Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megbízható társkereső oldal?
Olyan ami kiírja:. Ezaz!! Itt van számodra az igazi!
Nincs, vagyis... ha van az nem őszinte.
Mi számít annak? Pl. az ismertebb oldalak (pl. Tinder, Badoo stb.) nem fognak eltűnni a pénzeddel, hanem megkapod a kifizetett plusz szolgáltatást.
De ha olyat keresel, ahol csak top csajok/hapsik vannak, akik mindig visszaírnak/ sose kamuznak, akkor ilyen nincs.
7-es, tudod nem arról van szó, hogy nincsenek magukkal tisztában. Csak már 50 év felett nagyon nehezen változik az ember. Szerintem a férfiak is így vannak vele. Én ugyan párkapcsolatban élek, de ha esetleg újra kéne kezdenem, hát nem tudom ki lenne az a tökéletes ember, akinek a hülyeségeit el tudnám viselni. A férjem dolgait már megszoktam, de hogy egy új emberét tanuljam meg? Ehhez már túl öreg vagyok. És szerintem nem is nagyon változik már senki ebben a korban, szóval biztosan nagyon nem egyszerű találni magadnak valakit. Fiatalon sem volt egyszerű.
Egyébként leginkább azzal van a gond, hogy milyen emberek keresnek a neten társat, nem tudom ezzel az üzemeltető mit tud kezdeni. Talán ha ott lenne feketén-fehéren, hogy én csak szexpartnert keresek, én meg komoly kapcsolatot. Mert a férfiak többsége az előbbit keresi, a nők többsége az utóbbit. De lehet, hogy pont emiatt nem találkoznának az igények, ezért is kamuznak a férfiak. Letagadják, hogy van feleségük, mert akkor nem állna velük szóba senki. Aztán mindkét oldalról jön a pofáraesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!