Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért olyan magabiztos sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért olyan magabiztos sok pasi (a semmire!), hogy diplomátlanként diplomás nő után ácsingózik?

Figyelt kérdés
Azért egy technikumos vagy érettsegis pasi elég inferior egy diplomás, kiművelt, igényes nőhöz képest...

2021. nov. 20. 14:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
7%
Nekem tobb diplomas ismerosom van. Angolul alig tud beszelni, 2 mondatot nem tud megjegyezni, kb segg h..lyek.
2021. nov. 21. 12:04
 52/65 anonim ***** válasza:
73%

52

Nekem van egy csomó szakmunkás is, hasonló kvalitásokkal. Az egyik épp most posztolt arról, hogy rakj egy pénzt az oltott karodra és ha chip van benned, rá fog tapadni a bankjegy fémszála. 😂

Jó ez a cherry picking, szépen kiválogatjuk azt amit látni akarunk, a statisztika meg csak valami poémon.

2021. nov. 21. 12:33
 53/65 anonim ***** válasza:
55%
Pokémon*
2021. nov. 21. 12:33
 54/65 anonim ***** válasza:

Nekem meg minden diplomas ismerosom alkoholista, na van ilyen is.

De van koztuk megrogzott horoszkop hivo is, motivacios idezet guru es olyan, aki szimplan lenez mindenkit, mert elvegzett egy bufeszakot🤷

2021. nov. 21. 13:30
 55/65 anonim ***** válasza:
77%

1) Az önbizalomnak végzettséghez semmi köze. Egyedül a kisgyerekkorunkhoz van köze, ugyanis akkor alakul ki. Vagy nem. Utóbbi esetben az se segít, ha téged választanak az Egyesült Államok elnökének. Több év pszichoterápia segít max.

2) Amiért egyszerűbb emberek jó partnernek érzik magukat cizelláltabb gondolkodású egyénekhez, az azért van, mert a különbség csak az utóbbi irányból látszik. Erről van egy jó videó is, hogy egy hülye nem látja magáról, hogy hülye, mert pont az a képessége hiányzik, amivel ezt fel tudná ismerni, pont ezért hülye. Ugyanez az intelligenciára, műveltségre, gondolkodásra is igaz, mindenki csak a nála kevesebbet ismeri fel, az önmagánál többet nem. Így nyilván az idegesítő, ha valaki hülyébb nálad, de ha valaki okosabb, intelligensebb, az valószínűleg nem esik le.

2021. nov. 21. 14:20
 56/65 anonim ***** válasza:
61%
56. És ha azt látom magamról hogy hülye vagyok, és tudok különbséget tenni a nálam értelmesebb emberi társak között akkor én valójában egy rohadt okos ember vagyok ?? jól értem ?? xdd
2021. nov. 21. 14:24
 57/65 Dzsoki ***** válasza:
39%
Kedves 57-es!Szerintem,jól.Én is,hasonló véleményen vagyok.Sőt! Van egy történész,tanár ismerősöm,diplomás.Nekem"csak" kereskedelmi érettségim meg manager képesítésem van.Ettől még vannak közös témáink.Például,1956,ahol azt találtam mondani,hogy egy NKVD-s tiszt,hogy nem volt képes felfogni,hogy mit csinált?A tanár úr,közölte,hogy nem igaz,a a Grósz találta ki.Hazamentem,megnéztem.Igaz.Az,hogy Nagy Imre,NKVD-s tiszt volt,az eljutott hozzám,az ,hogy a Grósz találta ki,az nem.Vagyis,felismertem,hogy a történésznek igaza volt.Szóval,leesett,hogy többet tud,mint én.Legalábbis, a történelemből.Akkor most ki mit nem ismer fel?
2021. nov. 21. 14:44
 58/65 anonim ***** válasza:
49%

Nekem meg volt bolcsesz kollegam. Egesz nap kepes volt belekotni a helytelen nyelvhasznalatba, de amikor meg kellett volna csinalni xy feladatot, hozza sem tudott szagolni; masra haritotta es elment cigizni.

A masik meg valami agrar szakos, akinek ugyfelszolgalatos munkanal sosem volt "komolyabb" munkahelye.

2021. nov. 21. 17:51
 59/65 anonim ***** válasza:
76%
59: Én mondjuk diplomás emberként ki nem állhatom, ha valaki statisztikával dobálózik. A statisztika egy lufi, nagyjából egyenletes eloszlást feltételez olyan dolgokban, ahol egyáltalán nincsen. Például statisztikailag nettó 300at keres az átlag, közben a medián sz_rban sincs ehhez képest. Mindig mondják, hogy xy az ország kedvencrádiója STATISZTIKAILAG. Ki szerint? Mert engem életemben nem kérdeztek meg erről! De volt aki elmesélte, hogy közvélemény kutatással foglalkoztak, sokszor találomra írtak be számokat mert lusták voltak terepre menni. Ez mi, ha nem "cherry picking"? Vagy a nagy számok törvénye mindig győz? A szar finom, mert egymiliárd légy nem tévedhet? A statisztikát inkább hanyagold, előrébb nem visz.
2021. nov. 21. 20:44
 60/65 anonim ***** válasza:
Mert a nem diplomás is csak statisztika vagy horoszkóp, esetleg 4 betűs személyiségjegy alapján ítél? lol
2021. nov. 22. 12:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!