Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne veszítsem el? 22 éves lány vagyok, 3 éve élek párkapcsolatban. A párom külföldön van egy kis ideig, eszembe nem jutna, hogy megcsaljam.
Az anál nem megcsalás.
Viccen kívül, nem igazán értelek. A szex csupán a kommunikáció egy formája, miért ne beszélgethetnél bárkivel? Másrészt nem vagy a párod tulajdona.
Elolvasva irásod, nagyon tisztellek gondolkodásodért. A helyes döntés az lenne tényleg, ha nem csalnád meg barátod, annak ellenére sem, hogy már nem olyan szenvedélyes a kapcsolatotok már, mint régen. Irásod legvégén irtad, hogy közelebbről megismerjen egyelőre szex nélkül. Ez két dologra utal:
-nem régen ismerkedtetek meg
-fontolgatod a testi kapcsolatot
Javits ki, ha tévednék.
Ne ronts el egy biztos kapcsolatot egy bizonytalanért.
Kérédedre válaszolva: én elmondanám neki, hogy te megalázva éreznéd magad, ha megbántanál igy valakit, ez esetben barátodat. Mondd el, hogy kedveled személyét, de nem akarsz vele lefeküdni, csak barátok lehettek. Ha nem érti meg, akkor csak a tested kell neki, és neki mindegy, hogy ki fog ez miatt szenvedni. Tiszteletben kellene tartania téged és kapcsolatod.
1. en fiu vagyok es jelen pillanatban kulfoldon vagyok de ha a parom ilyennel probalkozna en szakitanek vele, te is ezt tenned ha a parod kint talalkkozgatna lanyokkal igaz?
2. ha az uj srac tobbet is akar toled akkor lehet, hogy ramondja, hogy nem akar csak, hogy talalkozzatok. mert akkor egy lepessel kozelebb kerul ahhoz amit akar - azaz engedtel es lassu viz partot mos.
3. azt irtad, hogy a mar nem erzed a baratod irant azt mint korabban akkor miert nem szakitasz vele?
amennyire megertelek szerintem Te az ujat akarod csak addig amig nem bizonyosodsz meg affelol, hogy osszeilletek lelkileg addig a mostani baratod meg akarod tartani, hogy nehogy ket szek kozul a foldre ulj. Szerintem ha ezt a kerdest elkuldened a baratodnek amit ide leirtal akoor szakitana veled. Es ezt neked is erezned kell. tehat amit most csinalsz az nem szep dolog. En a helyedben megprobalnek korrekten kimaszni belole. azaz ha nem akarsz semmit az uj sractol akkor kuld el. Ha meg akarsz akkor a baratoddal szakits elobb. Mert nem hiszem, hogy orulne, hogy csak tartaleknek tatod.
udv:K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!