Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nemtől függetlenűl azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtől függetlenűl azért mindenkinek van egy ideállja(bár olvastam itt fura dolgokat),ha nem kaphatjátok meg mert kevesek vagytok hozzá, megalkusztok vagy akkor inkább egyedűl maradtok??

Figyelt kérdés
Utálom a pontozást de egyszerűen: 2-3 pontosként ha csak 7-8pontos partnerek tetszenek. De a kűlső nem minden tudom,de mégis az fog meg.
2021. nov. 16. 19:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Láss túl a külsőn
2021. nov. 16. 19:15
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Így jártál. 🤷‍♂️
2021. nov. 16. 19:17
 3/17 Sunshinedoll ***** válasza:
72%

Nem értem, miért ne kaphatnám meg azt, akit akarok? Mármint persze, nyilván, aki nekem tetszik, nem feltétlen kedvel viszont, de ettől nekem miért kéne lejjebb adnom az igényeimet? Majd lesz egy másik, aki tetszik is meg én is neki.

Mi a garancia arra, hogy majd egy ronda pasinak pont én jövök be? Ennek kb. ugyanannyi az esélye, mint az, hogy egy top pasinak bejövök, szóval minek alkudjak meg? Én se örülnék, ha valaki úgy jönne össze velem, hogy hát, olyan nőket nem kaptam meg, akik bejöttek nekem, én téged hótt rondának gondollak, nem is tetszel, de ez jutott. Hát biztos nem ettől nedvesedne be a bugyim, de nem is attól, hogy számomra nem vonzó emberrel jövök össze. Ezzel kb. senki nem jár jól, én saját magam csalom meg azzal, hogy leadom az igényeimet, a másiknak meg nyilvánvaló okokbl tök megalázó a dolog.

Abban meg végképp nem hiszek, hogy én kevés lennék bárkihez. Van egy csomó ember, akivel nem leszek kompatibilis, de kevés az nem vagyok.

2021. nov. 16. 19:20
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

Nem alkuszok meg, sőt idővel egyre határozottabb elképzelésem volt, hogy milyen partnert keresek. Vagy találok, vagy jó nekem egyedül. Lelövöm a poént: találtam.

A titok: ezek elsősorban belső tulajdonságok. Idővel rájöttem, hogy a külső egyáltalán nem befolyásolja, hogy mennyire vagyok vele boldog. Ellenben egy apró ellentét is lehet hosszú távon pusztító.

A külső annyiban fontos, hogy tudjak hozzá vonzódni. Ápoltság, igényesség mindenek előtt!

2021. nov. 16. 19:23
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Inkább egyedül. Ezért vagyok már több éve egyedül. Visszafelé is elvárom, hogy olyan férfi akarjon engem társnak, aki valóban engem akar és nemcsak beéri velem addig, amíg nem talál jobbat.
2021. nov. 16. 19:38
 6/17 A kérdező kommentje:
5ös én is veled értek egyet, ha az ellenkező nem 80%a elutasít aki magától nyomúl rám ,azok igénytelenek(ergo csúnyák) akiknek mindegy csak legyen valakijük.
2021. nov. 16. 19:41
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

megkaphatom, meg is kaptam, mert nem vagyok keves hozza. ertelmes ember amugyis realis elvarasaokat tamaszt es nem almovilagban el, ahol egy nemletezo idealt kerget.

ebbol az ‘ideal’ dologbol jobb esetben mindenki kino tinikora utan, persze elvarasok lehetnek, sot, kell is, hogy legyenek, de intelligens felnott ember nem utasit el azert senkit, mert mondjuk nem kek a szeme, hanem barna vagy 2 centivel alacsonyabb az idealisnal vagy egy picit vastagabb a combja egy topmodellnel stb.

de reszemrol mindig inkabb voltam egyedul, minthogy kompromisszumot kossek egy seljettel, mert tudtam, a gond nem velem vagy az elvarasaimmal van, hanem bizonyos idobe beletelik azert olyat talalni, aki mindenben megfelel.

2021. nov. 16. 19:49
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Nekem mindig az aktuális párom az “ideál”. Nyilván vannak külső preferenciáim, ahogy mindenkinek, de ezt egy kedves, empatikus belső képes teljesen felülírni számomra.
2021. nov. 16. 19:51
 9/17 A kérdező kommentje:
9es elhiszem, csak a külsőt látod meg először....
2021. nov. 16. 19:58
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Te vagy a 9-es, kérdező. Kinek akartál kommentelni?

8-as voltam

2021. nov. 16. 20:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!