Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki dolog, ha a lány magasabb egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit csináljak,remélem van itt valaki,aki tud nekem segiteni :) .. Két honapja megismertem egy fiut,én 17 vagyok,ö pedig 18 . Azota beszélgetünk,találkozgattunk,és teljesen beléestem . :$ és a barátai elmondása szerint ö is belém . :) de ezt ki is mutatja .. de egy gond van .. fél fejjel alacsonyabb nálam . És fogalmam sincs mit tegyek .. lenne másik 2 srác is,akik szeretnének tölem valamit,és persze ök magasabbak .. de ha ezt a fiut kihagynám,életem végéig bánnám .. mit tegyek ? Ne foglalkozzak a magasság különbséggel vagy hagyjam,és probáljam felejteni ?!2011. okt. 4. 18:30
1/12 anonim válasza:
Mit érdekel téged mit gondolnak mások, ha szereted akkor legyél vele.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem szereted... ha szeretnéd meg se fordulna benned hogy az zavarjon, milyen magas. -.-"
3/12 anonim válasza:
Nekem több haverom is van, akiknek magasabb a barátnője...
Ne parázz rá, mert csak komplexusos leszel.
4/12 BlackSword válasza:
Vízszintesen mindenki egyforma magas...
A vélemény pedig olyan, mint fing... Mindenki tartsa bent a magáét...
És ha csak ebbe tudnak belekötni, akkor elég unalmas lehet az életük...
5/12 anonim válasza:
nézd meg a Lovely Complex-et és akkor megtudod a választ.
am. megsúgom: nem kell, h zavarjon a magasság :) az a lényeg, hogy szereted és ő is téged. a többi nem számít
6/12 anonim válasza:
Szerintem elég ciki ha magasabb vagy a párodnál, DE ha szereted akkor semmi se számit pláne nem az ,h van két másik srác....
7/12 A kérdező kommentje:
Ma igent mondtam nekiii .: D :) és köszönöm mindenkinek . :) a pozitiv és negativ hozzászolásokat egyaránt . :)
2011. okt. 5. 16:38
8/12 anonim válasza:
Sulimba jár egy srác meg egy csaj, együttvannak a csaj vagy 2 fejjel magasabb (de a csaj nagyon magas a sráchoz képest)
Mégis együtt vannak, cukik :D
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem az. Jobb esetben a melled pont a szemmagasságában van :)))
15l
10/12 anonim válasza:
Apám egyik barátjánál van így. nem ide tartozik, de las vegas ba akarnak házasodni, 40 évesek. 2000 ft megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!