Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme még reagálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme még reagálni erre? És, ha igen, mikor?

Figyelt kérdés
Egy hét után válaszolt egy csaj társkeresőn.

2021. nov. 14. 19:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
De amugy nem is biztos, hogy massal ismerkedett. :D Ezt mar csak te teszed hozza... Azt a reszet megertem, hogy nehez a kommunikacio, ghosting, stb... sok a bizonytalansag.
2021. nov. 14. 20:57
 22/30 anonim ***** válasza:

„Te korrekt vagy 20.44es/1.

Nem tudom miről beszélsz 20.44/2. Én pont hogy nem tűnök el beszélgetés közben.”

Hát akkor segítek. Ha ennyire erkölcsösködni akarunk, akkor milyen már az, hogy itt panaszkodsz róla, állítod be egy szánalmas alaknak a csajt, közben ugyanúgy játszmázol, hogy visszaírj-e vagy sem, miután ugyanúgy megnézted Te is az üzenetêt, ergo fent vagy az oldalon.

Nem arra értettem, hogy nem írsz Neki vissza, de ezek után már legyen az is, ha már így kiemelted. 🤦‍♂️

2021. nov. 14. 21:14
 23/30 anonim ***** válasza:

"Én férfiként éppen ezért csinálom azt, hogy nem ismerkedem egyszerre több nővel. Lehet, hogy így lemaradok néhány lehetőségről, de legalább nincs az, hogy egyszerre beszélek x nővel, aztán szarban hagyom a többit egy kedvéért, akivel vagy összejön, vagy nem. Bárki bármit mond, én ezt így érzem tisztességesnek. Nekem is rossz érzés volt, amikor odatettem magam, érdeklődtem, bókoltam, aztán kiderült, hogy a csajnál képben van egy másik srác, és felesleges erőfeszítésnek éreztem mindazt, amit addig tettem."

Oké, mert férfiként megteheted, hogy ráírsz Katára, aztán ha nem ír vissza vagy nem jöttök be egymásnak, akkor írsz Zsuzsának, aztán ha vele se jön össze, akkor Annának. Itt senki nem fogja azt mondani, hogy te "talonban tartottad Annát", pedig valójában erről van szó. De tegyük fel, ha regisztráció után tíz perccel már rád írna Kata, Zsuzsa, Anna, Vica, Dóri, Betti, Laura és Jázmin, és ennek legalább a fele szimpatikus elsőre, akkor mit csinálnál? Visszaírsz nekik, hogy "bocsi, nem jössz be", ami hazugság? (Aztán ha az elsővel nem jön össze semmi, akkor megírod, hogy "mégis tetszel"?) Megírod, hogy "a Kata öt perccel előtted írt, neked majd akkor írok, ha vele nem jön össze"? Nagyon nem fair azt a viselkedést kikiáltani tisztességesnek, ami gyakorlatilag csak a férfiak számára lehetséges...

2021. nov. 14. 21:15
 24/30 A kérdező kommentje:

De akkor minek járt volna fel? Jut rájuk napi 5 fazon. Én fogok is írni neki. Csak kíváncsi voltam, hogy ki mit gondol erről.

Női szempontoknak is örültem volna.

2021. nov. 14. 21:16
 25/30 anonim ***** válasza:
#23: Arról senki sem tehet, hogy a nők 99%-a b*szik kezdeményezni, és nem a férfiaknak kell egyszerre ötszázezer rohamozó nővel foglalkoznia. A nők előtt is nyitva a lehetőség, hogy kezdeményezzenek, máskor mindig a modern világ eljöttéért hisztiznek, hát tessék, ez is a modern világ része lenne. Egyébként olyannal valószínűleg a férfiak csupán pár százalékának kell szembenéznie, hogy egyszerre 6-8 nő ír neki (kezdeményezve, nem válaszképpen), egy átlagos faszi is legfeljebb mellőzést, hallgatást kap még akkor is, ha kezdeményez. Ezért irreleváns az a kérdésed, hogy mi lenne, ha egyszerre kapnék egy rakás nőtől "felajánlkozást".
2021. nov. 14. 21:26
 26/30 anonim ***** válasza:
#25, de ez azert is van, mert ha a no kezdemenyez, azt a ferfiak gyakran szanalmasnak talaljak. Es ki akar ebbe a dobozba tartozni?
2021. nov. 14. 21:38
 27/30 anonim válasza:
26-os aki szánalmasnak tartja azt ha egy nő kezdeményez az nem teljesen normális. Miért ne kezdeményezhetne? Épp ez a baj hogy kezdeményezhetnének többet is a nők, legalábbis engem egyáltalán nem zavarna férfiként, sőt még tisztelném is érte a nőt hogy veszi a bátorságot a kezdeményezéshez.
2021. nov. 14. 21:48
 28/30 anonim ***** válasza:

#25 Nem irreleváns, direkt azért kérdeztem úgy, hogy "tegyük fel, hogy". Te azt írtad, egyszerre egy emberrel tisztességes dolog ismerkedni, és neked erre meg is van a lehetőséged, mert a nők többsége lusta. Ezért kérdezem, hogy nőként szerinted mi a tisztességes lépés:

a) egy férfin kívül mindenkit lerázni, aztán ha az első kiszemelt jelölttel nem jön össze a dolog, akkor megint rájuk írni (erre írta sok kommentelő, hogy gáz meg "talonban tartás")

b) egynek írni, a többinek nem (ezt utálni szokták)

c) egyszerre több emberrel ismerkedni (ezt meg te nem tartod becsületesnek).

Az nem elegáns megoldás, hogy mindenre, amit egy nő tehet, azt mondod, hogy nem jó, de amikor megkérdezem, hogy akkor mit tehetne, akkor lerázod azzal, hogy irreleváns, mert téged nem érint.

Egyébként én mindig kezdeményeztem, egyszerre egy férfinál (úgy voltam vele, akit ez zavar, azzal nem egymást keressük, de amúgy senkit nem zavart), de ettől függetlenül jött üzenet egy rakás másiktól is, most írjam ki, hogy "ne te írj, mert én szoktam"?

2021. nov. 14. 22:02
 29/30 anonim ***** válasza:
#26: Csak annyi a titok, hogy nem k*rvásan kell kezdeményezni, és nem fogják annak tartani a nőt. A legtöbb kezdeményező nőt szerintem azért tartják szánalmasnak, mert ribis módon kezdeményeznek. Holott ha simán odamennének valakihez, és beszélgetést kezdeményeznének, vagy társkeresőn írnának valakinek egy normális üzenetet, senki sem tartaná őket "olyannak".
2021. nov. 14. 22:06
 30/30 anonim ***** válasza:
#28: Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mihez kezdenék egymilliárd forinttal, vagy hogy ha katona lennék, és fegyvert kellene fognom a ránk támadókra, akkor lőnék-e. Mivel sosem voltam a másik oldalon, és nem kellett szembesülnöm azzal, hogy egyszerre x nő akar, így nem tudom megmondani, hogy egy nőnek mit KELL tennie. Beszélgetni lehet egyszerre több emberrel, csak hamar dűlőre kell jutni, hogy azok közül számodra ki a legszimpatikusabb, a többinek pedig megmondani, hogy bocs, de elhatároztam magam valaki mellett. Aztán hogy bejön-e a döntésed vagy nem, már más kérdés, de legalább nem azt érezteted a többiekkel, hogy talonban tartod őket. Addig nincs gond, amíg az ismerkedés nem jut el egy olyan fázisba, ahol az egyik fél már érezhetően többet akar. Ha csak arról beszélgettek, hogy kinek mi a hobbija, milyen ételt szeret stb., az oké, ezt lehet egyszerre x emberrel is csinálni. Viszont hamar fel kell tenni olyan fontos kérdéseket, amelyektől függhet egy ismerkedés jövője (pl. akar-e a másik gyereket vagy nem). Elmondok egy saját példát. Ismerkedtem egy nővel, jól elbeszélgettünk. Felvetettem neki, hogy a későbbiekben szívesen megismerném őt személyesen is (éppen a vírus miatti korlátozások idején voltunk), erre nem mondta azt, hogy nem, de konkrét igent sem. Bókoltam neki, érdeklődő voltam, de nem nyomultam. Egyszer csak elkezdett megváltozni, ritkábban írt és kevesebbet is. Gondoltam, elfoglalt, nem sürgettem. Aztán amikor már hetekig ez ment, rákérdeztem, hogy hová tart a mi kettőnk ismerkedése. Erre nagy nehezen elmondta, hogy alakulóban van egy kapcsolata. Számomra az esett rosszul, hogy eléggé egyértelműen kifejeztem azt, hogy a nőt látom benne, de még annyit sem kaptam vissza, hogy megmondja, ne bókoljak neki, mert nem gondol rám "úgy", vagy hogy ne várjak a válaszára, mert nem én vagyok a befutó. Ha ezt korábban megtudom, akkor nem futok le felesleges köröket, és nem várom, hogy mikor fog végre válaszolni. Ez már nyilván egy sarkított szituáció, de szerintem az a lényeg, hogy nem szabad odáig engedni a dolgot, hogy az esélytelen is azt érezze, hogy lehet még esélye, illetve nem szabad felesleges köröket lefuttatni azokkal, akik esélytelenek. Szerintem ha intenzíven beszélgetsz az emberekkel, akkor viszonylag rövid idő alatt fel tudsz állítani közöttük egy sorrendet, pár nap alatt el lehet dönteni, hogy ki az, akinek több esélye van.
2021. nov. 14. 22:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!