Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23 évesen nagyon nagy bajban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 évesen nagyon nagy bajban vagyok?

Figyelt kérdés
Soha nem beszélgettem még a lányokkal, nem randiztam és nem is ismerkedtem velük. Úgy érzem,hogy teljesen le vagyok maradva és hamarosan eljutok arra a pontra amikor már visszafordíthatatlan lesz ez az állapot. Ha mrgis volt bennem az ismerkedési szándék már az első perctől kezdve mindig az volt a fő dolatom,hogy ne verjem át magamat hiszen úgysem kellenék senkinek sem. Amikor belenéztem a tükörbe rögtön így éreztem,hogy igazam van és el sem kezdtem inkább.

2021. nov. 14. 20:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%

Még bármi történhet.

Van akinél ez változik

De van akinél ez lesz 10 év múlva és 20 év múlva is és egyedül szerencsétlenül hal meg.

2021. nov. 14. 20:39
 2/23 anonim ***** válasza:
96%

"ne verjem át magamat hiszen úgysem kellenék senkinek sem"

Ezek után miért csodálkozol? Előre eldöntötted, hogy nem fog sikerülni, akkor nem is fogsz mindent megtenni a siker érdekében.

2021. nov. 14. 20:39
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Nagy bajban vagy! Az önértékelésedet senki meg nem tudja rajtad kívül változtatni, még az a nő sem, aki halálosan szerelmes beléd.

Először magadat tedd rendbe, ha máshogy nem pszichológussal. Tele a világ ronda, buta, kövér, sovány, akár hajléktalan párkapcsolatban lévő emberekkel.

2021. nov. 14. 21:03
 4/23 A kérdező kommentje:
Talán nem igazak a saját magamról alkotott meglátások?
2021. nov. 14. 21:57
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

Te magad teszed igazzá azokat

Ez a lényeg

2021. nov. 14. 22:17
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Próba nélkül se nyerni, se elbukni nem lehet. Ám ismeretes, hogy nem elbukni nem kell sose, nem az tesz hőssé. Próbáld ki, senki nem születik kiválónak erre a feladatra. Nincs kőbe vésve, hogy mikor kell elkezdeni, vagy hogy hogyan. Csak kezdd el, majd menni fog.
2021. nov. 14. 22:27
 7/23 A kérdező kommentje:
Soha nem tudtam a lányok közepében természetesen viselkedni. Mindig is feszült voltam. Ezért sem szóltam soha hozzájuk és nem mentem a közelükbe hiszen miért tegyem magamat nevetség tárgyává ha egyszerűen beszélgetni sem tudok velük.
2021. nov. 14. 22:47
 8/23 anonim ***** válasza:
94%

És, ha menekülsz előlük, akkor majd egyik reggel úgy ébredsz, hogy nem leszel szociális analfabéta?

Csak a tisztán látás kedvéért. Ha valamit el se kezdesz, marha nehéz lesz benne fejlődni. Menj közösségbe, beszélgess nőkkel tét nélkül (tehát ne csak azokkal, akiket még is dugnál) aztán a tapasztalatok révén fejlődhetsz. Ha már megy a bratyizás normálisan csinos, átlagos, csúnya, fiatal, idős stb nőkkel, akkor lehet próbálkozni az ismerkedéssel. Illetve, az a tapasztalat, hogy már a bratyizás során fogsz olyanba belefutni akivel természetesen alakul a dolog. Szinte biztos, hogy nem az első 5-10, lehet hogy nem is az első 50 nőnél akivel beszélgetsz. De idővel igen, addig is minden interakcióval fejlődsz.

Ha ez nem opció, akkor kérdezd meg az itteni delikvenseket, hogy mekkora buli 30+ egyedül szomorúan és dühösen a világra. Szerintem nem buli.

2021. nov. 14. 23:01
 9/23 A kérdező kommentje:

Ha menekülök akkor pozitív változás sohasem lesz.

Megdugni nem akarok egyetlen egy nőt sem, ahhoz én kevés vagyok.

2021. nov. 15. 08:25
 10/23 anonim ***** válasza:
89%

Miert nem jött fallosz a lábad közé? Vagy mi akadálya a nemi életnek.

Utolsó mondatod alapján azt kell mondanom, hogy van aki fél lábbal indul a seggbe rugó versenyen, neked sajnos a nevezés se jött össze.

Vagy kapd össze magad és kezdj valamit az önértékeléseddel, vagy rendezkedj be egy életre a pár nélküliségre. Mert így nem lesz senkid.

Ember nincs, aki arra vágyik, hogy a másikat állandóan istápolja lelkileg és próbálja bizonygatni, hogy de Pisti, én rád vágyom, értékes vagy, fontos vagy, stb.

A te életed, a te döntésed, de igen, hatalmas bajban vagy. Nem azért, mert még nem voltál nővel, hanem mert az egészséges lelki világtól olyan messze vagy, hogy kérdéses odaérsz-e valaha.

2021. nov. 15. 08:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!