Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha párkapcsolatban élek, de eszembe jut néha más is?
Sokszor, ha zenét hallgatok, sokkal jobban át tudom élni (ha valami szomorú szám), ha közben akaratlanul is eszembe jut valaki a múltamból, akitől az akaratunk ellenére el kellett vállnunk, lehet az ex, de nagyon jó barát is.
Más helyzetekben sokszor nem is gondolok rájuk, de ilyenkor eszembe jutnak, és valahogy jólesik újraélni a fájdalmat.
Boldog párkapcsolatban élek egyébként
Mennyire normális ez?
Nem, nem mondanám.
Csak nem tudom, miért van az, hogy ha kikapcsolt aggyal bámulok, nem tudom úgy átélni a zenét, mintha hagyom, hogy eszembe jusson valami szomorú közben
De miért váltson belőlem ki szomorú érzelmeket a jelenlegi párom (mondjuk egy szakítós szám közben), ha vele minden oké?
Nem egy személyről van szó, minden számról valaki más, olyan is, aki nem a szerelmem volt, hanem csak barát, de elvesztettem.
Most akkor mindhez vonzódnék még valahol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!