Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Üzemeltetőként kérdezem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attilagreat kérdése:

Üzemeltetőként kérdezem, hogy kinek mi nem tetszik a társkereső oldalakben?

Figyelt kérdés
Szerintem a kérdésre érkező válaszok, minden fejlesztőnek a hasznára válhatnak.

2021. nov. 23. 12:35
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a többségnek a felhozatal
2021. nov. 23. 12:35
 2/48 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagyok fent, de amiről tudom, hogy komoly probléma...

1.Sok troll regisztráció, ezek "szűretlensége"

2.Házas emberek jelenléte, nekik nem szabadna ott lenniük sutyiban

3.Az oldal által készített kamu-profilok amiknek segítségével akarják elérni azt, hogy az egyszeri júzer aktívabb legyen. Ezek nagyon alacsony színvonalúak, a képek a régi ikszhamszter galériák "amateur" mappáiból vannak lelopkodva, a kommunikáció pedig érezhetően algoritmusok által generált. Undorító az ilyen, sok más oldalon is belefutni ebbe. Szerintem még gyakorin is vannak ilyen kérdező-algoritmusok, akik ontják naponta ugyanazt a pár "úgyis vitáznak rajta a prolik" kérdéseket.

2021. nov. 23. 12:38
 3/48 anonim ***** válasza:
100%

milyen uzemelteto?

tarkeresotol fugg, nekem az nem tetszik, ha nincs sok filter es csak a kor alapjan tudok szurni. az a legjobb, ha vannak olyan opciok is, hogy vegzettseg, magassag, gyerek van-e, milyen kapcsolatot keres stb. mint pl facebook dating appen, ott sokmindenre lehet szurni.

ezen kivul jobban kene ellenorizni a felhasznalokat, en az ilyen kepnelkuli profilokat vagy olyanokat ahol csak egy tajkep, akarmi van vagy csak egy homalyos tavoli kep az illetorol, torolnem egybol.

a regisztacio is lehetne kicsit ‘bonyolultabb’ hogy ne regisztralhasson be minden gyoker 3 mp alatt.

2021. nov. 23. 12:39
 4/48 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok fent, de egyértelműen az a legnagyobb baj, hogy tele van kamu profilokkal. Meg persze pedofilokkal, perverzekkel, elmebetegekkel.
2021. nov. 23. 12:42
 5/48 anonim ***** válasza:
26%
Az emberek. Ugyanis mindenhol ugyanaz megy és ez nem az oldalak hibája. Nők sirnak h nincs normális, faszik sirnak h nincs normális, nőknek csak a felső 1% tűnik fel, a többivel csak azért matchelnek mert figyelemhiányosak. Faszik mindenkire is nyomnak hátha összejön vmi a makkosmarcira, korkinézetnemszámit alapon, amelyik nem ilyen annak meg csak tönkremegy az önbizalma mert senkinek se kell meg csak szórakoznak a nők. Amig ilyen szinten piedesztál a punci és ennyi simp van, ennyi kivagyi hercegnő, felejtős az egész. Vannak sikersztorik igen, millióból egy-egy összejön elkerülhetetlenül. Üzemeltetni kizárólag az előfizetésből eredő profit miatt éri meg, semmi másért.
2021. nov. 23. 12:44
 6/48 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer voltam fent ilyenen. Ott volt lehetőség blogolásra is és látható volt az olvasottság. Enyém magasan verte a többit és ez miatt a végén már fenyegető leveleket kaptam. Akkor töröltem magam és soha többé. Az admin nem segített.
2021. nov. 23. 12:50
 7/48 anonim ***** válasza:
89%

ja, meg annyit, hogy okosabb algoritmus kene. aki mindenkit valogatas nelkul lajkol/jobbra huz, azt kitiltanam. de azt is, aki semmilyen aktivitast nem mutat, tehat honapokig hasznalja es senkit nem lajkol be, az ilyen valoszinu csak bameszkodni van ott.

illetve valahogy testreszabottabban kene az embereket feldobalnia. tehat ha en mar az 500. kopasz szemuveges pasit huzom balra, akkor eselyes, hogy az nem az en tipusom es ne mutasson nekem tobb ilyet, csak ha max mindenki mas elfogyott.

ja es lehessen visszacsinalni, ha valakit veletlen ki x-eltem, ne csak penzert.

3as voltam.

2021. nov. 23. 12:58
 8/48 anonim ***** válasza:
100%

Engem az zavar, hogy hiába tudok szűrni korra, távolságra, feldob olyanoknak is, akik nem férnek bele a keresési paramétereimbe. Hiába szimpatikus valaki, ha 200 km-re lakik tőlem...

A sok különböző oldalból össze lehetne hozni egy jót...

2021. nov. 23. 12:59
 9/48 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne, ha nem lenne annyi kamu és/vagy inaktív profil. Ezen kívül az elején legyen valami kérdőív, amit kötelező kitölteni és ne csak annyi kerüljön ki, hogy hány éves és hol lakik. Ezek alapján pedig lehessen szűrni. Pl. ha én semmiképpen nem akarok olyannal ismerkedni, aki dohányzik és gyereke van, akkor ő ne jelenjen meg nekem (és lehetőleg én se neki, mert az időpazarlás lenne mindkettőnk számára, ha ő úgy is tud írni, hogy nem felel meg az alap feltételeimnek). Van olyan oldal, ahol csak korra és távolságra lehet szűrni, de még az se működik jól és simán ír olyan is, aki 10 évvel idősebb annál, amit én megadtam felső határnak és az ország másik felén lakik. Ezeknek semmi értelme.

Meg jó lenne sok értelmes felhasználó, de erre persze nem sok ráhatásod van. De ha népszerű az adott társkereső, legalább van miből válogatni.

2021. nov. 23. 13:12
 10/48 anonim ***** válasza:
85%
Azt hogy csinálják rengeteg kamu profilt
2021. nov. 23. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!