Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagyonos emberként megéri szegényebb magyar lakta régióból (kárpátalja,erdély) nővel ismerkedni hogy háztartásbeliként velem éljen,és házi munkát csináljon?
Családom vagyonos, de így én is ebben élek.Már volt több rövidebb kapcsolatom, de a szüleim szerint is házasságra keressek nőt már.
Sokat beszélgetek erről apuval, ő is azt mondta hogy a magyar nőknek amiket hall az irodában,egész magas elvárásaik vannak.Egy egyszerűbb kárpátaljai vagy román magyar nő biztos díjazná ha csak gyereknevelésre volna otthon, meg ebédet kellene csinálnia, meg takarítani, mosogatni.
Szüleimtől ezt a konzervatív nevelést kaptam, így is gondolkodom.
családi vállalkozásban veszek részt ezért olyan társra vágyok, aki napközben is otthon lenne, és a háztartást csinálná.
Érdemes ezekben a régiókban keresgélnem?
Badoon már nézelődtem, mivel határ közelében lévő városban lakok, pár lánnyal már találkoztam, tényleg egyszerűbb gondolkodásúak.
Aki már ismerkedett ilyen szempontok szerint nővel, írhatna.
"Az itteni lányok is tanulnak, diplomát szereznek, dolgoznak, utaznak, szórakoznak, mint más normális emberek."
Kb. mintha minden lány diplomázna a világ minden részén
Nevetséges vagy
#31 Én arról beszéltem, ahogy a kérdező meg még néhányan különbséget tettek a Magyarországon és a határon túl élő magyarok között. Nem az egész világról.
Úgy beszélni az itteni lányokról, mintha semmi életcéljuk nem lenne, bunkóság és tévedés is! Vannak karrierista nők család nélkül, vannak háztartásbeliek (bár nem sokat ismerek), vannak, akiknek család is van, de mellette dolgoznak is. Sokfélék az emberek. De nem kell arról ítélni, hogy "szegényebb régió".. Itt is vannak életcéljaik a fiataloknak, és nem annyi, hogy ilyen embereket ugráljanak körül egész életükben.
31#
Ha a diploma szót kihagytad volna még egyet is értettem volna.
De így úgy jön le mintha mindenkinek alap lenne hogy nőként lediplomázik.
Azért hoztam fel a diplomát, mert a környezetemben ahogy látom, 80 % szerez diplomát. Nem csak lányok, fiúk is, de most a lányokról beszéltek lekezelően, ezért őket hoztam fel...na meg amilyen környezetben én vagyok... munkában értelemszerűen mindenki diplomás, orvosin tanulnak, stb. Engem ezek az emberek vesznek körbe. És akik megszerzik, általában, bár nem mindenki, szeretne vele dolgozni, ha már évekig hajtott érte. Senki nem fogja az egészet félretenni, hogy a kérdező kedvére tegyen, mert ő fizet érte. Egy céltalan életért.
Nem szükségszerű a diploma persze, nem mindenki diplomával dolgozik. De legtöbben dolgoznak, mert a legtöbben nem szeretnek a másiktól függni. Ez az átlag. Itt is meg lehet természetesen találni (gondolom) aki belemenne ebbe. Ahogy a kérdező környezetében is. Előfordulnak az ilyen emberek mindenhol. Csak nem az értelmesek között kell keresgélni.😃
80%???
Mostmár mégnevetségesebb vagy
Miért, mi ezen nevetséges?
Te hogy tapasztaltad?
Nemtől függetlenül az emberek harmadának sincs diplomája
Még a fiatalok körében sem ilyen magas az arány, közel sem
Egyénként. Nem a diploma a lényeg, a lényeg az, hogy sokan tanulnak, sokan dolgoznak, ha diplomával, azzal, ha anélkül, akkor anélkül.
Én nyári szünetekben is dolgoztam, mikor tanultam, diploma nélkül. Mert kellett a pénz, nem mástól vártam. Mert igényeim voltak. És mióta diplomám van, ez a második munkahelyem vele. Értem, és szeretem amit csinálok. És sokan vannak ezzel így.
A kérdező konkrétan úgy állította be az itt élőket, mint akik elvégzik a 8 általánost, és csak arra várnának, hogy jöjjön valaki aki kimenti őket a szarból.
Ügyesek az itteni lányok és törekvőek. Nem birkák, és nem igénytelenek.
"Ügyesek az itteni lányok és törekvőek. Nem birkák, és nem igénytelenek."
Nem, nem erről volt szó.
A neveltetésről és az elmaradottságról van szó. Egy elmaradottabb régióban a neveltetés is konzervatívabb szokott lenni. Kérdezőnk ebből szeretett volna előnyt kovácsolni.
Nem jött be neki, de ti máris megköveznétek. Mert a nők 80%-a diplomás ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!