Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagyonos emberként megéri szegényebb magyar lakta régióból (kárpátalja,erdély) nővel ismerkedni hogy háztartásbeliként velem éljen,és házi munkát csináljon?
Családom vagyonos, de így én is ebben élek.Már volt több rövidebb kapcsolatom, de a szüleim szerint is házasságra keressek nőt már.
Sokat beszélgetek erről apuval, ő is azt mondta hogy a magyar nőknek amiket hall az irodában,egész magas elvárásaik vannak.Egy egyszerűbb kárpátaljai vagy román magyar nő biztos díjazná ha csak gyereknevelésre volna otthon, meg ebédet kellene csinálnia, meg takarítani, mosogatni.
Szüleimtől ezt a konzervatív nevelést kaptam, így is gondolkodom.
családi vállalkozásban veszek részt ezért olyan társra vágyok, aki napközben is otthon lenne, és a háztartást csinálná.
Érdemes ezekben a régiókban keresgélnem?
Badoon már nézelődtem, mivel határ közelében lévő városban lakok, pár lánnyal már találkoztam, tényleg egyszerűbb gondolkodásúak.
Aki már ismerkedett ilyen szempontok szerint nővel, írhatna.
Azért csak óvatosan az ilyen "szegényebb, egyszerűbb gondolkodású" csajokkal. Feneketlen pénznyelők tudnak lenni, és még az a jobbik eset amikor ezt otthon ülve csinálják, mert hamar rá tudnak érezni a nagyvilágiaskodó újgazdag életmódra.
Volt egy ismerősöm, ő egy ötvenes fickó volt, nem is értem hogy gondolhatta hogy a húsz éves falusi lánykák a két szép szeméért vannak vele. Nagyon rafkósak voltak, ott húzták le, használták ki, vágták át a palánkon, ahol csak tudták.
"Egy egyszerűbb kárpátaljai vagy román magyar nő biztos díjazná ha csak gyereknevelésre volna otthon, meg ebédet kellene csinálnia, meg takarítani, mosogatni."
Incelkamu index: 7/10
“Rendszeresen járok külföldre is, céges dolgok miatt.
Természetesen ha lenne feleségem, ilyenkor mindig szüleimmel maradna erre a pár napra mikor elutazok.”
Köszönöm de ilyen élet akkor se kellene ha euro milliárdos lennél. Apád fuvarozó volt -sofőr- ebből teljesedett ki gondolom.
Nem hiába irjak hogy itt hogy a diplomás férfiakat részesítik előnyben sokan hiszen a diplomás értelmiségi nem házi őrizetben szeretné tudni a feleséget. Mint cégtulajdonos semmibe nem kerülne neked elvinni magaddal a feleséged is amikor megteheted. De itt a felfogással van a baj. Sajnos ismertem ilyen embert aki magának toronyórát lánccal is megvásárolt a családjának meg semmit.
Mivel egy magyar nővel aki hozzád hasonlóan tehetős vagy értelmiségi munkát végez vagy talán csak van önbecsülése mindezt nem tudod megtenni igy szegény kiszolgáltatott nőket keresel.
Vicces, hogy a pesti liberális nagyasszonyok (itteni sok válaszoló) csak addig toleránsok az eltérő életmóddal szemben, amíg az a saját szájízüknek megfelelő. A kérdés olvasásakor tudtam már, hogy ez lesz, hogy a sok "toleráns" nem lesz majd toleráns a válaszaikban.
Az milyen kemény már, hogy elfogadást harsognak, de csak egészen addig, amíg az ő elképzeléseiknek megfelelő nézeteket, életmódokat, véleményeket hallanak, nem?
Egy liberális, legyen nő vagy férfi, szerinted mikor bólogatna egy ilyen alekosz-szerű eccerű tuloknak mint a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!