Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a véleményetek az incelekről, meg úgy önmagában véve az incel mozgalomról?
Nincs incel mozgalom.
Illetve ha lenne, akkor a pszichiátria osztály előterében kéne gyülekezni.
Árulja el már valaki, hogy mit kéne szeretni, vagy legalábbis sajnálni az olyan provokátorokon, aki itt gyártja a minden nő szemét kérdéseket, és amikor visszaszólnak neki akkor sivalkodik hogy te nagypofájú férfigyűlölő femináci! (Igen, rád nézek 18aska).
Vagy mint ebben a kérdésben erőszakkal fenyegetőző féreg (a 37-es):
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ki nem utálja ezeket? Még a férfiak is. Ez nem férfigyűlölet, mivel az incelekben nincs semmi amitől férfinak lehetne nevezni őket. Agymosott szörnyetegek. "Jár nekem, elveszem erőszakkal!" Még szerencse hogy csak a szájukat tudják jártatni 😀
Ha nem őrjöngenétek itt folyton, senki nem tudna a létezésetekről sem. Amiket kaptok, azok reakciók. De van képetek óbégatni hogy titeket támadnak.
24#
Bocs hogy élünk!
De valahogy nem az a vágyunk hogy senki ne tudjon a létezésünkről.
Sőt, pont az a cél hogy nagyonis tudjanak rólunk, mert a társadalom úgy tűnik hogy megfeledkezett a szemetéről, azzal kezdenie kéne valamit. Tudom lesznek elképzeléseid ezzel kapcsolatban, örülnék is neki ha megosztanád a nagyérdeművel!
22: kiszedtem a linket kerdesedbol a lenyeget a tobbieknek:
Incel a szexről:
"Te élvezettel és nagy pofával megtagadod másoktól ami minden embernek kéne járjon, akkor ne csodálkozz hogy egyesek elveszik a fajtádtól azt amit adni tudtok"
Ezek nem valók társadalomba.
“ úgy tűnik hogy megfeledkezett a szemetéről, azzal kezdenie kéne valamit. ”
Van pszichológus/pszichiáter tb alapon is. Vagy csak az ingyen szex érdekel? De az csak tüneti kezelés lenne, attól ugyanilyen elmebajosak maradnátok. Tessék elmenni szakemberhez, nem az interneten hisztizni.
27#
Az nem zavar hogy egy nő írta a cikket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!