Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért olyan magabiztos sok pasi (a semmire!), hogy diplomátlanként diplomás nő után ácsingózik?
52
Nekem van egy csomó szakmunkás is, hasonló kvalitásokkal. Az egyik épp most posztolt arról, hogy rakj egy pénzt az oltott karodra és ha chip van benned, rá fog tapadni a bankjegy fémszála. 😂
Jó ez a cherry picking, szépen kiválogatjuk azt amit látni akarunk, a statisztika meg csak valami poémon.
Nekem meg minden diplomas ismerosom alkoholista, na van ilyen is.
De van koztuk megrogzott horoszkop hivo is, motivacios idezet guru es olyan, aki szimplan lenez mindenkit, mert elvegzett egy bufeszakot🤷
1) Az önbizalomnak végzettséghez semmi köze. Egyedül a kisgyerekkorunkhoz van köze, ugyanis akkor alakul ki. Vagy nem. Utóbbi esetben az se segít, ha téged választanak az Egyesült Államok elnökének. Több év pszichoterápia segít max.
2) Amiért egyszerűbb emberek jó partnernek érzik magukat cizelláltabb gondolkodású egyénekhez, az azért van, mert a különbség csak az utóbbi irányból látszik. Erről van egy jó videó is, hogy egy hülye nem látja magáról, hogy hülye, mert pont az a képessége hiányzik, amivel ezt fel tudná ismerni, pont ezért hülye. Ugyanez az intelligenciára, műveltségre, gondolkodásra is igaz, mindenki csak a nála kevesebbet ismeri fel, az önmagánál többet nem. Így nyilván az idegesítő, ha valaki hülyébb nálad, de ha valaki okosabb, intelligensebb, az valószínűleg nem esik le.
Nekem meg volt bolcsesz kollegam. Egesz nap kepes volt belekotni a helytelen nyelvhasznalatba, de amikor meg kellett volna csinalni xy feladatot, hozza sem tudott szagolni; masra haritotta es elment cigizni.
A masik meg valami agrar szakos, akinek ugyfelszolgalatos munkanal sosem volt "komolyabb" munkahelye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!