Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért nehéz a társkeresés?
Nézzük az egyszerűbb részét, mert gondolom erről jönnének először válaszok. Egy nő bármikor olyan szexpartnert találhat, amilyet csak akar. Egy férfi nem.
Ezen túl, rendben, hogy problémásabb a helyzet, de hol a nehézség? Ha egy nő jó külsejű férfit akar, akkor ad egy kicsit magára és kap. Ha egy nő megbízható férfit akar, akkor szán időt arra, hogy megismerje a férfiakat és talál. Miért panaszkodik mégis sok nő, hogy nem talál rendes férfit? Ráadásul, sokan ezt úgy, hogy életükben max 1-2 évet vannak egyedül.
47. "Pedig a magyar gyakorlat még mindig az, hogy a nő gyereket nevel, háztartást visz, dolgozik. A hapsi pedig hazajön, azt hagyják békén mert mecs."
A prolik szintjén igen. Ismerkedj normális körökből, pl. az én ismeretségi körömben még hírből sincs ilyen. A másik dolog az, hogy akinek ilyen pasija vagy férje van, az nőben sem külömb. Ugyanis az ismerkedés mégis mire terjed ki? Hogy dugjunk, kiszolgáljunk bosszankodjunk? Mint mondtam, akinek ilyen a pasija, maximálisan megérdemli a sorsát. Azt a kamu szöveget meg nem kell nyomni, hogy 10 év múlva változott meg ilyenné. Ilyen volt az mindig, csak a nőnek is ilyen volt a családi mintája, így ő is ugyanezt vitte tovább.
50
"Szerintem ezt nem az egyutteleskor kell megbeszelni, hanem még előtte!!!!"
Magyaran neked elobre valo a anyagi helyzete a masiknak mint a szemelyisege ...
"Igen, drága az autó! És?
Egy csóró pasival ettől meg nem lehetne gyerekem családom...."
Hat babam megint a masik fel erteket csak az anyagiakban mered. 😂 Neked egy ket labon jaro penztalca kell nem tars 😂
Nem azzal inditunk egy ismerkedes h felmerjuk a masik anyagi helyzetet, hanem megismerjuk es majd kesobb ha amugy azimpatikus a szemelyisege akkor lehet ez esetleg tema.
Az auto hianya nem a csorosag jele! Van aki tudatosan nem vesz mert ugy gondolja h ezzel is tesz a kornyezetert. Vagy apec a belvarosban lakik ahol 10 percre van minden.
Utazni vonattal is lehet! Kenyelmes nem fatadaz el tudsz aludni is utazas kozben vagy olvasni jatszani tanulni
A gyerekvalalas csak medianak es a baba dolgokat arulo boltoknak jo. A gyerek ek elso sorban egymas tisztelo es szereto azulore van szuksege, torodesre, testi kontaktusta odafigyelesre turelemre. A gyereket nem erdekli h 10 vagy 100 ezres a babakocsi. Ez neked fontos! A gyereknek holmindegy h milyen a szobaja. Kek vagy hupilila. Holtmindegy milyenarkas vagy noname a ruhaja. Ezek a dolgok neked fontosak mert ezzel lehet mutatni h te "jo" anya vagy
A francokat!
Ha nincs pénz, 10 ezres babakocsira sem fog telleni!
Nem kell az auto? Tenyleg? Vigyél el egy 1.5 eves gyereket ejszaka kozepen az ugyeletre tomegkozlekedessel!
"Magyaran neked elobre valo a anyagi helyzete a masiknak mint a szemelyisege ..."
Ilyet nem irtam! Én azt irtam, hogy UGYANANNYIRA fontos, mint a személyiség!
Szeretetből nem lakik jól a gyerek!
"Utazni vonattal is lehet! Kenyelmes nem fatadaz el tudsz aludni is utazas kozben vagy olvasni jatszani tanulni"
-- Érdekes...amikor (még régen, szóló koromban) adtam esélyt olyan pasiknak, akinek nem volt autója, ha mentünk valahova, valahogy egyik sem akart tömegközlekedni, hanem autóval akart menni. Valahogy, akkor már nek volt annyira környezetvédö egyik sem...🤔🤔
Nekem 4 km...
Egy gyerek kezdő ktge is már 1M alsóhamgon. (És ebben nincs benne a korházi ktg.)
De azért orulok, hogy semmi másra nem sikerült reagálni...
#52 Szerintem nem is feltétlen a csóróság a probléma a nők szemében, hanem az egy tünet, ami következtet arra az okra, hogy az illető szart bele az életbe, meg sem próbált előrébb jutni.
Ilyen tekintetben jogosan nézik az anyagiakat.
Ennyi.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!