Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon milyen gyakoriak az olyan magyar férfiúk, mint az alábbi lista?

Figyelt kérdés

23-33 éves.

Hetero.

Egészséges.

Szeret utazni. Ha anyagilag megengedheti magának, akkor nem átall évi többször elutazni. Nem (csak) belföldi útra gondolok, hanem távoli, "macerásabb" utazásra. És nem (csak) pár éjszakás utakra gondolok, hanem akár több hetes utakra.

Feltett szándéka hűségesnek lenni. Inkább szakít, mint hogy megcsalna valakit.

Feltett szándéka megházasodni és családot alapítani, de csak és amikor van hozzá méltó partnere.

2021. nov. 13. 14:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Elég ritka, hogy valakinek évi több, több hetes utazásra legyen elég szabadsága
2021. nov. 14. 00:27
 12/21 anonim ***** válasza:

A több hetes utakat leszámítva szerintem létezem.

A kérdésre kérdéssel is válaszolok. Mennyire gyakoriak a magyar nők az alábbi tulajdonságokkal?.

Hetero

23-29

Egészséges

Gyermektelen

Hűséges, monogám, családcentrikus

Nem aranyásó

Van normális munkája

2021. nov. 14. 04:24
 13/21 anonim ***** válasza:

11: azért kérdezi hogy mennyire általános ez..

Nézzük, én szeretek utazni, férfi vagyok de már családos gyerekes így tudom a gyerekkel és gyerek nélküli utazásos élet költségeit.

Az olcsó utakat szeretem, lazán, semmi luxus, tényleg igénytelen család vagyunk.

Jelenleg 2 gyerekkel is megyünk néha, szerencsére a munkám megengedi a 3-4 hetes utakat is. Most a covid miatt kb 2x megyünk, mellette a gyerekeket kell vinni nyaralni ide oda, illetve ha megyünk akkor csak suli szünetben tudunk menni, így ez árban eléggé növeli a költségeket.

Átlagosan elmondható hogy havi 400e ft körüli összeget szoktam félretenni nyaralásra a bevételemből, így elmondható hogy bár nem élünk nagy lábon, de havi 1-1.2 millió forint az alap szükséglet, mert szerencsére már lakás van hitel nincs.

Alapvetően a kérdező ez alapján hogy utazni is akar meg családot is, a családhoz otthont is, én azt mondom hogy olyan 23-33 éves férfit keres aki a havi minimum !! 1.5 milliót tehát évi 18 milliót minimum megkeresi, 10 havi munkával. (magyarán szólva 1 havi munkájáért az 1.8 milliót biztosan megkeresi)

Természetesen, biztos van, sok szerencsét neki hozzá.

2021. nov. 14. 08:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék hogy a kérdező miként matekol ennek kapcsán!
2021. nov. 14. 09:17
 15/21 anonim ***** válasza:
13-Egy IT-csoportvezető meg is keres ennyit. Még 25-30 között is.
2021. nov. 14. 09:25
 16/21 anonim ***** válasza:
De a kérdezőnek inkább egy vállalkozót javasolnék, mert annak szabadideje is van.
2021. nov. 14. 09:27
 17/21 anonim ***** válasza:

15:helyes tehát akkor it csoportvezetőt keressen akinek van 2 havi szabija és évi 18 milliót vagy felette keres.

Ez volt a kérdés.

Ezt azért csökkentheti a saját fizetésével amit nem írt még hogy mennyi.

2021. nov. 14. 10:01
 18/21 anonim ***** válasza:

15#

IT-s csoportvezető barátom huszonévesen nem keres közel sem ennyit, neves cégnél sem.

Ilyen pénzeket csak vállakozók akasztanak le, nem mezei alkalmazottak. Buta gyakoris legendák itt születnek

2021. nov. 14. 10:19
 19/21 anonim ***** válasza:

18-Nekem egy közeli barátom csak sima alkalmazott, a csoport legszürkébb tagja, és majdnem 1 milliót keres, és nem is komoly cég. nem a levegőbe beszélek.

A te ismerősöd valamit rosszul csinál.

2021. nov. 14. 12:17
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó, tudjuk, az emberek többsége minimum 1 milliót keres már huszonévesen. A külföldi utazások simán beleférnek, mondjuk olyan 2-3 hónap/év. Igazából nem is értem meg a nőket sem, eldobnak egy kavicsot, vezető beosztású milliókat kereső fiatal férfiakat találnak el vele. A multi cégeknél csak és kizárólag vezető beosztású alkalmazottakat alkalmaznak, természetesen 1-5 milliós fizetéssel, prémiumokkal. Meg hát minden mai fiatalnak ennyi a fizuja, mindenki 8 nyelven beszél, minimum project vezetők, 200 év szakmai múlttal, külföldi egyetemekkel. Mindenki. Aki nem, az incel és lúzer. Tömve van az ország zsenikkel, brutális jó partikkal. Tiszta égő ma már az 500EFt/hó fizetéés, sőt, igazából extrém proli kategória.

A nívós külföldi utazásokat is szinte mindenki megengedheti magának, leszámítva az inceleket. Sőt, lazán félre tud tenni bárki 6-800EFt-ot úgy, hogy közben menő éttermekből rendel magának kaját, menő autóval futkos az üzemanyagárak teljes figyelembe vétele nélkül. Menő ruhák, menő 180nm2-es belvárosi loft lakás. Persze ide már kellenek az évek, ez már nincs meg 21 évesen, ide már azért kell a 25 év.

A cégek meg arról híresek, hogy még a legalja beosztottnak is megadják az 1MFt nettót, ezt már majdnem elfelejtettem. Szóval a többségnek a pénz, a szabadidő nem számít, így a kérdezőnek igen egyszerű dolga van!

2021. nov. 14. 12:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!