Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért megy az önfényezés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy az önfényezés a társkeresőkön? Nem lenne jobb az őszinteség?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok pl. amikor kiírja valaki magáról, hogy "szarkasztikus a humorom, ha nem tetszik, húzz balra", aztán kiderül, hogy a szarkasztikus humor a mindenkinek beszólogatást és bunkózást jelenti.

2021. nov. 19. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem önfényezés, hanem fogalomzavar.
2021. nov. 19. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
55%

Mert mindenki azt hiszi, hogy ha szebben fogalmazunk meg valamit, akkor valahogy marketabilisebb lesz.

Én például egy bunkó, érzéketlen állat vagyok, de milyen jól hangzik már, hogy "célorientált" :D

2021. nov. 19. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
#2: Mondjuk a kommented mondanivalója elég kemény, figyelembe véve, hogy a piacképest/kapósabbat sikerült hunglisül leírnod.
2021. nov. 19. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
45%
3: és mennyire igazad van :D
2021. nov. 19. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Szarkazmus=bunkozás, tehát őszinte volt.
2021. nov. 19. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

akkora divat lett mar ezt a ‘szarkasztikus humort’ meg ‘fekete humort’ nyomatni, hogy minden masodik szerencsetlen elsuti a profiljaban, mert ezt erzik a szemelyiseguknek, mert nincsen mas, ami az identitasuk lehetne.

egyebknet valoban fogalom zavar, az legtobbnek humora 0, a szarkazmus meg kimerul naluk az olyan primtiv dolgokban kb. hogy nem helyett direkt igent mondanak es forditva es akkor ok de g.ecire szarkasztikusak HaHahA.. aki leirja magarol, h szarkasztikus, arrol kapasbol tudom, hogy a vilag legkozepszerubb embere.

2021. nov. 19. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Én ezt nem tudatos önfényezésnek, hanem konkrétan tudatlanságnak, műveletlenségnek gondolom, sokan egyszerűen nem értik azoknak a szavaknak a jelentését, amiket használnak.

Ugyanez pl. az, hogy:

- fiatalos alatt azt érti, hogy link, bulizós, piálós

- kedves alatt azt érti, hogy addig nyálaskodik és hajbókol, amíg meg nem kapja a kiszemeltet + nem verekszik

- konzervatív alatt, hogy homofób és rasszista

2021. nov. 19. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért, mert a nők abból indulnak ki, hogy minden férfi egy bunkó paraszt, aki csak baxni akar.

Nos, erről a pontról kell magad feltornászni arra a szintre, hogy akár csak egy mondat erejéig is kommunikációra bírd.

Az őszinteséget meg már évszázadok óta a hajukra kenhetik a férfiak.

2021. nov. 19. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Oszintem szolva az onfenyezesnel van sikeresebb strategia. En pl feltettem nehany videot ami szerintem nem volt atlagos de nekem tetszett. Aki azokat szerette az nekem is jo lett. Sok jo kapcsolatom lett belole
2021. nov. 20. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!