Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon milyen gyakoriak az olyan magyar férfiúk, mint az alábbi lista?
23-33 éves.
Hetero.
Egészséges.
Szeret utazni. Ha anyagilag megengedheti magának, akkor nem átall évi többször elutazni. Nem (csak) belföldi útra gondolok, hanem távoli, "macerásabb" utazásra. És nem (csak) pár éjszakás utakra gondolok, hanem akár több hetes utakra.
Feltett szándéka hűségesnek lenni. Inkább szakít, mint hogy megcsalna valakit.
Feltett szándéka megházasodni és családot alapítani, de csak és amikor van hozzá méltó partnere.
Sőt, a legtöbb férfi 0-98 között van életkorilag, 60-210 centi közötti, súlyuk pedig a 3,6 kilótól a 250-ig terjed kb.
Többségüknek barna, fekete, szőke vagy vörös haja van, illetve vannak kopaszok és őszek is. Szemszínük fekete, barna, kék, zöld vagy szürke. Vannak félszeműek is.
hat azert akadnak ilyenrk, bar a legtobb ferfit annyita nem szokta erdekelni az utazas, max ha a csaja mrgszervezi, megy vele szivesen.
de az eletkor az eleg tag, 23-27 evesen meg viszonylag keves ferfi akar csaladot, 30 fele azert mar joval tobben, plane 30 felett.
Én pont ilyen lennék ha lenne társam akivel szívesen utazgatnék, bár talán nem hetekre, azt soknak érzem. Egyedül viszont nem olyan sok kedvem van utazásra, így ritkán szoktam.
Szeretek vadkempingezni, de annál is az egyedülléttel van problémám
Én a kerékpáros túrákat szeretem, legutóbb is egy csoportos kerékpártúrán voltam a hegyekben
Ezt a típust viszont elég gyakorinak tartom, ha viszont több utazásra vágysz, akkor egy gazdag palit kell keresnek
Van különbség a traveladdictes és a túrakedvelők között, nem mindegy
Azt nem tudom, hogy mennyi ilyen van, de a magyar kritériumot leszámítva szerintem egészen sok.
Rám például nagyjából illene is a leírás, de azért egy picit személyre kéne még szabni.
Például a korosztály az stimmel, az egészség nagyjából az is, bár most nem éppen a legjobb állapotomban vagyok, de ez csak átmeneti. Az utazgatáshoz is meg van a kedvem, a pénzem is, sőt jelenleg is külföldön vagyok. Hetero vagyok, de azért már nem teljesen. Egy enyhébb bi beütést is elkezdtem érezni magamon, amióta kinyílt a világ, de erre is inkább csak a nyitott személyiségekből fakadóan gondolok, nem mint lázas keresésre. A Nőket szeretem. :) Ami meg az utazgatást illeti, simán el tudom képzelni, hogy egyedileg átépített transittal bejárni a világot. :)
Ez a feltett szándéka hűségesnek lenni, ez is stimmel, sőt fájt is már miatta a szívem, hogy megtetszett valaki, de épp kapcsolatban voltam, és nem kezdeményeztem mert az akkori páromat meg szerettem... Utána meg már azért nem kezdeményeztem, mert ameddigre mi szétmentünk addigra meg már ő volt kapcsolatban... Mindegy, fura az ilyen... Meg még mesélhetnék, de túl hosszú, meg nem épp első ismerettséges téma...
A házasság annyira nem vonz, de csak mert nem volt eddig megfelelő partner hozzá, hogy beérjen a gondolat. A családalapítás és az utódok, ugyan úgy jó dolgok, de itt sem adom be egy könnyen a derekam. Nekem ezekhez a dolgokhoz évek kellenek, nem hozok meg ilyen döntést anélkül, hogy biztosra mennék, minden kétséget kizáróan.
Nem találkoztam még méltó partnerrel, így nem tudom mennyi időnek kellene eltelnie normális keretek között. De az tény, hogy nagyban tőle is függ, nem csak tőlem.
28/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!