elotte irasban, hogy egyalataln ertelmes, normalis ember-e. nem fogom arra pazarolni az idomet, hogy mindenkivel videozgassak, aki benyog egy sziat.
#34 nem maga a Skype kellene, hanem egy ahhoz hasonló videofelület, a levelezés helyett.
Nem olyan nagy durranás lefejleszteni.
Meg nyilván olyan belépési díj kellene, ami drágább, mint egy prosti.
- kamu profil
- sok idióta, szexorientált majom
- jó lenne külön chatszoba, hogyha pl szexre keresel valakit, akkor oda mész (talán szűrné valamennyire az embereket)
- további szűről pl dohányzás, pia, szgép-függőség, de lehetne hobbi vagy aktivitás alapján is (mert én pl otthonülős vagyok, a párom mászkálós)
Én örülnék neki, ha a 'Jelentés' funkció működne, vagyis lenne valami következménye.
Face társkereső tapasztalat:
Ott a mostani időben rengeteg kép alapján szép kínai lányt dobál fel budapesti székhellyel, ha jobbra húztam őket, szinte mindig match volt. Aztán volt, hogy ugyanazokkal a képekkel, csak más névvel és életkorral dobott fel egy lányt. Ott elkezdtem jelenteni ezeket a profilokat, mivel egyértelmű volt, hogy nem valósak. Plusz azt is hozzá kell tenni, hogy ezek a profilok sok esetben rám is írnak, és van, hogy már az első üzenetben WhatsApp-ra akarnak átvinni. Kicsit sem gyanús.
Aztán 1 hét elteltével jöttek az első visszajelzések a jelentett profilokról, hogy 'Megvizsgáltuk, nem találtunk semmi irányelveket sértő dolgot, így nem töröltük a profilt.'. Vagy valami ilyesmi szöveget. És az összes jelentett profilra ez az autómatikus válasz jött vissza. Úgyhogy abbahagytam a jelentgetéseket, mert teljesen felesleges. A sztori úgy lett volna kerek, ha engem bannoltak volna, mert az algoritmus mondjuk engem szűrt volna ki, hogy 'ez feleslegesen jelentget egyfolytában' :D. De utóbbi nem történt meg.
Jó lenne ha már lenne valami újítás a társkeresőkben, nem ez a 30 éve menő felállás, hogy mindenkinek van egy profilja és rá ír valakire. A tinder sem megoldás, mert az meg már annyira gáz húspiac jellegű, hogy hihetetlen.
Valamit ki kellene találni, hogy ösztönözve legyenek a nők is a beszélgetésre. Vagy valami, amivel ki lennének egyenlítve a túlzott férfi tömeg.
Egy IQ vagy intelligencia teszt sem ártana, és helyesírás teszt. Ha már van olyan társkereső amire csak szép emberek regisztrálhatnak, miért nincs olyan ahova okosak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!