Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne veszíts...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne veszítsem el? 22 éves lány vagyok, 3 éve élek párkapcsolatban. A párom külföldön van egy kis ideig, eszembe nem jutna, hogy megcsaljam.

Figyelt kérdés
Van egy kedves ismerősöm, aki sok mindenben segít, szimpatikus nagyon, vonzódom is hozzá. A baj csak az, hogy ő már csak úgy szeretne találkozni velem, ha történik is valami. Azt mondta, nem csak rám vágyik, hanem a testemre is. Azt is, hogy ha nem lesz semmi, ugyanúgy segít továbbra is, ugyanúgy kedvelni fog, de nem találkozhatunk. Én nagyon megkedveltem Őt. Nagyon szeretnék vele találkozgatni, komolyan hiányzik, de a barátomat nem tudom megcsalni annak ellenére sem, hogy iránta már nem érzem azt amit korábban. Össze vagyok zavarodva. Hogy tudnám azt elérni, hogy találkozzon velem, és ne akarjon szexet? Hogy közelebbről megismerjen egyelőre szex nélkül.
2008. okt. 23. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
11%

Az anál nem megcsalás.

Viccen kívül, nem igazán értelek. A szex csupán a kommunikáció egy formája, miért ne beszélgethetnél bárkivel? Másrészt nem vagy a párod tulajdona.

2008. okt. 23. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

Elolvasva irásod, nagyon tisztellek gondolkodásodért. A helyes döntés az lenne tényleg, ha nem csalnád meg barátod, annak ellenére sem, hogy már nem olyan szenvedélyes a kapcsolatotok már, mint régen. Irásod legvégén irtad, hogy közelebbről megismerjen egyelőre szex nélkül. Ez két dologra utal:

-nem régen ismerkedtetek meg

-fontolgatod a testi kapcsolatot

Javits ki, ha tévednék.

Ne ronts el egy biztos kapcsolatot egy bizonytalanért.

Kérédedre válaszolva: én elmondanám neki, hogy te megalázva éreznéd magad, ha megbántanál igy valakit, ez esetben barátodat. Mondd el, hogy kedveled személyét, de nem akarsz vele lefeküdni, csak barátok lehettek. Ha nem érti meg, akkor csak a tested kell neki, és neki mindegy, hogy ki fog ez miatt szenvedni. Tiszteletben kellene tartania téged és kapcsolatod.

2008. okt. 23. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Azoknak, akik élvezik a leponozást: Ez igen érdekes. Lepontoztak, de furcsamód utánam senki sem irt. Ha már elitéled a véleményem, akkor már le is irhatnád a te sokkal okosabb elgondolásodat!
2008. okt. 23. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha egy fiú csakúgy akar velem találkozni, h történik valami, akkor én elgondolkoznék egy kicsit. Ez így nagyon nem fair és sztem csak a szexre megy. Ha annyira tiszteletben tartana Téged, mint amennyire nem, akkor meg sem fordulna a fejében, h lefektessen pláne h barátod van. Nekem van egy srác ismerősöm, neten ismerkedtünk meg 3éve. Imádom, ő is engem nagyon vonzódtunk egymáshoz, amikor megölelt, megcsókolt. minden nap beszéltünk DE 200km van köztünk. Mikor találkoztunk soha nem feküdtem le vele mert tiszteletben tartotta, hogy nem akartam. De persze nap mint nap elmondta, hogy akar stb. DE, amikor megtudta, hogy összejöttem a párommal, onnan kezdve tiszteletben tartotta, hogy van valakim és eszébe sem jutott így viselkedni. Még most is beszélünk elég gyakran, de tiszteletben tart annyira, hogy nem mond ilyeneket.
2008. okt. 24. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
ááá ez a sok tiszteletben tart....:-) bocsi:-)
2008. okt. 24. 22:10
 6/6 anonim válasza:

1. en fiu vagyok es jelen pillanatban kulfoldon vagyok de ha a parom ilyennel probalkozna en szakitanek vele, te is ezt tenned ha a parod kint talalkkozgatna lanyokkal igaz?

2. ha az uj srac tobbet is akar toled akkor lehet, hogy ramondja, hogy nem akar csak, hogy talalkozzatok. mert akkor egy lepessel kozelebb kerul ahhoz amit akar - azaz engedtel es lassu viz partot mos.

3. azt irtad, hogy a mar nem erzed a baratod irant azt mint korabban akkor miert nem szakitasz vele?

amennyire megertelek szerintem Te az ujat akarod csak addig amig nem bizonyosodsz meg affelol, hogy osszeilletek lelkileg addig a mostani baratod meg akarod tartani, hogy nehogy ket szek kozul a foldre ulj. Szerintem ha ezt a kerdest elkuldened a baratodnek amit ide leirtal akoor szakitana veled. Es ezt neked is erezned kell. tehat amit most csinalsz az nem szep dolog. En a helyedben megprobalnek korrekten kimaszni belole. azaz ha nem akarsz semmit az uj sractol akkor kuld el. Ha meg akarsz akkor a baratoddal szakits elobb. Mert nem hiszem, hogy orulne, hogy csak tartaleknek tatod.

udv:K

2008. okt. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!