Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 évesen nagyon nagy bajban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen nagyon nagy bajban vagyok?

Figyelt kérdés
Soha nem beszélgettem még a lányokkal, nem randiztam és nem is ismerkedtem velük. Úgy érzem,hogy teljesen le vagyok maradva és hamarosan eljutok arra a pontra amikor már visszafordíthatatlan lesz ez az állapot. Ha mrgis volt bennem az ismerkedési szándék már az első perctől kezdve mindig az volt a fő dolatom,hogy ne verjem át magamat hiszen úgysem kellenék senkinek sem. Amikor belenéztem a tükörbe rögtön így éreztem,hogy igazam van és el sem kezdtem inkább.

2021. nov. 14. 20:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Nem megfelelő mérettel lettem megáldva és hosszú évek óta merevedési gondjaim vannak. És a szexuális vágyam közelít a nullához.

Nekem önbizalmam sohasem volt, soha nem tudtam magamra úgy tekinteni,hogy elégedett vagyok saját magammal.

2021. nov. 15. 08:49
 12/23 anonim ***** válasza:

Az aszexualitásnak is meg van a maga haszna, bár így nehezebb lesz partnert találni. Ellenben, az a szex nők körében még lehet sikered, mert relatíve kicsi a konkurencia.

Azzal pedig, hogy magaddal elégedett legyél csak te tudsz valamit kezdeni.

2021. nov. 15. 08:58
 13/23 A kérdező kommentje:

Magammal kapcsolatban mindig is kritikus voltam. Mindig is csak a hibákat láttán magamban és soha nem voltam képes arra,hogy legalább egy kis pozitív dolgot meglássak magamban.

Nem biztos,hogy aszexuális lennék. Inkabb úgy fogalmaznék,hogy elfojtom az érzéseimet és a vágyaimat. Hiszen miért hitegessem magamat mikor teljesen esélytelen vagyok.

2021. nov. 15. 09:02
 14/23 anonim ***** válasza:
Menj el szexuálpszichológushoz, hátha összerak!
2021. nov. 15. 09:07
 15/23 A kérdező kommentje:
Ennyire drasztikus és reménytelen a helyzetem?
2021. nov. 15. 09:11
 16/23 anonim ***** válasza:
45%

Be ne nyeld a rizsát kérdező!

Itt a gykn van pár idióta arc aki állandóan a pszihológust meg önfejlesztést propagálja ezerrel, és mindenkinek mindenre az a válasza hogy kezeltesse magát. Általában csak nem értenek vele egyet, nem értik a helyzetét, és az okoskodó buta nyomoroncok máris pszihológusért kiáltanak.

Ezek amúgy szentül meg is vannak gyűzödve arról hogy a pszihológus segíteni tud az embereken, miközben őrajtuk sem tudott.

A pszihológusok semmit nem érnek, legfeljebb csakis akkor ha az ember nem képes átlátni a saját helyzetetét, ami viszont csak egy kisebbségre igaz. Az önvizagálatot ugyanis elég sok ember képes elvégezni magában

2021. nov. 15. 09:40
 17/23 anonim ***** válasza:
45%
*győződve
2021. nov. 15. 09:40
 18/23 anonim ***** válasza:

16, akkor mi a megoldás? Önmaga megoldani látványosan képtelen. Segítséget ne kérjen, mert az ördögtől való. Így maradni ő se akar.

Na akkor idézem magam. Ha semmit nem csinálsz pont semmi nem fog változni.

Tehát, hogy oldja meg az életét?

2021. nov. 15. 10:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy létezik megoldás

El kell engedni a dolgot

2021. nov. 15. 10:56
 20/23 anonim ***** válasza:
23 évesen még fiatal vagy. Ha nekikezdesz az ismerkedés gyakorlásának, ahogy azt az előttem kommentelő leírta, akkor még időben kialakulhat az a képesség, hogy interakciót tudj kezdeményezni lányokkal. Kitartást kívánok neked! Menni fog!
2021. nov. 15. 13:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!