Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme még reagálni erre? És, ha igen, mikor?

„Te korrekt vagy 20.44es/1.
Nem tudom miről beszélsz 20.44/2. Én pont hogy nem tűnök el beszélgetés közben.”
Hát akkor segítek. Ha ennyire erkölcsösködni akarunk, akkor milyen már az, hogy itt panaszkodsz róla, állítod be egy szánalmas alaknak a csajt, közben ugyanúgy játszmázol, hogy visszaírj-e vagy sem, miután ugyanúgy megnézted Te is az üzenetêt, ergo fent vagy az oldalon.
Nem arra értettem, hogy nem írsz Neki vissza, de ezek után már legyen az is, ha már így kiemelted. 🤦♂️

"Én férfiként éppen ezért csinálom azt, hogy nem ismerkedem egyszerre több nővel. Lehet, hogy így lemaradok néhány lehetőségről, de legalább nincs az, hogy egyszerre beszélek x nővel, aztán szarban hagyom a többit egy kedvéért, akivel vagy összejön, vagy nem. Bárki bármit mond, én ezt így érzem tisztességesnek. Nekem is rossz érzés volt, amikor odatettem magam, érdeklődtem, bókoltam, aztán kiderült, hogy a csajnál képben van egy másik srác, és felesleges erőfeszítésnek éreztem mindazt, amit addig tettem."
Oké, mert férfiként megteheted, hogy ráírsz Katára, aztán ha nem ír vissza vagy nem jöttök be egymásnak, akkor írsz Zsuzsának, aztán ha vele se jön össze, akkor Annának. Itt senki nem fogja azt mondani, hogy te "talonban tartottad Annát", pedig valójában erről van szó. De tegyük fel, ha regisztráció után tíz perccel már rád írna Kata, Zsuzsa, Anna, Vica, Dóri, Betti, Laura és Jázmin, és ennek legalább a fele szimpatikus elsőre, akkor mit csinálnál? Visszaírsz nekik, hogy "bocsi, nem jössz be", ami hazugság? (Aztán ha az elsővel nem jön össze semmi, akkor megírod, hogy "mégis tetszel"?) Megírod, hogy "a Kata öt perccel előtted írt, neked majd akkor írok, ha vele nem jön össze"? Nagyon nem fair azt a viselkedést kikiáltani tisztességesnek, ami gyakorlatilag csak a férfiak számára lehetséges...
De akkor minek járt volna fel? Jut rájuk napi 5 fazon. Én fogok is írni neki. Csak kíváncsi voltam, hogy ki mit gondol erről.
Női szempontoknak is örültem volna.

#25 Nem irreleváns, direkt azért kérdeztem úgy, hogy "tegyük fel, hogy". Te azt írtad, egyszerre egy emberrel tisztességes dolog ismerkedni, és neked erre meg is van a lehetőséged, mert a nők többsége lusta. Ezért kérdezem, hogy nőként szerinted mi a tisztességes lépés:
a) egy férfin kívül mindenkit lerázni, aztán ha az első kiszemelt jelölttel nem jön össze a dolog, akkor megint rájuk írni (erre írta sok kommentelő, hogy gáz meg "talonban tartás")
b) egynek írni, a többinek nem (ezt utálni szokták)
c) egyszerre több emberrel ismerkedni (ezt meg te nem tartod becsületesnek).
Az nem elegáns megoldás, hogy mindenre, amit egy nő tehet, azt mondod, hogy nem jó, de amikor megkérdezem, hogy akkor mit tehetne, akkor lerázod azzal, hogy irreleváns, mert téged nem érint.
Egyébként én mindig kezdeményeztem, egyszerre egy férfinál (úgy voltam vele, akit ez zavar, azzal nem egymást keressük, de amúgy senkit nem zavart), de ettől függetlenül jött üzenet egy rakás másiktól is, most írjam ki, hogy "ne te írj, mert én szoktam"?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!