Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalaitok arról, ha az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik valaki párkapcsolatban? Az ilyen mindig ilyen? Illetve ez a hűségről is mutat egy szintet?
Ha egy srác a barátnője előtt mesél más nőkről, pl egy társaságban, hogy az mennyire jól néz ki, 10/10-es..
Vagy amikor a barátnőjétől eltérő adottságokkal rendelkező kolléganőről meséli, hogy megnézte és tetszett neki.
- pl a barátnője vékony kismellű, a kolléganőjének meg a nagy melléről és fenekét ecsetelte.
Szóval minden gátlás nélkül megnéz, és ajnároz más nőket előtte. Nem hiszem el, hogy ezek nem esik szarul szerencsétlennek.
ÉS milyen személyiség áll az ilyenek mögött?
Mert nekem úgy jön le, hogy elégedetlen a kapcsolatával.
Vagy hogy kevés neki a párja, és menne másfele.
Vagy az ilyen minden kapcsolatában így viselkedik?
0 érzelmi intelligencia?
Ma a véleményetek/tapasztalatotok?
Pedig jó fej srácnak tűnt/ik.. De nem értem, hogy miért csinálja, és hogy nem érzi ezt nem oké-nak? Egyszer már kívülállóként én érzékeltem kellemetlennek a dolgot.
ÉS régóta együtt vannak.
Engem csak tényleg érdekelnek a viselkedési minták, most konkrétan hogy ezt miért csinálja valaki.
Számodra mit jelent a jó fej?
Jó fejség, hogy pontozza a lányokat? Hogy a barátnője előtt más nők fenekéről és melléről beszél?
Milyen személyiség?
Vagy annyira sötét felszínes, hogy azt hiszi, hogy ettől menő vagy valóban ennyire primitív ősbunkó.
Akár egyik akár másik, de elképesztően sekélyes és irritáló.
Ezt férfiként írtam.
Azzal még kiegészítem, hogy nagy valószínűséggel kompenzál valamit.
A barátnőjét sajnálom, de nem értem, hogy miért tűri ezt?
Nem tudom, elsőre valahogy értelmesnek tűnt, aztán láttam ezeket a megnyilvánulásait.
Jó kérdés, hogy a barátnője ezeket miért tűri, ez a másik. Pedig egy aranyos, cuki, visszafogott kiscsaj, aki normálisnak tűnik... Én nem tudnám. Nem értem egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!