Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagyonos emberként megéri szegényebb magyar lakta régióból (kárpátalja,erdély) nővel ismerkedni hogy háztartásbeliként velem éljen,és házi munkát csináljon?
Családom vagyonos, de így én is ebben élek.Már volt több rövidebb kapcsolatom, de a szüleim szerint is házasságra keressek nőt már.
Sokat beszélgetek erről apuval, ő is azt mondta hogy a magyar nőknek amiket hall az irodában,egész magas elvárásaik vannak.Egy egyszerűbb kárpátaljai vagy román magyar nő biztos díjazná ha csak gyereknevelésre volna otthon, meg ebédet kellene csinálnia, meg takarítani, mosogatni.
Szüleimtől ezt a konzervatív nevelést kaptam, így is gondolkodom.
családi vállalkozásban veszek részt ezért olyan társra vágyok, aki napközben is otthon lenne, és a háztartást csinálná.
Érdemes ezekben a régiókban keresgélnem?
Badoon már nézelődtem, mivel határ közelében lévő városban lakok, pár lánnyal már találkoztam, tényleg egyszerűbb gondolkodásúak.
Aki már ismerkedett ilyen szempontok szerint nővel, írhatna.
Én erre a kérdésre a 10-ből 6-incel pontot adok 😆
Kaland , nettó , nők , apu is megmondta
Nemtől függetlenül érdemes vigyázni olyan emberekkel, akik a kb semmiből törnének ki.
Vagyis a kb feneketlen mélység lenne bármilyen pénznek, ami létezik körülötte.
Viszont akik jellemzően jómódba születtek, tőlük nem látom ezt.
Sőt.
Mintha kifejezetten iszonyodnának a sznobériától, magamutogatástól.
Pont a napokban találkoztam egy ilyen osztálytársammal, nagyon tehetős környezetben élt, de kirívóan trehány volt, és igénytelen.
Mondjuk eléggé a másik véglet, és ez sem jó.
Kérdés mennyire vagy vagyonos, sokan picit rosszul latjak ezt a kerdest. Ha több száz milliós vagy milliárdod van akkor igen.
Ha saját elgondolásodként vagy vagyonos ami néhány tíz milliót jelent még nem tudsz olyan életszínvonalat biztosítani ami miatt megérne bárkinek 0-24h háztartásbelinek lennie.
Valóságban te csak egy szegény nőt keresel akinek egy picivel jobb életszínvonalat kínálva házasságot ajanlasz háztartási cselédként.
Apunak egy hatalmas fuvarozó cége van, én meg mint külföldi kapcsolatszerző és kapcsolattartó menedzser vagyok a cégnél.
Rendszeresen járok külföldre is, céges dolgok miatt.
Természetesen ha lenne feleségem, ilyenkor mindig szüleimmel maradna erre a pár napra mikor elutazok.
Én 8/10-et adok, csak azért nem a maximumot, mert a fröcsögő, nyílt nőgyűlölet és a kipontozott szavak hiányoznak belőle, de különben nagyon tipikus.
Többiek? Továbbjuttatjuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!