Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme még reagálni erre? És, ha igen, mikor?
Figyelt kérdés
Egy hét után válaszolt egy csaj társkeresőn.2021. nov. 14. 19:45
1/30 anonim válasza:
Esetleg egy próbát megér. Gondolom, téged sem halmoznak el a nők válaszlevelekkel, ezért szerintem próbáld kihasználni ezt a lehetőséget, legfeljebb nem jön össze. Fogd fel úgy, hogy legalább válaszolt neked, a mai világban már ez is nagy szó.
2/30 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy volt már köztünk egy rövidebb folyamatos párbeszéd és egyszer csak eltűnt. És most bukkant fel. Gondolom nem jött össze neki a csávó, akiért engem jegelt.
Nem halmoznak el az biztos. Sőt megnyitni se képesek sokszor az üzenetem.
2021. nov. 14. 19:54
3/30 anonim válasza:
Persze hogy megéri. A kapcsolatokban nagyon sokminden múlik az időzítésen. Lehet hogy suli/munka/random harmadik dolog miatt nem válaszolt. Ha egyébként szimpatikus, ez miatt ne add fel.
4/30 A kérdező kommentje:
És mikor? Nem akarok nagyon pincsis lenni.
2021. nov. 14. 20:04
5/30 anonim válasza:
Hát ha így eltűnt, az egy kicsit más helyzet. Én azért finoman rákérdeznék, hogy mi miatt történt ez, és a magyarázat függvényében elgondolkodnék azon, hogyan tovább.
6/30 anonim válasza:
Mi van akkor ha pl. egyetemre jár, komolyan készül az életre, és vizsgázott. És pont leszarta egy hétig a társkeresőt? Régen hetekig tartott, amikor egy messze élő lánytól válaszlevelet kaptunk, mégsem agyaltunk ennyit rajta! Még telefon sem volt, nemhogy mobil, meg net. Ki lehetett bírni.
7/30 A kérdező kommentje:
És közben napi szinten feljárkál? Hagyjuk már... Nagyot változott a világ azóta.
2021. nov. 14. 20:16
8/30 anonim válasza:
Persze nyilvan mas csavo volt prioritas ez kb 99%, de en igy is folytatnam a beszelgetest, ez igazabol a tinder velejaroja. Akkor valalszolj amikor jol esik nem kell taktikazni, ha ossze illetek akkor nem kell taktikazni sot akkor ront is a helyzeten.
9/30 Honorius válasza:
Pont ugyan így voltam eltűnt a hölgy 6napra, ráhagytam a dolgot. Majd rám irt a 7. napon, hogy sajnálja megismerkedett egy másik palival. Én a helyedben nem írnék. Mai világban az ember 2 percenkként nézi a telefonját, kaka pisi közben, stb… nehogy ne legyen annyi ideje, hogy odaböffentsen egy szia mizut.
10/30 anonim válasza:
Őszintén. Akkor mi van, ha egy másik pasi miatt „jegelt”? Egy tök ismeretlen személy vagy, nem tartozik feléd semmilyen kötelezettséggel és vice versa. Ez nem talonba rakás még, csak szimplán nem rád esett a prioritás, és sztem Te is ugyanezt csinálnád, ha nem csak 1-2 matched lenne, hanem több... Nyilván mindenki a legoptimálisabb partnert keresi a felhozatalból.
Írj vissza, vagy nyugodtan hagyjad elúszni, aztán várhatsz még 1 hónapot a következő szia mizuig. Rajtad áll.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!