Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a véleményetek az incelekről, meg úgy önmagában véve az incel mozgalomról?

Figyelt kérdés
Azért őket kérdezem, mert nekik van a legnagyobb rálátásuk arra, hogy milyen férfiként a társkeresés.

2021. nov. 19. 14:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
42%

"ha nem vagy egy korcs"

Egy ilyen megszólalás 100%-os értékelést kap. Tényleg itt tartunk?

Amúgy körülbelül semmi, nem érint a dolog, mert se benne nem vagyok, és nem is ismerek senkit, akinek köze volna hozzá. Létezik valahol, nem értek egyet a hülyeségeikkel. Az elkövetett bűneseteiket természetesen én is elítélem.

2021. nov. 19. 17:49
 52/68 anonim ***** válasza:
14%

Én inkább hívnám férfimozgalomnak, mivel egyedül mi képviseljük a férfiak érdekét.

A véleményem pedig nagyon jó róluk. Minnél többen vagyunk és minnél inkább reflektorfényben, annál hamarabb jön a változás.

2021. nov. 19. 18:08
 53/68 anonim ***** válasza:
75%

52 a normális férfiaknak nem érdeke hogy elmebetegnek nézzék 😂 Se az, hogy lúzernek, miközben ők képesek kapcsolatba kerülni nőkkel.

Szóval nem hinném hogy szükségük lenne arra hogy egy csapat nőgyűlölő képviselje az érdeküket.

2021. nov. 19. 18:12
 54/68 anonim ***** válasza:
89%

Mégis milyen változásokat vizionálsz?

Csak hogy ne érjen váratlanul, ha egyik reggel csadorban ébredek a kijelölt férjem mellett vagy ilyesmi.

2021. nov. 19. 18:16
 55/68 anonim ***** válasza:
88%

52

Kösz, akkor én nem vagyok inkább férfi.

2021. nov. 19. 18:19
 56/68 anonim ***** válasza:
85%
#52: kilépnék én is.
2021. nov. 19. 18:23
 57/68 anonim ***** válasza:
85%
Csatlakozom, ha itt valamelyik elmeroggyant megszólítva érzi magát, legyen szíves engem nem képviselni a lázálmaival, köszöntem.
2021. nov. 19. 18:25
 58/68 anonim ***** válasza:
87%

Incelek mindig ia voltak, most is vannak és lesznek is. Mi balf@sz-oknak hívtuk őket. Jajj autó nélkül, pénz nélkül...stb nélkül nem lehet csajozni. Nem a f@szt nem. Nekem volt olyan randim, ahol a csajhoz úgy állítottam be hogy volt a zsebembem 2 db helyijáratos buszjegy meg kb 2000ft. Tapasztalataim alapján, amiket itt felsoroltok női igényekről hülyeség. Duma kell, jó kiállás, humor és szemkontaktus ma is. Ahelyett, hogy gyűlölködnének, és csoportba verődve sajnáltatnátok magatokat elmehetnétek sportolni, bulizni, ismerkedni.

Pacsi

32/F

2021. nov. 19. 19:08
 59/68 anonim ***** válasza:
4%

Ja, nyilván a high tier normie/Chad -eknek nincs szükségük képviseletre, mivel jó így nekik. Azért a helyetekben kipróbálnám a Tindert nyugaton is, ahol régebb óta használják, így magasabbak a nők elvárásai... Mindenkit utolér a treshold idővel, csak idő kérdése.

Én például 2011 -ben még tudtam csajozni...

2021. nov. 19. 23:11
 60/68 anonim ***** válasza:
24%
58: A nő igénye, hogy nézz ki jól. Ha ez megvan, lehetsz csöves is akár.
2021. nov. 19. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!