Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre rosszabb a 30+-os nők helyzete, megítélése, elfogadása, pártalálási esélye és párkapcsolatban maradása?
Nekem úgy tűnik,hogy a 30-on tűnő nőket már leöregezik, munkahelyen is hátrányban részesítik nagyon sokszor. A médiában mindig előbukkan a gazdag akár idős férfi fiatal nő kombináció. A nők egyre inkább harcolnak a koruk ellen, óriási a teher rajtuk. Szinte már azt érzem legalább 10-15 évvel kellene fiatalabbnak lennie a nőnek a mai társadalmi normák szerint. Képesebb fórumokon is leöregasszonyozni akár egy 40 éves nőt!
Milyen világ ez kérem? Mi lesz így a nőkkel ahogy öregszenek? A férfiak járnak jól mindig, hiszen nekik szinte nincs is koruk?
"A férfiak járnak jól mindig, hiszen nekik szinte nincs is koruk?"
ha-ha-ha, ki kell, hogy abranditsalak, van koruk.
parkapcsolatot 40hez közel mind a ket nemnek nehez talalni. /viszont csak szexre egy nő barmilyen eltkorban talal partnert/.
munkahelyen csak előnyét tapasztalom, hogy nem 20 eves vagyok.
gazdag idős ferfi-fiatal nő: ez mindig volt es lesz is.(mindig lesznek ferfiak, akiknek eleg a fiatal csinos test, es nem igenylik, hogy valaki szeresse is őket, önmagukert es nem az egzisztenciaert).
A mai világban nagyon meggondolja az ember, hogy mennyi gyereket szül.
Bár, most a kormány nagyon támogatja a 3 vagy több gyerekes családokat:
(3 gyerek után mentesülnek a családok a diákhitel alól, ha a feleknek van)
Nem mindenki engedheti meg, hogy 3-4 gyereket szüljön. Plusz, őket fel is kell nevelni. Érzelmileg is törődni kell velük, és úgy, hogy egyik se sérüljön.
Egy nő a mai világban nem tudja azt megengedni, hogy 3-4 gyereket csak úgy kipotyogtasson. Hacsak, nem a segélyre hajt.
30++-os nő vagyok és egyáltalán nem érzem a koromat problémának, se a munkahelyen, se a párkapcsolatban.
Elismerik a munkámat, kellő tapasztalattal rendelkezem, van gyerekem, otthonom, megfelelő egzisztenciám és persze pasim.Soha nem mondta még senki,hogy öregasszony lennék, nem is érzem magam annyinak. DE: nem szeretnék huszonévesnek sem kinézni,nem törekszem korkülönbséges kapcsolatra, elfogadom a koromat és az életemet,még akkor is, ha mint mindenkinek, nekem is voltak/vannak/lesznek nehézségeim.
Ha megnézed talán még a férfiak jobban panaszkodnak a párkeresés nehézségeire mint a nők.
6#
kereshetsz 20on eves nőt, de a mai 20on eves nők 80%a 30 előtt nem nagyon tervez szülni. már ha akarnak egyáltalán gyereket. és akkor is max egy-kettőt.
5-ös: Miért ítélkezel amikor fogalmad sincs az életemről, semmit sem tudsz arról miért nem lett még gyerekem 34 éves koromra. Ez sokkal komplexebb mint amilyennek lefestik az emberek manapság. Érdekes, hogy a nyugati társadalomban kevésbé tartják furcsának azt ha 30 felett szülnek a nők. Egy gyereket szeretnék 2 éven belül, a párommal egyet is értünk ebben,de többet nem szeretnék, vagyis még képlékeny, de azt tudom, hogy 38 éves koromig akár 2 is lehet,azután már nem vállalnám én sem.
Engem 25 évesnek néznek, nem siránkozom a korom miatt, csak amikor kiderül például hogy hány éves vagyok akkor először jön a döbbenet utána meg a kérdések hada,hogy miért nem szültél még, gyerek, házasság blabla. Ebből van elegem, meg abból amit látok a médiában habár ritkán nézek tévét,de akkor is csak az agyzsugorítás megy.
Máskülönben visszatérve arra hogy miért nem szült valaki mondjuk 20 évesen. Vegyünk például egy 19 éves lányt aki elmegy általános orvosira ami csúsztatások nélkül 6 év, utána 4 év a rezidens képzés és akkor még nem épített fel semmit, ugyanis szakorvosként nem dolgozhat. Igen, ekkora már 30 lett. Ugye vannak ilyen nők is akik önmegvalósítanak (ezt mások már a feminizmusba sorolják).
Nekem inkább úgy tűnik hogy egyre jobb :)
Legnagyobb ostobaság ebben az irományban,hogy a munkában is hátrányban reszesítik őket,raadásul nagyon sokszor :D
33/N
Szerintem ez egyáltalán megalapozott félelem. Sőt azt tapasztalom, hogy van tartásuk, elismerik őket és pl. munkahelyen körülugrálják a férfiak 20 és 40 év között. Sok 30as kolléga nőt ismerek akik nagyon szépek, vonzóak és bármilyen korosztályból válogathatnak. Fiatalabb vagyok náluk, de azt kell mondjam, hogy sokuk nőiesebb, kiforottabb, kiteljesedettebb. Népszerűek.
Mi a cél közönséged? Milyen férfit keresel? Milyen körökben és közegben? Te részedről rendben vannak a dolgok?
Szerintem általános tendenciáról beszélsz - ez nem afféle rétegprobléma, legfeljebb téged most ért el.
Irreálisan elszállt igények, egoizmus, kompromisszokra nem hogy nem törekvés, de egyenesen kompromisszumképtelenség, akarnokság, satöbbi. Sorolhatnám naphosszat.
Olvasgass errefelé egy kicsit többet és meg fogod látni a problémákat te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!