Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehezíti a társkeresést nőként az, ha semmilyen testemre érkező kritikát, sem más nők testére való nyálcsorgatást nem vagyok hajlandó eltűrni?
28 éves koromig voltam önbizalomhiányos. Mindig jöttek kritikák férfiaktól a testemre. Valamelyiknek az volt a baja, hogy túl vékony vagyok, valaki meg azzal jött, hogy ameddig én sem vagyok 50 kiló vagy az alatt, addig undorító és jellemtelen dolog sportos, jó testű pasira vágyni, csak azokkal randizni. Jötte olyanok, hogy nem elég széles a csípőm a derekamhoz képest, valaki meg azzal jött, hogy pont, hogy től széles a fenekem.
Én már meg vagyok elégedve a testemmel, rengeteget sportolok évek óta és az étkezésemre is odafigyelek.
Arra jutottam, hogy ha akár egy halovány negatív megjegyzés érkezik a testemre egy olyan férfitól, akivel alakul valami, abban a pillanatban látott utoljára. Szeretném, ha csak olyan férfival jutnánk el a kapcsolatig, akinek pont az én alkatom az ideálja, ls soha nem érzi szükségét arra, hogy szinte remegve csorgassa a nyálát másra.
Szerintem ez a kocsányon lógó szemekkel más nők bámulása csak primitív körökben megszokott és elfogadott. Nekem egyetlen férfi ismerősöm sincs, aki így viselkedik, sem a baráti társaságban, sem a rokonaimnál. Nagyon fura lenne, és abszolút nem tolerálható egy értelmesebb embernél.
Egyáltalán nem nagy elvárás ez részedről. Lényeg, hogy vannak normális pasik, csak meg kell találni őket. A bunkókat meg szó nélkül elhajtani.
Senki nem tökéletes.
A hibákrol lehet ugy is beszélni hogy nem sérted vele a másikat.
Ha ezt se adni se kapni nem tudod mert mindenen megsértődsz akkor, neked nem való a párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!