Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért nehéz a társkeresés?
Nézzük az egyszerűbb részét, mert gondolom erről jönnének először válaszok. Egy nő bármikor olyan szexpartnert találhat, amilyet csak akar. Egy férfi nem.
Ezen túl, rendben, hogy problémásabb a helyzet, de hol a nehézség? Ha egy nő jó külsejű férfit akar, akkor ad egy kicsit magára és kap. Ha egy nő megbízható férfit akar, akkor szán időt arra, hogy megismerje a férfiakat és talál. Miért panaszkodik mégis sok nő, hogy nem talál rendes férfit? Ráadásul, sokan ezt úgy, hogy életükben max 1-2 évet vannak egyedül.
10. "Soha életemben nem láttam még jó pasit panaszkodni, hogy különösebben gondot okozna neki a társkeresés."
Jó pasi miben? Mert egy jóképű pasinak is lehetnek lelki gondjai, egy gazdag pasi is lehet csúnyácskább, vagy egy nagydumájú és menő pasinak is lehetnek anyagi gondjai. Vagy te jó pasi alatt csak a jóképű, tökös milliomost érted?
#2: Soha életemben nem láttam még jó pasit panaszkodni, hogy különösebben gondot okozna neki a társkeresés
Nos neki nem is akkor lesz nehéz, hanem amikor válik. Nem leszólni akarom a férfiakat, de nem szoktak hosszútávú szempontokat figyelembe venni. Amikor nem a megfelelőt választja ki, akkor a válasnál, szakításnál szembesül vele, hogy ez sem volt az igazi.
#11: Komolyan aggódok, ha ezt az egyszerű helyzetet nem érted meg... :D
Ki mondta, hogy nincs olyan nő, akinek sosem volt még kapcsolata? Valamiért, mégsem nőktől jönnek jellemzően ezek a kérdések.
#12: Ezt a nőktől kérdezd, akik szerint kevés a jó pasi.
#13: Miért, az egyedülálló anyák annyira jól választottak?
Nőként miért nehéz a társkeresés?
Mert nőként a férfiak felé egyaránt erősen figyelembe vétetnek külsővel, belsővel és anyagiakkal kapcsolatos szempontok.
Míg férfiként a nők felé erősen figyelembe vétetik a külső, közepesen a belső és csak nagyon minimálisan anyagi szempontok.
Mert a hiedelemmel ellentétben amiről a nők fecsegnek, hogy szerelem, szeretet, aki megért, aki az életem, stb stb....ez mind le van sz**arva
jól néz ki pénze van, a többi ráér
Tehát most 10 darab gyk.hu kérdés alapján levontad azt a következtetést, hogy a nőknek nehezebb párt találni, mert a férfiak nem írnak ide? Hát ez nem a legpontosabb közvéleménykutatás. :) Személyes tapasztalatom alapján pont, hogy több férfiaktól érkező kérdést látok ebben a szekcióban. De még N+1 dolog befolyásolja, ki miért ír vagy nem ír ide.
"Ki mondta, hogy nincs olyan nő, akinek sosem volt még kapcsolata?"
Senki, hibás az érvelésed. Nem téged cáfoltalak, hanem másra mutattam ellenpéldát. Amit én mondtam, az arra példa, hogy néhány kiragadott példa nem határozza meg a társadalom egészét. Te tudsz ilyen éldát mutatni, én tudok olyan példát mutatni. Mindkettő lehet igaz párhuzamosan.
A kérdezőnek teljesen igaza van. Viszont mivel a mai férfiak egyre jobban ébredeznek ezzel együtt egyre jobban átlátnak a nők baromságain úgy a nőket ez egyre jobban zavarja.
A gyakorikérdéseken meg ha megnézel bármilyen témájú posztot bármely kommentjével az olyan kommentek ahol a nőket kicsit szidod az mind le lesz pontozva. Ahol a férfiakat szidják incelezik az meg mind fel lesz értékelve.
Szóval ne vedd magadra itt kb a legtöbb nő hibbant és azt se tudja miről beszél.
#15: "Míg férfiként a nők felé erősen figyelembe vétetik a külső, közepesen a belső és csak nagyon minimálisan anyagi szempontok."
Hááát, a külső azért annyira nem. Az alapján, hogy a legrondább nő is talál valakit, ha akar.
#16: Sajnos ez sokszor jogosnak tűnik.
#17: "Tehát most 10 darab gyk.hu kérdés alapján levontad azt a következtetést, hogy a nőknek nehezebb párt találni, mert a férfiak nem írnak ide?"
Kezd kényelmetlen lenni, hogy láthatóan fel sem fogtad, amit írtam. Pont azt írtam ám, hogy több férfi ír ide ilyen kérdést.
"Amit én mondtam, az arra példa, hogy néhány kiragadott példa nem határozza meg a társadalom egészét."
Ez így teljesen korrekt. Most már csak azt kéne figyelembe venni, hogy nem néhány kiragadott példáról van szó és nem is arról, hogy 100 vagy 1000 dolog ellen van 1 vagy 2 ellenpélda.
19. "Hááát, a külső azért annyira nem. Az alapján, hogy a legrondább nő is talál valakit, ha akar."
De a legrondább nővel nem az a férfi jön össze, aki vonzóbb nőt is megkaphatna. A legrondább nővel az a férfi jön össze, aki vagy azzal a kaliberű nővel jön össze, vagy semmilyennel. Ott is a férfi döntésében szerepet játszik a külső a szexualitás értelmében. Vagy azzal a nővel szexel, vagy semmilyennel. Így kell érteni itt most a külsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!