Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen milyen lehetőségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen milyen lehetőségek vannak ismerkedésre, tarskeresőkön kívül?

Figyelt kérdés
Egyszerűen fogalmam sincs hol kéne ismerkedni, hova kéne, lehetne eljarni?
2021. nov. 17. 20:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Ha szereted az állatokat, jó ismerkedési hely lehet egy menhely, önkéntes sétáltatás, stb. közben meg lehet kötetlenül beszélgetni, ismerkedni. De bármi más pont ugyanígy megteszi, ami vonz, szórakoztat, amit szívesen csinálnál.
2021. nov. 17. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
14%
Kenya. 30+ matchem van társkeresőn. Igaz sok a kövér nő, de feketében nagy mellekkel az jól néz ki szerintem.
2021. nov. 17. 21:51
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Ha nő vagy, bármilyen. Ha férfi és jól nézel ki, szintén bármilyen. Ha férfi és ronda vagy, semmilyen.
2021. nov. 18. 00:00
 4/13 anonim ***** válasza:

#2: Ha megoldod a logisztikai részét a dolognak, akkor hajlandó vagyok sikerdíjat fizetni érte.

De az, hogy átállítod a Tindert és látják, hogy gazdag fehér férfi vagy, ezért jobbra húznak elég kevés.

Eleve az embercsempészeknek milliós nagyságrendet le kéne szurkolnod, hogy épségben célba érjen a lány, ne menjenek át út közben rajta 8-an, 10-en. Afrikában gyakran csonkítják meg a nők csiklóját már kislány korukban, hogy ne élvezzék a szexet. Ha ilyen nőt kapsz, azzal neked se lesz túl sok élvezet.

Ráaádásul amilyen migránsellenes a közhangulat, elég komoly összeköttetéseidnek kellene lenni, hogy elintézz neki akár csak egy tartózkodási engedélyt meg jó eséllyel angolul se nagyon beszél, szuahélit meg itthon nem nagyon keresnek.

2021. nov. 18. 01:05
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
30 évesen azért már nem itt kéne tartanod, ugye érzed? 30 évesen jó eséllyel már a gyereket tervezik meg az esküvőt. Szerinted milyen nők vannak, akik 30 körül egyedülállóak? Ugye, hogy ugye...?
2021. nov. 18. 08:21
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Hmm... én 29 évesen néha hasonlóan gondolkodok. Külsőre jók a gének, mai napig kérnek igazolványt néha. :D Sajna fejben is pár évet kéne várnom hogy beérjek. Saját meló, kocsi megvan, de otthon élek még. De nem gond, attól lehet ismerkedni. Speciel én neten, beszélgetős oldalakon, vagy akár itt ismerkedek. Oszt' ha úgy van néha bejön a tippmix és viszem a bankot bugyistól, csókostól! :)
2021. nov. 18. 19:55
 7/13 anonim ***** válasza:
3: Ha nem vagy ronda, csak átlagos, a Tinder működni fog a harmadik világban fehérként.
2021. nov. 18. 20:28
 8/13 anonim ***** válasza:

#7: És utazzak hozzá a harmadik világba? Miből fogok ott élni? Mennyire beszélik az ottaniak az angolt legalább?

Nem internetes levelezőtárs barátnőt akarok, hanem olyat, akivel személyesen is találkozhatok.

2021. nov. 19. 01:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szakkörök, foglalkozások - de jobb, ha nem azzal a gondolattal mész oda, hogy "én itt pasizni / csajozni akarok", és tudod értékelni az esetleges barátságokat a neked szimpatikus nemmel akkor is, ha nem lesz belőle kapcsolat.

Pl. táncház, főzőtanfolyam, önkéntesség, futókör, természetjáró egylet.

Illetve rapidrandit is lehet próbálni, de azért az nem minden településen van... én eddig bp-it láttam inkább.

2021. nov. 19. 09:15
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 A futókör nem jó ötlet, mert ha futás közben megtetszik neki egy nő, és utol akarja érni, az szexuális ragadozónak fogja hinni.
2021. nov. 21. 18:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!