Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üzemeltetőként kérdezem, hogy kinek mi nem tetszik a társkereső oldalakben?
9 és 7
Nem lehet, hogy ilyenkor csak simán nincs a közelben megfelelő, viszont az oldal ezt egyszerűen "nem meri bevallani" és ezért dob fel hibás találatokat is?
Én más oldalakon jártam már úgy, hogy nem volt keresési találat, mert a "régióban nincs elérhető szolgáltatás".
Elég "para", hogy a legtöbb dolog kizárólag Budapestbudapestbudapestbudapest ( https://www.youtube.com/watch?v=cktx5NnBVwU&t=189s - 3:26-ig a megkezdett időtől) és az ország maradék - kb. 95%-a meg levan szarva. Miért, miért...?
12-es, nem hiszem, hogy csak ennyiről lenne szó. Előfordulhat, hogy a közelben nem volt elég találat, de akkor inkább dobna fel pestieket, mert az még tőlem mindig nincs annyira messze és ne olyat, aki az ország másik felében lakik. Én arra tippelnék, hogy én megfeleltem az ő szűrési eredményeinek és azért tudott írni. A rendszert az nem érdekelte, hogy nekem nem fért volna bele.
Ha sok ilyen van, akkor a nőket zavarni fogja, hogy nem releváns megkereséseket kap, a férfiakat meg az, hogy vagy nem is válaszolnak ezek a nők vagy rögtön visszautasítják őket, mert túl messze vannak vagy nem megfelelő a koruk.
14.
A gond az, hogy szerintem olyan párost kb. lehetetlen összerakni ahol pont egymást keresik. Nagyon-nagyon-nagyon nagy szerencse kell hozzá, ami miatt az oldal röhögve közölhetné a felhasználói háromnegyedével, hogy "That's all folks!" - 0 találat.
Akkor meg elhagyná az a pár ember is az oldalt aki rajta van. A gond az, hogy "sok" oldal van. Ez nem jó, mert elaprózza a lehetőségeket. Egy kellene, amin mindenki rajtavan akit érdekel ez a téma. Akkor lennének találatok oda-vissza is.
Így nem nagyon lesznek. Sajnos. Ilyenkor értem azt, hogy miért mondják sokan, hogy ezek az oldalak használhatatlanok. A baj az, hogy a többi is.
Kivétel nélkül dagadt csámpásrozik vannak ott, akik már az életben nem látnak egészséges farkat, így kitombolják az összes frusztrációjukat ott.
Meg elveszik a kedvét a maradék normális nőnek is, ha már nekik nem jut bráner, akkor másnak se.
16.
Én is otthagynám, persze. Csak 10-ből van 4-5 ember aki nem (mert hülyék, mert naivak, mert kétségbeesettek, mert hisznek a csodában stb.) és majd ők fenntartják a rendszert.
A legtöbb oldal nem meri meglépni a "Bocsi, nincs találat" választ. Pedig vidéken ez az egyértelmű eredmény, mert senki nincs az ilyen oldalakon. Csak a főváros meg esetleg Debrecen.
Én a fővárosi agglomeráció déli részén élek, de már itt is általában 0 találat van a legtöbb dologra - szűrés nélkül is. Pedig kb. 20 ezres város, a teljes régiót nézve pedig olyan 80-90 ezer ember él a környéken, ha a főváros határáig lesem észak felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!