Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi a véleményetek az incelekről, meg úgy önmagában véve az incel mozgalomról?

Figyelt kérdés
Azért őket kérdezem, mert nekik van a legnagyobb rálátásuk arra, hogy milyen férfiként a társkeresés.

2021. nov. 19. 14:11
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
92%
#28! Kérlek definiáld, számodra mit jelent a femináci, csakhogy ugyanarról beszéljünk!
2021. nov. 19. 16:39
 32/68 anonim ***** válasza:
89%
#30! Amit a 27-és másolt ki az az egyik incel válasza volt. Nem a cikkből volt.
2021. nov. 19. 16:40
 33/68 anonim ***** válasza:
90%

#26 nyugodtan éljetek! De más miért tud anélkül élni hogy a nyomorát 0/24-ben virtuálisan beleüvöltse az éterbe, mindenki mást okolva és gyalázva érte?

Nem fog veletek senki se kezdeni semmit, mert mit is lehetne? Aki nem vonzó, se külsőleg, se belsőleg, és nem kell a nőknek, de saját maga nem akar semmit se tenni magáért, csak veri az asztalt hogy neki mik járnak, azzal mit lehet kezdeni? Nem fognak minket vakká és süketté operálni, hogy így bárki mellé odalökhessenek.

Egyébként meg úgyis jöttök folyton a férfitöbblettel. Hát akkor ti vagytok azok.

2021. nov. 19. 16:42
 34/68 anonim ***** válasza:
89%

"Sőt, pont az a cél hogy nagyonis tudjanak rólunk, mert a társadalom úgy tűnik hogy megfeledkezett a szemetéről, azzal kezdenie kéne valamit."

Tévedsz, nekem semmit, de semmit nem kell veletek kezdenem. Semmilyen szempontból nem vagyok értetek felelős.

2021. nov. 19. 16:43
 35/68 anonim ***** válasza:
21%

"Egyébként meg úgyis jöttök folyton a férfitöbblettel. Hát akkor ti vagytok azok."

Ezt nem értem, elmagyaráznád kérlek?

"Tévedsz, nekem semmit, de semmit nem kell veletek kezdenem. Semmilyen szempontból nem vagyok értetek felelős."

Ki mondta hogy neked személyes felelősséged van bármelyik incel miatt is?

De még kollektív felelősséget sem mondok, mindössze nem kéne úgy csinálni mintha egy nemlétező rétegről lenne szó

2021. nov. 19. 16:46
 36/68 anonim ***** válasza:
90%

Létező réteg, ami emindig is létezett a történelem során és semmi teendője ezzel a jelenséggel a társadalomnak.

De tényleg érdekel, hogy milyen elképzelésed van arra vonatkozóan, hogy a társadalom kezdjen veletek valamit. Őszintén.

2021. nov. 19. 16:48
 37/68 anonim ***** válasza:
9%

Na jó, ezek a 24# felé kommentek már engem is felb.sznak. (pedig nem vagyok incel)

Merné ezt valaki a melegjogi sőt mi több, feminista aktivistáknak mondani!

Örök harag járna érte és kirekesztés a civilizációból!

2021. nov. 19. 16:49
 38/68 anonim ***** válasza:
81%
Unalmas.
2021. nov. 19. 16:52
 39/68 A kérdező kommentje:

37

Szerintem nem írt semmi sértőt a 24-es.

Tudod, ok és okozat. Ha egy csoport állandóan őrjöng, a másik nemet hibáztatja és elhordja mindennek akkor ne csodálkozzon ha egyesek gyűlölettel tekintenek irántuk.

2021. nov. 19. 17:05
 40/68 anonim ***** válasza:
78%

#39 köszi!

Na, ez a lényeg. Egy csoport. De csak olyankor csoport, amikor sajnálni kéne őket. Amikor elhatárolódunk meg visszautasítjük a gusztustalan fröcsögéseiket, olyankor ők az összes férfi. Mivel azt visítozzák folyton hogy férfigyűlölőek vagyunk. Miközben csak egy kis gyűlöletcsoportot utálunk. Remélem mielőbb Magyarországon is terrorszervezetté lesznek nyilvánítva.

2021. nov. 19. 17:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!