Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért nehéz a társkeresés?
Nézzük az egyszerűbb részét, mert gondolom erről jönnének először válaszok. Egy nő bármikor olyan szexpartnert találhat, amilyet csak akar. Egy férfi nem.
Ezen túl, rendben, hogy problémásabb a helyzet, de hol a nehézség? Ha egy nő jó külsejű férfit akar, akkor ad egy kicsit magára és kap. Ha egy nő megbízható férfit akar, akkor szán időt arra, hogy megismerje a férfiakat és talál. Miért panaszkodik mégis sok nő, hogy nem talál rendes férfit? Ráadásul, sokan ezt úgy, hogy életükben max 1-2 évet vannak egyedül.
40
Ha nincs autod, hogy akarsz nőt? Egy nővel programokra kell menni stb.
29F
Tudtommal egyenlőség van, a nőnek is lehet manapság autója, ha az annyira fontos neki (nekem nem az). Ha esetleg én a segge alá teszek egy lakást (már nem kell albérleti díjat meg rezsit fizetnie, ami azért a mostani összegeket nézve elég nagy tehertől mentesít akárkit nemtől függetlenül), ő meg mondjuk az autót teszi a kapcsolatba, akkor már win-win, nem?
Vagy ha az az elvárás, hogy ezt a pasinak mindet nyújtania kell, kérdem én, hogy a nőnek mit kell érte nyújtania? Ugye az nem elvárható manapság, hogy a háztartást vigye (nem, én sem ezt akarom) és akkor elvárhatja ezeket a pasitól. Ez a múltbeli korok felállása. Manapság, mivel egyenlőség van (néha mondjuk nem érzem ez a pasik rovására), akkor bizony a nőnek is bele kell tenni valamit a kapcsolatba (most nem csak anyagi dolgokra értem).
Az, hogy a múltbeli és mostani modellből kiválogatjuk csak a pozitív dolgokat, ami a nőnek 'jár', közben meg a pasinak mind a két modellből meg kell felelnie az elvárásoknak, hát ez így nem igazán fog menni. Vagy az egyik, vagy a másik, a kettő együtt nem fog menni. A gazdasági szempontot már meg sem említem.
"Az, hogy a múltbeli és mostani modellből kiválogatjuk csak a pozitív dolgokat, ami a nőnek 'jár', közben meg a pasinak mind a két modellből meg kell felelnie az elvárásoknak, hát ez így nem igazán fog menni. Vagy az egyik, vagy a másik, a kettő együtt nem fog menni. A gazdasági szempontot már meg sem említem"
Pedig sok nő fejében ez pontosan így működik, mindkét rendszerből csak a pozitív dolgokat veszi ki. Ès ez nehezíti manapság a pártalálást.
Igen, tudom, mert sajnos én is ezt tapasztalom.
"Pedig sok nő fejében ez pontosan így működik, mindkét rendszerből csak a pozitív dolgokat veszi ki"
Pedig a magyar gyakorlat még mindig az, hogy a nő gyereket nevel, háztartást visz, dolgozik. A hapsi pedig hazajön, azt hagyják békén mert mecs.
Tisztelet a kivételeknek.
47
Nem ertem ez miert gond.
Mindkét fél azt vár el amit szeretne. Szabad akarat van! Neked nem kotelező nyujtani akiket elvárok, nekem meg nem kötelező teged valasztanom
Ooooo miert gondolod h alap elvaras a kocsi es az egzisztencia ?
Kocsi draga mulatsag, es magyvarosban aok esetben felesleges... A tomegkozlekedes nem egy esetben gyorsabb! Manapsag mar olcsobb es kornyezetkimelobb
Egzisztencia. Ha a pasinak a munkaja az elete akkor mi marad a nonek belole?
Egyensuly. Szeresse. Meg tudjon belole elni (a sajat eletszinvonalan ami neki megfelel). Esetleg felretenni.
Nalam nem elvaras a kocsi, sot a sajat ingatlan sem. Nem zavar ha otthon lakik, ha ebbol barmikor gond nelkul kepes kilepni! Vagyis hajlando a novel kulon onnalloan elni.
Munka, mint fentebb irtam szeresse, erezze jol magat munkaidoben. Ha tesz az elore jutasert az mem rossz. De nem is elvaras ismerkedeskor!!!! Nem is lehet elvaras!!!!
Majd ha egyutt elnek akkor kell ezt megbeszelni!
49
Szerintem ezt nem az egyutteleskor kell megbeszelni, hanem még előtte!!!!
Igen, drága az autó! És?
Egy csóró pasival ettől meg nem lehetne gyerekem családom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!