Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha párkapcsolatban élek, de eszembe jut néha más is?
Figyelt kérdés
Sokszor, ha zenét hallgatok, sokkal jobban át tudom élni (ha valami szomorú szám), ha közben akaratlanul is eszembe jut valaki a múltamból, akitől az akaratunk ellenére el kellett vállnunk, lehet az ex, de nagyon jó barát is.
Más helyzetekben sokszor nem is gondolok rájuk, de ilyenkor eszembe jutnak, és valahogy jólesik újraélni a fájdalmat.
Boldog párkapcsolatban élek egyébként
Mennyire normális ez?
2017. szept. 19. 15:22
11/13 anonim válasza:
Szerintem normális, én is párkapcsolatban élek, de nekem is eszembe jut néha más is, pl. a kiskutyám, a családtagjaim, a Marika néni a kisboltból, az anakonda az állatkertből stb.
12/13 anonim válasza:
Néha-néha még ok, de ha folyamatos ez, akkor nincs elvarratlan szál a múltadban.
13/13 anonim válasza:
Szerintem normális, ha nem csak a barátod iránt vannak érzelmeid. Az lenne a fura, ha mindenki mást lecsokiznál és teljesen semlegesen viszonyúlnál hozzájuk.
Az itteni bálaszolók is hülyék kissé. Mintha azért mert visszaemlékeznél rájuk szerelmes lennél beléjük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!