Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen nagyon nagy bajban vagyok?
Nem megfelelő mérettel lettem megáldva és hosszú évek óta merevedési gondjaim vannak. És a szexuális vágyam közelít a nullához.
Nekem önbizalmam sohasem volt, soha nem tudtam magamra úgy tekinteni,hogy elégedett vagyok saját magammal.
Az aszexualitásnak is meg van a maga haszna, bár így nehezebb lesz partnert találni. Ellenben, az a szex nők körében még lehet sikered, mert relatíve kicsi a konkurencia.
Azzal pedig, hogy magaddal elégedett legyél csak te tudsz valamit kezdeni.
Magammal kapcsolatban mindig is kritikus voltam. Mindig is csak a hibákat láttán magamban és soha nem voltam képes arra,hogy legalább egy kis pozitív dolgot meglássak magamban.
Nem biztos,hogy aszexuális lennék. Inkabb úgy fogalmaznék,hogy elfojtom az érzéseimet és a vágyaimat. Hiszen miért hitegessem magamat mikor teljesen esélytelen vagyok.
Be ne nyeld a rizsát kérdező!
Itt a gykn van pár idióta arc aki állandóan a pszihológust meg önfejlesztést propagálja ezerrel, és mindenkinek mindenre az a válasza hogy kezeltesse magát. Általában csak nem értenek vele egyet, nem értik a helyzetét, és az okoskodó buta nyomoroncok máris pszihológusért kiáltanak.
Ezek amúgy szentül meg is vannak gyűzödve arról hogy a pszihológus segíteni tud az embereken, miközben őrajtuk sem tudott.
A pszihológusok semmit nem érnek, legfeljebb csakis akkor ha az ember nem képes átlátni a saját helyzetetét, ami viszont csak egy kisebbségre igaz. Az önvizagálatot ugyanis elég sok ember képes elvégezni magában
16, akkor mi a megoldás? Önmaga megoldani látványosan képtelen. Segítséget ne kérjen, mert az ördögtől való. Így maradni ő se akar.
Na akkor idézem magam. Ha semmit nem csinálsz pont semmi nem fog változni.
Tehát, hogy oldja meg az életét?
Nem hiszem hogy létezik megoldás
El kell engedni a dolgot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!