Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a magyar nőknél divat ez a ne lakjon a férfi a szüleivel dolog?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy spanyol aranyos lánnyal és hát mondtam neki, hogy igen 33 évesen még a szüleimmel lakom.... erre teljesen kibukott hogy nem érti az olyan embereket akik el akarnak költözni a szüleitől, és hogy ők együtt laknak velük, mert hogy szeretik és tisztelik a szüleiket és a magyarok valamiért erre képtelenek és ezzel semmi baj, ez csak jó dolog, mert így sokkal könnyebb az élet stb..2021. nov. 14. 11:39
11/31 anonim válasza:
#10: Más embereket szerencsétlenezel le, mert máshogy élnek és arról beszélsz, hogy te nem akarsz nyűgöt? Te magad vagy egy nyűg... :D
12/31 anonim válasza:
remélem tudod hogy spanyoloknál kultúra az ha együtt élnek a család generációi .
13/31 anonim válasza:
Kérdező : nem kötelező elköltöznöd a szüleidtől. Nincs rá törvény. Se a nőknek sem kötelező veled lenniük.
33 évesen már tényleg kirepülni
14/31 anonim válasza:
11
Köszike, de engem legalább nem kell senkinek megtanítania felnőtt létemre alapvető dolgokra 😘
15/31 anonim válasza:
Hajtsál rá erre a spanyol lányra és szerintem költözz is Spanyolországba, hagyd itt ezt a balkáni országot!
16/31 anonim válasza:
#14: Engem sem, külön élek. Ettől még nem vagyok olyan lenéző, mert más máshogy lakik, mint te. A felnőtt léted alapvető dolga ezek szerint a logikátlanság.
17/31 Lazy Lover válasza:
mert retardált idióták .... svájcban németben több generáció él együtt még se gond az ottani nőknek
18/31 anonim válasza:
17
Svájcban és németben az anyós sem olyan undorító retek, mint a magyar fiús anyák többsége. Éljen együtt a halál olyan némberekkel, akik nem tisztelik a gyerekük magánéletét és akik a menyük nyakára is csak odanőni tudnak, mint egy rákos daganat.
19/31 anonim válasza:
Nekem élnek rokonaim Ausztriában, Svájcban. Mindenki, aki már felnőtt külön él a szüleitől.
20/31 anonim válasza:
Kérdés mindenki ki akar e dobni a nettó 250 ezres fizujából 150 et a főbérlőnek, meg 50 et kajára és soha egy ftot se tudjon félretenni saját ingatlanra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!