Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy az önfényezés a társkeresőkön? Nem lenne jobb az őszinteség?
Mert mindenki azt hiszi, hogy ha szebben fogalmazunk meg valamit, akkor valahogy marketabilisebb lesz.
Én például egy bunkó, érzéketlen állat vagyok, de milyen jól hangzik már, hogy "célorientált" :D
akkora divat lett mar ezt a ‘szarkasztikus humort’ meg ‘fekete humort’ nyomatni, hogy minden masodik szerencsetlen elsuti a profiljaban, mert ezt erzik a szemelyiseguknek, mert nincsen mas, ami az identitasuk lehetne.
egyebknet valoban fogalom zavar, az legtobbnek humora 0, a szarkazmus meg kimerul naluk az olyan primtiv dolgokban kb. hogy nem helyett direkt igent mondanak es forditva es akkor ok de g.ecire szarkasztikusak HaHahA.. aki leirja magarol, h szarkasztikus, arrol kapasbol tudom, hogy a vilag legkozepszerubb embere.
Én ezt nem tudatos önfényezésnek, hanem konkrétan tudatlanságnak, műveletlenségnek gondolom, sokan egyszerűen nem értik azoknak a szavaknak a jelentését, amiket használnak.
Ugyanez pl. az, hogy:
- fiatalos alatt azt érti, hogy link, bulizós, piálós
- kedves alatt azt érti, hogy addig nyálaskodik és hajbókol, amíg meg nem kapja a kiszemeltet + nem verekszik
- konzervatív alatt, hogy homofób és rasszista
Azért, mert a nők abból indulnak ki, hogy minden férfi egy bunkó paraszt, aki csak baxni akar.
Nos, erről a pontról kell magad feltornászni arra a szintre, hogy akár csak egy mondat erejéig is kommunikációra bírd.
Az őszinteséget meg már évszázadok óta a hajukra kenhetik a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!