Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Üzemeltetőként kérdezem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attilagreat kérdése:

Üzemeltetőként kérdezem, hogy kinek mi nem tetszik a társkereső oldalakben?

Figyelt kérdés
Szerintem a kérdésre érkező válaszok, minden fejlesztőnek a hasznára válhatnak.

2021. nov. 23. 12:35
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
egyebkent en olyat is el tudnek kepzelni, hogy az elejen csomo kerdest meg kell valaszolni, egy kis ‘teszt’ jellegu regisztracio soran. mondjuk olyasmiket, hogy miket csinalsz szabadidosben, milyen jellegu a zenei erdeklodesed, hogy allsz bizonyos temakhoz (hazassag, vallas, nyitott kapcsolat stb) meg egy csomo minden mas es elsokorben azokat az embereket mutatna, akikkel egyezes van. igy elkerulheto lenne, hogy mondjuk egy otthon ulo, vallasos, konzervativ valaki osszematcheljen egy liberalis, bulizos, folyton porgo emberrel aztan 3 mondat utan kideruljon, hogy nagyon nem passzolnak. persze ez csak opcionalis, nem lenne kotelezo, csak egy lehetoseg.
2021. nov. 23. 16:50
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
21-es, nekem liberális otthonülőként tetszene, és ha kötelező lenne, regisztrálnék is társkeresőre.
2021. nov. 23. 16:52
 23/48 anonim ***** válasza:
21%
kellene egy report ( jelentés funkció) akik nem válaszolnak üzenetekre és az oldal ezeket a gyakran jelentet emberek ki tiltaná bizonyos időre , és megjegyzésként oda lenne írva " ne trollkodj , ha nem ismerkedj " .. Szerintem egyből többen a másik tudtára adnák, ha nem lenne szimpátia és akkor nem kellene annyit görcsölnie senkinek sem !
2021. nov. 23. 17:05
 24/48 anonim ***** válasza:
70%

Engem nem zavar, csak tudom, hogy ez a műfaj a szexipar egyik pénzmosodája.

Ezrével regisztrálnak kamu profilokat, akik hogy hogy nem rendesen (sárga csekken, véletlenül sem átutalással) befizetik az 5-10-20 ezer körüli díjat, ami máris lefed egy két numerát.

Aztán jön pár ezer naív lélek, aki azt hiszi, ez azért van, hogy ő társat találjon, az már tisztàn profit.

Az emelt díjas sms el és hasonló reményfenntartó szolgáltatások szintén.

Az is, amit a felszedett adatokból az adatpiacon értékesíteni lehet.

S ezek ráadásul már "tiszta" pénzek.

A real pasik 90%-a csak dugni akar, a real nők 90% teljesen irreális elvárásokkal bír.

Szóval a Ligetben sétálva nagyobb esély van találni valakit komoly kapcsolatra.

2021. nov. 23. 17:15
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

23: es egy olyan funkciohoz mit szolnal, hogy az oldal tiltana azokat, akik keptelenek helyesen irni? megjegyzeskent oda lenne irva, hogy ‘tanulj meg irni, ne csajozz!’

amugy ez bromsag, mit szeretnel. csak a frusztracio es az elutasitas miatti keseruseg szol beloled, ez az otlet semmit nem adna hozza az ilyen appok minosegehez. azzal senkinek nem artanak, ha nem valaszolnak az az 1000. sziamiuzra vagy a 2000. ugyanolyan bekopizott sablonuzenetre. ennyi erovel szurjuk azt is, aki ugyanazt a sablondumat elkuldi minden matchenek 2 percen belul.

arrol nem is beszelve, hogy valakinek lehet tenyleg oka van arra, hogy nem valaszol. es mi lenne a hatarido, 1 ora? 1 nap? 1 het? lol

2021. nov. 23. 17:24
 26/48 anonim ***** válasza:
53%
Rájöttem hogy amíg nem regisztrálok jó csajokat dobnak be a társkeresők. Amikor belépek, huss, eltűnik mindegyik és maradnak a vén öreglányok. Már többnél megcsináltam, átverik a búrámat ezek az üzemeltetők, mint Orbán Vítya.
2021. nov. 23. 17:31
 27/48 anonim ***** válasza:
64%
#26, ha neked a csajozás is Orbánnál kezdődik (az pasi, amúgy), akkor nem lesz egyszerű dolgod!
2021. nov. 23. 17:42
 28/48 anonim ***** válasza:
0%
27 szerintem az üzemeltetők is férfiak javarészt...
2021. nov. 23. 17:52
 29/48 anonim ***** válasza:
60%

28.

Az üzemeltetők neme elég irreleváns. Jobb szó rájuk a kapzsi amatőrök, akiknek csak a pénz számít, vagy ilyesmi.

2021. nov. 23. 18:48
 30/48 anonim ***** válasza:
7%
25. Írja az, hogy tanuljak meg írni, aki az ékezeteket is lusta becsapkodni a mobilról .. ferde tükör ? O.o
2021. nov. 23. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!