Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre rosszabb a 30+-os nők helyzete, megítélése, elfogadása, pártalálási esélye és párkapcsolatban maradása?
Nekem úgy tűnik,hogy a 30-on tűnő nőket már leöregezik, munkahelyen is hátrányban részesítik nagyon sokszor. A médiában mindig előbukkan a gazdag akár idős férfi fiatal nő kombináció. A nők egyre inkább harcolnak a koruk ellen, óriási a teher rajtuk. Szinte már azt érzem legalább 10-15 évvel kellene fiatalabbnak lennie a nőnek a mai társadalmi normák szerint. Képesebb fórumokon is leöregasszonyozni akár egy 40 éves nőt!
Milyen világ ez kérem? Mi lesz így a nőkkel ahogy öregszenek? A férfiak járnak jól mindig, hiszen nekik szinte nincs is koruk?
A ferfiak is oregszenek. Komoly kapcsolatot csak velem egykoruval tudok elkepzelni. Eleve korabban halnak meg atlagban, kosz, nem akarok oregasszony koromban 10 evet egyedul lehuzni, mert 60-70 evesen aztan mar tuti, hogy nem talalok uj kapcsolatot. 30 evesen viszont rohogve, egy het alatt.
Nyilvan van az a 30 feletti tipus aki lepusztult osanyanak tunik es legalabb 5-10 evvel idosebbnek a koranal. Tolem 26 evesen 10-bol ot alkalommal szemelyit kernek, ha olyan dolgot vasarolok, szoval asszem nem fenyeget az a veszely, hogy lassan venasszonynak nezzenek a korombeli sracok :D
Már ne is haragudj. De az a 30+-os nő, aki elhanyagolja magát külsőre, szül egy gyereket, aztán elasszonyiasodik, ergó felszed 10-15 kg felesleget, az ne csodálkozzon, hogy esetleg leöregezik. Mert úgyis néz ki.
Azonban meg lehet nézni, nagyon sok 40-50 közötti hölgyet, simán letagadhatnának akár 10 évet is. Oké, lehet, hogy ők nem 4 műszakban járnak dolgozni, azonban a 4 műszakba járó hölgyek is tehetnek a külsejükért, pl. hogy ne hízzanak el és az öltözködésükre is odafigyelhetnének.
A nőkön, igen, sok a nyomás. Egyes férfiak nem segítenek a párjuknak a házimunkákban és a gyereknevelésben. Mindent csak a nők csinálnak. Aztán csodálkoznak a pasik, hogy a párjuk le van strapálva. Félve mennek el a nők szülni, mert félnek, hogy elveszítik a munkahelyüket és lecserélik őket egy fiatalabbra.
De állítom, hogy ez csak hazánkra jellemző.
Sokszor a tisztelet hiányzik az emberekből. És szerintem nem kell külön kiemelni a nőket (írom ezt nőként), mind a két nemnek kijár a tisztelet.
De sajnos, régen közösség, ma már önző egoista egyének vannak.
Ez kétoldalú dolog. A legtöbb 25-30 évnél fiatalabb férfit ugyanúgy alig vesznek észre a nők amíg rájuk 15 éves koruktól kezdve folyamatosan nyomulnak a férfiak meglehetősen nagy diferenciával a korukat illetően.
Tehát amíg egy nőnek van jó 15 éve, hogy gyakorlatilag azt csináljon amit akarjon, addig a férfiaknál ez némileg el van tolódva.
Bár szerintem a helyzet nem olyan drámai mint amilyennek leírtad. 50 éves férfi valószínű nem fog 18-25 éves lányokra nyomulni (még, ha szexuálisan őket többnyire jobb nőnek tartja mint egy 40 év körülit). A nők felett hamar elszáll a kor, de amíg fiatalok, sokkal több lehetőségük van pártalálásra, válogatásra, szórakozásra, kalandokra, stb. mint egy férfinak gyakorlatilag bármilyen életkorban.
Semmi ilyent nem tapasztaltam.
Nettó hülyeség amit irsz.
Aki igazán komoly kapcsolatot akar és családot alapítani, az mit kezdjen egy 40 körüli nővel? Volt neked is 15-20 éved rendes párt találni, mit csináltál eddig? Ja hogy semmit nem érő, és sehova nem vezető "kapcsolatokban" töltötted az idő nagy részét? Hát akkor ne panaszkodj...
...mellesleg a férfiaknak meg pont emiatt nehéz: nincs épkézláb fiatal nő szabadon, esélyt nem hagytok annak aki mondjuk nem a jelenlegi párod, de ténylegesen családot is alapíthatnál vele.
Ez könnyű: Legyen gyereked és alapíts családot 30 éves korod előtt.
Szívesen!
A te saját döntésed volt, hogy nem vállalsz huszonévesen (amibe akár a 27-29 is beletartozik) gyereket. Vállald a következményeit a saját döntéseidnek! Ez a felnőttség része, hogy nem másokat hibáztatsz a saját döntéseidért.
Amúgy dugok szívesen minden 30 feletti csinos nővel is, de családot valóban huszonéves nővel érdemes inkább alapítani. Megnézném egy 30-as nő hogy tudna 3-4 gyereket vállalni, amennyit én is szeretnék majd. Hm?
Utolsó:
Édesapám 29 évesen vette el az akkor 22 éves anyukámat, együtt vannak bő harminc éve és három gyerekük lett.
Én nem célzok ennyire lentre, de egy 25-28 éves nőt teljesen reális találni. Ja és nem mindenki Budapest belvárosában lakó diplomás ember a világon. Én sem csak ebben a közegben élek és keresgélek.
Szerintem ez hülyeség.
Pont az jellemző manapság, hogy 30 felett házasodnak, szülnek a nők. Tehát egyáltalán nem kéne leírni ezt a korosztályt családalapítás szempontjából. Érettebb gondolkodású, mint egy huszonéves.
Pártalásra, kapcsolatra pedig nem attól függ hány éves, hanem attól, hogy néz ki!
Vannak igénytelen harmincasok, és vannak elbűvölően csinos negyvenes-ötvenes nők is, akiket alaposan megnézek az utcán ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!