Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért nehéz a társkeresés?
Nézzük az egyszerűbb részét, mert gondolom erről jönnének először válaszok. Egy nő bármikor olyan szexpartnert találhat, amilyet csak akar. Egy férfi nem.
Ezen túl, rendben, hogy problémásabb a helyzet, de hol a nehézség? Ha egy nő jó külsejű férfit akar, akkor ad egy kicsit magára és kap. Ha egy nő megbízható férfit akar, akkor szán időt arra, hogy megismerje a férfiakat és talál. Miért panaszkodik mégis sok nő, hogy nem talál rendes férfit? Ráadásul, sokan ezt úgy, hogy életükben max 1-2 évet vannak egyedül.
"Nőként miért nehéz a TÁRSKERESÉS?"
"Egy nő bármikor olyan SZEXPARTNERT találhat"
Pontosan te kretén! Dugásra azt kapok akit, ahol, és ahogy én akarom! Ha akarom fizetnek is érte!
De a kérdésed úgy szar ahogy van! Tekintve, hogy megkérdezed, h miért nehéz a TARSKERESÉS, majd közlöd, hogy SZEXPARTNERT barmikor talalok?
WTF⁉️
Amit én nőként nehézségnek látok:
- én komoly kapcsolatot keresek, a férfiak egy jókora szelete csak szexet... tudom, hogy sok pasi úgy van vele, hoy "jaj, de te legalább kaphatsz szexet", de azt a hajamra kenhetem, ha nem akarok érzelmek nélkül dugni. És sok férfi a csillagokat is lehazudja az égről, hogy meg tudjon egy nőt kettyinteni, és nemcsak az alfa chadek meg az egyértelműen bunkók, hanem a látszólag normálisak és a gyógyegérnek kinézők közül is
és ember legyen a talpán, aki megmondja, melyik gondolja komolyan, ha nem 1000%-osan profi emberismerő... ha meg sokáig váratom, mert meg akarom ismerni, akkor jön, hogy én vagyok a hitegetős k...a meg direkt szívatom
- nem kifejezetten szép és jó alakú nőként azt látom, hogy sok férfinek opció sem vagyok azért, mert nem vagyok vékony... amin egyébként dolgoztam és alakítottam is, de azért hormonbetegség mellett nem könnyű és nem is 2 nap... és többször belefutottam olyanba, és itt, fórumon is látom, hogy kb. külsőre saját kategóriás férfiak úgy gondolják, ha a személyiségük jó (mondjuk művelt, valamennyire kedves stb.), hogy a jó személyiségükért cserébe nekik KIJÁR 9-10/10-es bombanő, és ezt még sokszor azzal is megideologizálják, hogy "de hát a nők a szebbik nem", "a férfiak vizuálisabb típusok". Nem azt mondom, hogy a nők között nincsenek ilyenek, de kevesebb olyat láttam, aki konkrétan azt hitte, hogy kb. cserekereskedelem jelleggel, ha felmutat egy szerinte jó személyiséget, akkor a top nők közül valamelyiknek kutya kötelessége lenne vele elmenni.
- ez gondolom, a másik oldalra is igaz, de 30+-os korosztályban a jobb személyiségű, reális elvárásokkal rendelkező, nem bányarém férfiak nagy része foglalt... ha meg az adott nőnek, aki keresgél, van valami olyan plusz elvárása, ami nehezen teljesíthető, akkor is, ha amúgy a nő részéről tök jogos meg érthető (pl. milyen vallású legyen, legyen-e gyereke stb.), az azért erősen leszűkíti egyáltalán a szóba jöhető embereket
"Egy FÉRFI bármikor olyan FELESÉGET/HÁZASTARSAT találhat, amilyet csak akar, HA HÁZASODNI SZERETNE ES CSALÁDOT. ."
Tényleg? Ez melyik univerzumban érvényes, mert a miénkben ezt nem igen tapasztalom. Már csak azért sem, mert manapság már nemhogy kapcsolatig nem jut el a srácok többsége, hanem egy értelmes kommunikációig, találkozóig sem. Válaszra sincsenek méltatva.
35
Mert bőven átlag alatti vagy!
Ebben nem értünk egyet, már csak azért sem, mert sportolok (sportos alkatom is van), odafigyelek az egészségemre, mellette egzisztenciálisan is elég jól állok.
Ha így összességében átlag alatti vagyok és csak a kövér nők között válogathatnék (utóbbi sajnos így is van), akkor köszönöm szépen, de ebből a társadalomból nem kérek. Amúgy átlag vagy kicsivel felettinek gondolom magam, és csak azt várnám el a másiktól, amit én is oda tudok tenni.
36. Akkor mi az átlag? Bocsi hogy házas emberként a pálya széléről kiabálok be, de engem is érdekelne! Még a végén én is átlag alatti leszek. 🤔😀
Van egy önképem, szeretném viszonyítani egy gyk-s elképzeléshez.
38
Átlag:
Normálisan néz ki, ápolt, igényes. (Tiszta haj, köröm, ruha)
Van egzisztenciája, jó keresete, autója, saját lakása.
(De ez csak az én velemenyem)
És ha valakinek valami hiányzik a listáról, akkor átlag alatti? Mert ha igen, akkor az értékrendszered alapján jah, átlag alatti vagyok, mert nincs autóm, mert nem érzem, hogy szükségem lenne BP-n rá.
Mondjuk a 'normálisan néz ki' az elég szubjektív. Kinek mi jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!