Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagyonos emberként megéri szegényebb magyar lakta régióból (kárpátalja,erdély) nővel ismerkedni hogy háztartásbeliként velem éljen,és házi munkát csináljon?
Családom vagyonos, de így én is ebben élek.Már volt több rövidebb kapcsolatom, de a szüleim szerint is házasságra keressek nőt már.
Sokat beszélgetek erről apuval, ő is azt mondta hogy a magyar nőknek amiket hall az irodában,egész magas elvárásaik vannak.Egy egyszerűbb kárpátaljai vagy román magyar nő biztos díjazná ha csak gyereknevelésre volna otthon, meg ebédet kellene csinálnia, meg takarítani, mosogatni.
Szüleimtől ezt a konzervatív nevelést kaptam, így is gondolkodom.
családi vállalkozásban veszek részt ezért olyan társra vágyok, aki napközben is otthon lenne, és a háztartást csinálná.
Érdemes ezekben a régiókban keresgélnem?
Badoon már nézelődtem, mivel határ közelében lévő városban lakok, pár lánnyal már találkoztam, tényleg egyszerűbb gondolkodásúak.
Aki már ismerkedett ilyen szempontok szerint nővel, írhatna.
Sajnos én is egy ilyen (hasonló) deal eredménye vagyok
Apám mondjuk nem volt vagyonos, de azért tudta hajtani a pénzt, és házat építeni is.
Aztán kellett neki egy nő is hozzá már, mert nem akadt tartós társ.
Erre feladott egy társkereső újsághirdetést (80-as évek) és megtörtént a tragédia.
Szerencsétlen anyám (tényleg az volt) válaszolt neki, majd apám felhozta az ország széléről magának.
A vége az lett hogy minden viszontagság közepette képes voltak két kölyköt is csinálni, akik közül az egyik sajnos én lettem. Incelként élve, ez egy szörnyű tragédia.
es meg a hozzaszolasomat is toroltette a nyomorultja. tipik ikcel.
hiaba torolteted, ez nem valtoztata azon, hogy egy elettelen luzer vagy, aki apu penzen hazicseledet akar maganak vasarolni. aztan meg majd meglepodik, hogy a no csak a penzeert van vele, mikozben ez minden, amit nyujtani tud.
"mikozben ez minden, amit nyujtani tud."
Hát elárulnám kedves élettelen femináci barátom, hogy a nő sem tud többet nyújtani
"a hozzám közel álló nők mindegyike rengeteget tud nyújtani. Diverz minta, van feleségem, anyám, nagyanyám, húgom és több közeli női barátom."
Ha ezek neked mind nyújtanak "valamit" akkor ott veled lesz a bibi :)
24: a kerdezo maga irta le, hogy kb a penezevel vasarolna valami csoro not. szerinted akkor mit tud nyujtani, nyomikam?
amugy ez nem nemfuggo, normalis ferfi ugyanugy testileg-lelekileg mindenhogy tobbet nyujt egy kapcsolatban a penztarcajanal, mint ahogy normalis no sem csak egy lyukat nyujt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!