Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nemtől függetlenűl azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtől függetlenűl azért mindenkinek van egy ideállja(bár olvastam itt fura dolgokat),ha nem kaphatjátok meg mert kevesek vagytok hozzá, megalkusztok vagy akkor inkább egyedűl maradtok??

Figyelt kérdés
Utálom a pontozást de egyszerűen: 2-3 pontosként ha csak 7-8pontos partnerek tetszenek. De a kűlső nem minden tudom,de mégis az fog meg.
2021. nov. 16. 19:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ezek szerint töröltek 1et? De ha nem akkor is neked ment.
2021. nov. 16. 20:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Persze hogy megalkuszok. Nekem Kate Backinsale az ideálom. Hajtsak rá? 😂
2021. nov. 16. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

Ahaaa.

Na szóval, a 9-esre reagálva:

Persze, hogy azt, mivel nincsen röntgen szemem, ahogy senki másnak sincs. Az az ideális, ha valaki egyszerre jó természetű és bejön külsőre is. Ugyanakkor a mérleg nagyot tud billenni előbbi irányába (normál keretek között). Mindennek az alapja a hosszú, alapos beszélgetés, ami alapján megismerem kicsit jobban a másikat. Ha jól is néz ki, de egy suttyó, nem fogom erőltetni vele az ismerkedést.

2021. nov. 16. 20:28
 14/17 A kérdező kommentje:
13as jogos....csak a csúnya emberekkel a kevésbé csúnyák sem állnak szóba könnyen.
2021. nov. 16. 21:27
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem aludtam meg, találtam olyat, aki tetszik külsőre és belsőre is, de a vágyam reális volt. Ha 10/2 vagy, nem fog veled szóba állni egy 10/8.
2021. nov. 16. 22:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem, addig teperek, amíg nem hozom én is azt a szintet. Lényegében ezt csináltam. Tinikoromban álmodoztam egy típusról és az végigkísért egész eddigi életemen. Sokat voltam szingli, de mindig, mikor próbáltam vonzóbb, jobb emberré válni, az az ideál lebegett a szemem előtt... Minden edzésen, minden apró csiszoláson, ahogy alakult a személyiségem, azt tartottam szem előtt, hogy mit szólna hozzá az az ember, akit én tartok megfelelőnek. Milyen emberrel randiznék én, ha ellenkező nemű lennék és mit tesz az az embertípus, akit én vonzónak tartok (és amit nekem is kellene tennem).

Nem panaszkodom, 7/6 partnerem hasonlított erre a képre, az utolsóval meg házasok vagyunk.

Nem szabad lejjebb adni. Hülyeség. Akarsz valamit, emeld fel a valagad érte.

2021. nov. 16. 23:24
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

25 évig bírtam, aztán lejjebb adtam, mert elkezdtem félni a magánytól. Nem szerettem, lenéztem, undorodtam vele a szextől, de annyira rajongott értem, hogy az jól esett. De nem lett volna szabad így belemennem a kapcsolatba. 4 évbe telt kikecmeregni az egészből és majdnem megölt.

Később még egyszer választottam szamarat a ló helyett és abból is alig bírtam kikecmeregni, de 2 hónap után sikerült.

2021. nov. 16. 23:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!