Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a magyar nőknél divat ez a ne lakjon a férfi a szüleivel dolog?
Magyarország a balkánhoz tartozik már elég erősen. Nem minden nőnek számít, de tényleg soknak. Nekem voltak olyan barátnőim, akiknek ez nem volt probléma, de olyan is, aki nyíltan közölte, hogyha nem laknék külön, valószínűleg nem erőltette volna annyira a dolgokat.
#1: Igen, mert mondjuk a családi gazdaságot tovább vivő haverom is gyerek, miközben milliókat keres, bővítette a cégüket és egy óriási házban lakik a szüleivel.
1. És honnan veszed hogy életképtelen vagyok? Elmondom én látom el szüleimet mert idősek már, nehezen mozognak, én főzök takarítok rájuk..
Jobb az hogy külön lakik de anyucika viszi a kaját és hozza a szennyest...
Mert náluk az a szokás, h a gyerek meg annak a házastársa beköltözik a jó nagy házukba. (Na ehhez persze kell jó nagy ház a szülői részről és egy 1,5-es panel...) És ott élnek egyutt a házasság után. Szerintem ez egészségtelen.
Magyar vagy, költözz el anyádéktól, csak van már rá pénzed ennyi idősen.
3 és társai: senkit sem érdekel, hogy mennyit keres, mert magának keresi... Én legalábbis nem akarok közös kasszát és más millióival számolni. Én a nyűgtől akarom magam mentesíteni, amit egy otthonról örökbefogadott szerencsétlen okoz, akinek annyi lelkiismerete nincs, hogy a saját idős anyját mentesítse az általa okozott tehertől.
Belegondolok, hogy ha lenne gyerekem és örökre a nyakamon maradna és esküszöm kétszer annyit akarok költeni védekezésre ettől a gondolattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!