Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehezíti a társkeresést nőként az, ha semmilyen testemre érkező kritikát, sem más nők testére való nyálcsorgatást nem vagyok hajlandó eltűrni?
28 éves koromig voltam önbizalomhiányos. Mindig jöttek kritikák férfiaktól a testemre. Valamelyiknek az volt a baja, hogy túl vékony vagyok, valaki meg azzal jött, hogy ameddig én sem vagyok 50 kiló vagy az alatt, addig undorító és jellemtelen dolog sportos, jó testű pasira vágyni, csak azokkal randizni. Jötte olyanok, hogy nem elég széles a csípőm a derekamhoz képest, valaki meg azzal jött, hogy pont, hogy től széles a fenekem.
Én már meg vagyok elégedve a testemmel, rengeteget sportolok évek óta és az étkezésemre is odafigyelek.
Arra jutottam, hogy ha akár egy halovány negatív megjegyzés érkezik a testemre egy olyan férfitól, akivel alakul valami, abban a pillanatban látott utoljára. Szeretném, ha csak olyan férfival jutnánk el a kapcsolatig, akinek pont az én alkatom az ideálja, ls soha nem érzi szükségét arra, hogy szinte remegve csorgassa a nyálát másra.
20. Hogyha soha nem mondasz a másikról rosszat akkor az elmondott jó se ér semmit. Nincs neki értéke hogy napjában 10*elmondod hogy de szép vagy.
Fény nélkül árnyék sincs.
De mindegy nem vitatkozom ez felfogásbeli különbség, nem kell meggyőzzelek.
Nincs onbizalmad es ezert zavar, ha megjegyzeseket tesznek, vagy ezert huz fel, hogy idegen kire csorgat. Pszichologus tud segiteni, hogy tenyleg elfogadd magad.
Amugy a szelesebb csipo szexi, nekem csak ez az idealom. Soha nem volt ilyen baratnom, ugyanugy kapom meg toluk is a lekezelo megjegyzeseket az alkatomra, vagy sracoktol, hogy miert az ilyen no tetszik, de nem izgat ki, mit gondol. Nekem az ilyen lanyok tetszenek, ez van.
Azért kíváncsi vagyok, hogy ki és miért pontozott le. Annyira hihetetlen, hogy nem kaptam kritikát? Akivel szexelek, annak csak van annyi esze, hogy nem kritizál. :))
Egyébként dicsérgetni sem dicsértek, tulképpen egyszerűen csak tudnivaló volt, hogy nincs velem problémájuk, ennyi.
13-as voltam
25
Végülis nem válaszoltam a kérdésre.
Szerintem ez alap, hogy nem kritizálom a párom testét. A bámulás meg nagyon egyszerűen megoldható: egy pár nem tölt 24 órából 24 órát együtt. Tehát lehet bámulni akkor, amikor a másik nincs ott.
De hogy hány férfinek van annyi agya, hogy ezeket felfogja, hát nem tudom megbecsülni.
(Egyébként én a legutolsó páromnak valóban mondtam olyat, hogy inkább tolja le a haját, mert erősen kopaszodott. Biztos nem örült neki, én se bántásból mondtam, mert nagyon szeretem a hosszú hajat és az övé is tetszett, csak fura volt így.)
26
Egyáltalán nem szántam bántónak. Az írásban nem jön át a hangsúly. Én csak csodálkozva meg mertem jegyezni, hogy engem nem kritizáltak. Végigszámláltam nem túl sok exemet és elgondolkoztam, hogy vajon kritzálták-e a testem. Arra jutottam, hogy nem. És erre írtam, hogy "érdekes". Saját magam számára volt érdekes.
29
Köszönöm. Akkor már értem, hogy miért szoktam nagyon félreérthető lenni. Nagyon sokszor kioktatónak meg gúnyosnak tartanak, pedig nagyon nagyon távol áll tőlem.
Bennem inkább egy szomorúság van, hogy miért bántják egymást az emberek, főleg azok, akik párkapcsolatban vannak. Szóval egészen távolról sem dicsekvés vagy lesajnálás vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!