Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért nehéz a társkeresés?
Nézzük az egyszerűbb részét, mert gondolom erről jönnének először válaszok. Egy nő bármikor olyan szexpartnert találhat, amilyet csak akar. Egy férfi nem.
Ezen túl, rendben, hogy problémásabb a helyzet, de hol a nehézség? Ha egy nő jó külsejű férfit akar, akkor ad egy kicsit magára és kap. Ha egy nő megbízható férfit akar, akkor szán időt arra, hogy megismerje a férfiakat és talál. Miért panaszkodik mégis sok nő, hogy nem talál rendes férfit? Ráadásul, sokan ezt úgy, hogy életükben max 1-2 évet vannak egyedül.
Férfi vagyok, és az utóbbi években eléggé sokat foglalkoztattak hasonló kérdések, ezért úgy gondolom értek a témához. Nőknek is nehéz találni olyan férfit aki minden szempontból megfelel az elvárásaiknak. Amit megtanultam, hogy a nők szinte soha nem fogják bevallani mi kell nekik, mert minden áron el akarják kerülni, hogy megbántsanak bárkit az elvárásaikkal, pl. férfiakat.
Ami a nőknek kell:
- fel tudjanak nézni egy férfira. Mind a gyakorlatban (legyen magasabb), mind képletesen (legyen sikeresebb mint ő, intelligens...)
- legyen talpraesett. Ennek egyik mértékegysége a pénz. Régebben sok nőt emiatt hibásan aranyásónak gondoltam, de ez szerintem valójában nem így van: ők nagyrészt csak anyagi biztonságot, és életrevalô férfit szeretnének maguk mellé.
- legyen jóképű, legyen sportos, igényes, intelligens, kedves, de ez nekünk férfiaknak is elvárásunk.
- a férfi dominálja őt, de mégis ő is tudja érvényesíteni az akaratát. Ez egy fura játék, kb. a nők felének van erre szüksége. Én ezt nem érzem problémának - kivéve ha eltúlzott- , de megértem ha vannak férfiak akik nem akarnak ilyet játszani.
- legyen megbízható, de mégis menő csávó (hogy fel tudjon rá nézni...) - a tipikus jófiú ezért kiesik
- legyen humora
- legyen önbizalma
És mèg sok más dolog...
Ezek mindegyikét nem fogják tudni megtalálni, ezért nekik is kompromisszumot kell kötni.
Ja, igen, kihagytam: az a max. 1-2 év lassan az évtizedhez közelít (7,5 év), pedig nem vagyok idős.
(21-es)
22. Nem, nekik nem kell a kompromisszum! Miért? Mert férfi csordák vannak mindenhol.
Én azt látom magam körül, hogy értelmes, diplomás rendes férfiak tengetik az életüket egyedül. Szeretnének párkapcsolatot, de a nők tudomást sem vesznek róluk. Extrém igények vannak velük szemben, és hiába az örökös tagadás, de a külső mindent visz. Eleve a legyen sportos az azt jelenti, hogy a testük legyen egy olimpiai bajnok tornászé, erre azt mondják hogy pont jó, nincs szétgyúrva. Szeressenek utazni, állandóan programokra járni. 30 felett azért dolgozni is kell, a heti egy utazás és 6 program nem fér bele, tetszik, nem tetszik ez van.
Örök sláger: nincs normális pasi. Bakker! Ti sem vagytok fittness királynők, átlag arccal, átlag testtel, átlag háttérrel esélyt sem adtok hozzátok illő karaktereknek, mivel nektek az átlagos de normális férfi nem kell. Én megértem hogy frusztráló, hogy a tetszetős pasikról meg lepattantok.
Érdekes, engem annyira felb*szott ez a társkeresősdi, hogy készítettem egy kamu reglapot magamról. Azért kamu mert házas vagyok, de a fotók, az adatok és minden egyéb nem. Függetlennek adtam ki magam.
Nos. Külsőre a korosztályomban elég jónak mondhatom magam. Diplomás vagyok, van több lakásom, autóm, egzisztenciám stabil. Tudok kommunikálni, széles látókörrel rendelkezem. Mivel házas vagyok amit meg komolyan is veszek, a stílusom sem link. Nem pedálozok, tökéletes magabiztossággal uralom az életem.
Ehhez képest hiába írok nőknek(35-45), válaszra sem méltatnak. Ez azért is fura, mert mindig az a kifogás, hogy 95%-ban idióták írnak nekik. Én írok egy normális érdeklődő levelet, nem is a megszokott "szimpatikus vagy, én egy normális férfi vagyok, hobbim a biciklizés.. " szerűt. Majd ott van az adatlapom, az értékrendem, a fotóim. Semmi. Ilyenkor azért felmerül bennem a kérdés, hogy egy tökéletesen átlagos vagy az alatti nő kit is keres valójában? Mivel én tesztelek, így széles skálát ölelek át. Nagyképűségnek hatna ha mesélnék magamról meg hogy 2 perc alatt tudtam felszedni igen csinos lányokat a való életben. Sőt, ha olyan lennék ez ma sem okozna gondot. Viszont az online ismerkedés az valami zsákutca, gőzöm sincs mivé vált ez az egész 15 év alatt. Érdektelen emberek tömkelege, beszélgetni, ismerkedni már ott nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!