Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme még reagálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme még reagálni erre? És, ha igen, mikor?

Figyelt kérdés
Egy hét után válaszolt egy csaj társkeresőn.

2021. nov. 14. 19:45
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
#6: Oké, de ma már nem 30-40 évvel ezelőtt élünk. A kommunikáció éppen azért lehetne könnyebb, mert ezerféle csatorna van. Ráadásul ha valaki nagyon tartani akarja a másikkal a kapcsolatot, akkor egy mondatot gyakorlatilag bármikor le tud pötyögni, hogy "ne haragudj, válaszolok majd, de most sok gondom van" stb. Ennek a leírásához és elküldéséhez kb. fél perc kell. Egyébként meg pl. mások is járnak egyetemre, és a tanulás mellett sok minden másra jut idejük és energiájuk (akár munka, akár szociális élet, akár más). Szerintem is az lehetett itt, amit a kérdező is írt, hogy a csaj talonba rakta őt, aztán most, hogy koppant a másik srácnál, előhúzta őt.
2021. nov. 14. 20:23
 12/30 anonim válasza:
Én nem írnák neki, nem vagyok senkinek opció. Mondjuk volt, h egy csaj időszakosan írt rám de jófej volt és elszórakoztatott meg minden, de aki aktív és nem ír vissza arra nem érdemes pazarolni időt. Én félénk vagyok, szóval azokból válogatok akik kezdeményeznek, szerencsére nem vagyok ronda, ez a piszok nagy szerencsém, külömben esélytelen volna. :(((
2021. nov. 14. 20:25
 13/30 anonim ***** válasza:

Azt kellene megérteni, hogy az ismerkedés egy folyamat. Nem úgy zajlik, hogy elsőre rögtön tudjuk, hogy ki a tökéletes.

Nálam is volt olyan, hogy rám írt egy srác (hívjuk mondjuk Janinak), párszor írtunk egymásnak, jó fej volt. Kb. két nap múlva rám írt egy másik srác (legyen mondjuk Kristóf), nagyjából egyformán voltak szimpatikusak, de Kristóf közelebb lakott, meg volt egy közös érdeklődési körünk, emiatt ő került az előtérbe, Janit kicsit jegeltem. Talin viszont kiderült, hogy Kristóffal abszolút nincs meg a kémia, legfeljebb haverok lehetünk. Miután újra írni kezdtünk egymásnak Janival, akkor viszont kiderült, hogy vele sokkal több a közös érdeklődési kör, és élőben is megvan a kémia.

Most akkor szerinted meg kellett volna sértődnie Janinak, amiért az első pár, összesen kb. harminc mondatból álló beszélgetésünk után még nem éreztem úgy, hogy örök hűséggel tartozom neki? Nyilván ha elsőre látszana mindenkin az összes tulajdonsága, akkor elsőre láttam volna, hogy ő illik jobban hozzám, de szerinted meg lehet valakit ítélni 30 mondatból? Megsértődhet valaki annak alapján, hogy amikor kevés infóból gyakorlatilag random választ egy lány, hogy most épp kivel ismerkedik még jobban, akkor épp a másikat választja? Szerintem kizárólagos ismerkedést az első személyes találkozástól lehet elvárni, levelezésnél még természetes, ha többen vannak.

2021. nov. 14. 20:35
 14/30 A kérdező kommentje:
Holnap írok azért neki, szerintem. Egyébként nem tinderről van szó. De azért a jóérzésű emberekben van annyi, hogy nem tűnnek el egy beszélgetés közepén. Sokan nyilván nem ugorják meg ezt a szintet. Csak fura, hogy most meg jön kuncsorogni.
2021. nov. 14. 20:40
 15/30 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt örök hűségről? :D Na, ne vicceljünk már! Egyszerűen egy normális emberi viselkedést várok el. Abba talán nem hal bele senki. Bár ahogy egyes kommenteket olvasgatok, lehet hogy mégis...
2021. nov. 14. 20:43
 16/30 anonim ***** válasza:
Én férfiként éppen ezért csinálom azt, hogy nem ismerkedem egyszerre több nővel. Lehet, hogy így lemaradok néhány lehetőségről, de legalább nincs az, hogy egyszerre beszélek x nővel, aztán szarban hagyom a többit egy kedvéért, akivel vagy összejön, vagy nem. Bárki bármit mond, én ezt így érzem tisztességesnek. Nekem is rossz érzés volt, amikor odatettem magam, érdeklődtem, bókoltam, aztán kiderült, hogy a csajnál képben van egy másik srác, és felesleges erőfeszítésnek éreztem mindazt, amit addig tettem.
2021. nov. 14. 20:44
 17/30 anonim ***** válasza:

„De azért a jóérzésű emberekben van annyi, hogy nem tűnnek el egy beszélgetés közepén. Sokan nyilván nem ugorják meg ezt a szintet.”

Ezt nyugodtan címezheted akkor magadnak is, mert ezzel bebizonyítottad, hogy Te se. Facepalm 🤦‍♂️

2021. nov. 14. 20:44
 18/30 anonim ***** válasza:
Hát elég furán állsz hozzá. Láthatóan nem tudsz elszakadni attól a gondolattól, hogy ha váltottál valakivel pár chat üzenetet, a másik fél már teljes figyelemmel és elszámolással tartozik neked. Most lenne kedve/ideje beszélgetni, de az neked "kuncsorgás". Csak mert nem te diktálsz. Rájöttem, hogy én pont az ilyen fura fazonok miatt nem merek társkeresőzni... Pedig 13 jól írja, valahogy így kellene mennie...
2021. nov. 14. 20:48
 19/30 A kérdező kommentje:

Te korrekt vagy 20.44es/1.

Nem tudom miről beszélsz 20.44/2. Én pont hogy nem tűnök el beszélgetés közben.

Mondom az a poén, hogy most meg jön vissza. :D

Lehet az lenne jó, ha elküldeném ahhoz akitől kosarat kapott. :D

2021. nov. 14. 20:48
 20/30 A kérdező kommentje:

Ti tényleg nem értitek :D

Milyen elszámolás elvárás az, hogy "bocsi, más szimpatikusabb, hagyjuk inkább". Vagy akár el is tűnhet, de ne jöjjön vissza 7 nap múlva mintha ez normális lenne. :D Aki ezt nem érti, az jobb is hogy nem ismerkedik online.

2021. nov. 14. 20:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!