Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire nehezíti a társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nehezíti a társkeresést nőként az, ha semmilyen testemre érkező kritikát, sem más nők testére való nyálcsorgatást nem vagyok hajlandó eltűrni?

Figyelt kérdés

28 éves koromig voltam önbizalomhiányos. Mindig jöttek kritikák férfiaktól a testemre. Valamelyiknek az volt a baja, hogy túl vékony vagyok, valaki meg azzal jött, hogy ameddig én sem vagyok 50 kiló vagy az alatt, addig undorító és jellemtelen dolog sportos, jó testű pasira vágyni, csak azokkal randizni. Jötte olyanok, hogy nem elég széles a csípőm a derekamhoz képest, valaki meg azzal jött, hogy pont, hogy től széles a fenekem.

Én már meg vagyok elégedve a testemmel, rengeteget sportolok évek óta és az étkezésemre is odafigyelek.

Arra jutottam, hogy ha akár egy halovány negatív megjegyzés érkezik a testemre egy olyan férfitól, akivel alakul valami, abban a pillanatban látott utoljára. Szeretném, ha csak olyan férfival jutnánk el a kapcsolatig, akinek pont az én alkatom az ideálja, ls soha nem érzi szükségét arra, hogy szinte remegve csorgassa a nyálát másra.

#krtitika
2021. aug. 7. 18:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
30%
Magyarán féltékeny típus vagy, az nem lesz egyszerű, de nem is lehetetlen. Testedre érkező kritikát kulturált férfiaktól nem fogsz kapni, még ha nem is jössz be nekik. Más nőkre való nyálcsorgatás az meg reflexszerűen jön és majdnem minden férfi esetében, ezzel nem tudsz mit kezdeni,attól még hogy megnézik a többi nőt is, nem feltétlen akarják őket megfektetni.
2021. aug. 7. 18:20
 2/31 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem most is önbizalom hiányos vagy, ezért védekezel ilyen komolyan.
 3/31 anonim ***** válasza:
34%

Az attól függ ha jól nézel ki akkor lessz aki 0-24ben pitizik neked.

Ha nem akkor ezzel a mentalitással elkapálhatod magadat.

4/31 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a legtöbb ember, aki kritizálta a testedet, valószínűleg saját magával nem volt kibékülve, és ezt vetítette ki rád. Tojd le őket magasról.

Nőként én is úgy gondolom, ha beleszeretek valakibe és összejövök vele, akkor úgy szeretem a testét, ahogy van, és nem fogom piszkálni, hogy ez meg az ronda rajta. Ugyanezt várom el visszafele is.

2021. aug. 7. 18:21
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Soha 1 férfi sem szólt be a testemre, akkor sem, ha nem tetszettem nekik.
2021. aug. 7. 18:26
 6/31 anonim ***** válasza:
65%

...igenis megnehezíti, nőként mondom.

Persze mindehhez, meg ennek az ellenkezőjéhez is jogod van tényleg- csak azt kellene látnod, hogy nem kellene másokat kvázi “büntetned” a korábbi sebeidért, mert azért nem az felelős, akit te a “leghalványabb jelre kukázgatsz”.

Megértem a testképzavarodat tényleg (attól, hogy tettél magadért, ez még jelen van a leírtak alapján, hiszen még a másokhoz való viszonyodat is nagymértékben és döntően befolyásolja!).

A legjobbat akkor teszed magadnak, magaddal, ha a tested rendbetétele után (amivel kapcsolatban minden elismerésem), a lelkeddel és a másokhoz való hozzáállásodon is elkezdesz dolgozni/változtatni, ha kell szakemberrel.

Ez az ágyúval verébre tankönyvi esete. Ha ezt nem ismered fel, akkor az is egy intő jel lehet arra, hogy nem OK a dolog.

A(z akár vicces, ártatlan) megjegyzést ès a tapló, neveletlen/tanulatlan nyálcsorgatást is összemosni nekem arra utal, hogy nem nagyon érzed jól ebben a kérdésben az arányokat, határokat.

Aki IGAZÁN békében van magával, az nem pukkad be egy “nádszálkisasszony” vagy épp “töltött galamb” megjegyzésen... nyilván nem lealázó, gusztustalansagokra gondolok én sem, de vannak humoros, kedveskedő megjegyzések is- de te màr ezért is agyonvernél mindenkit.

Ez a kizàrólagosság nagyon visszatetsző egészséges, mérsékelt embereknél.

2021. aug. 7. 18:35
 7/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok féltékeny típus, csak nem szeretném, ha verné a nyálát másokra, hogy mennyivel jobbak, mint én, és azt sem szeretném, ha mondjuk már netes ismerkedés közben kritizálná a súlyom, hogy 60 kilósan biztos nem vagyok valami gazellatestű szépség, meg, hogy majd szülés után 80 kiló leszek, ha már most nem sem vagyok 60 alatt, közeledik a 30 éves kor, rohamos hízás fog jönni, vagy úgy akart udvarolni, hogy nem vagyok egy bombázó, de "őt megfogtam valamivel". Egyszerűen csak olyan férfit szeretnék, aki odavan értem. A fent említett úriembereknek is megmondtam ezt, de azt mondták, hogy legyek biztos benne, hogy aki isteníti a testem, csak azért teszi, mert könnyű szexet lát bennem, vagy elment az esze a kanosságtól.

Én simán csak őszinte párt szeretnék, akinek tényleg tetszik az alakom.

2021. aug. 7. 18:41
 8/31 anonim ***** válasza:
29%
Oké, ne kalkulálj be hosszú kapcsolatokat, akkor nem ér csalódás. Először is még mindig önbizalom hiányos vagy, önértékelési zavaraid vannak. Másrészt kiábrándító, ha vki csak a saját külsejével van elfoglalva. Továbbá nincs olyan, hogy vkinek csak te és kizárólag te tetszel. Olyan igen, hogy szeret, és hűséges. őszinte leszek, ilyen mentalitással indítani nem túl bíztató.
2021. aug. 7. 18:45
 9/31 anonim ***** válasza:
97%

6. válaszolód vagyok ismét.

Amiket írtál így utoljára- hogy majd bálna leszel szülés után meg ilyenek- ezek csak nettó bunkók, kerüld, ignoráld az ilyen megjegyzésekkel operálókat.

Ez nem az a szint, amivel értelmes nő az idejét vesztegeti tényleg.

Online ismerkedéskor sok a felesleges kör, az ilyen megjegyzéseket tevô tanulatlanokkal/kultúrálatlanokkal az élen- de ezt meg ne vedd a szívedre, nem kötelező ilyet (vagy bárkit) választani.

De amennyire neked riasztó az ilyen feltételezgetős neveletlen a 60 kilós méregetésèvel meg a mi lesz ha szülsz bálnázásával/ nos szerintem egy normális férfit ugyanígy elrettentene, ha te ilyenekkel indítanál, mint a kèrdésben...

Kis elegancia nem àrt, nem kell ajtót berúgni a véleményeddel sem :)

A bunkókat kerüld.

2021. aug. 7. 18:47
 10/31 A kérdező kommentje:

Nincs már önértékelési zavarom. Meg vagyok elégedve magammal. Pont ezért nem szeretnék már sz-arságokat elviselni.

Nem zavar, ha más is tetszik a leendő páromnak, csak annyit szeretnék, hogy kulturáltan viselkedjen, pl. ne bámuljon másokat kocsányon lógó szemekkel a jelenlétemben, valamint ne szólogasson nekem olyanokat, hogy bárcsak olyan lennék, ne kérjen meg, hogy adjak le pár kilót, tehát csak akkor jöjjön velem össze, ha nagyon tetszem neki.

2021. aug. 7. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!