Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet egy 25 éves férfinak aki aránylag jól néz ki mégse nem volt eddig senkinek?
Én megmondom.
Nekem van egy kollégám, ha annyira ragaszkodunk a pontozáshoz, karcolja a 10-est... Jó genetika, testalkat, magasság, tipikus szép arc. Nincs senkije, évek óta. Ő is 25 éves egyébként.
Egy szóval lehetne jellemezni: tróger.
Nincs jogosítványa, mert egyszer jogsi nélkül vezetett, így eltiltották magától a jogosítványszerzéstől is, nem tudja mikor jár le ez a tilalom, de láthatóan nem is érdekli.
A munkahelyén már vagy a 20. figyelmeztetést kapja, hogy szedje össze magát, mert annak ellenére hogy kötetlen munkaidőben dolgozik (6-8 között bármikor mehet dolgozni), rendre elalszik, fél 9, 9-re esik be, vagy nem is megy.
A késéseknek az oka, hogy "megittunk a haverral 1-2 sört", meg esetleg egy kis drog is bejátszik.
1-jén van fizetés, 10-én már konkrétan nem eszik a munkahelyén, mert nincs pénze...
Természetesen az apjával él.
Na, most nem a lehetséges okokat soroltam fel, hanem 1!!! emberről beszéltem.
Ilyen ember nem kell a kutyának se.
Azt nem kétlem, hogy ha nagyon akar talál bárkit/valakit arra, hogy dugjon (bár elmondása szerint ebben se mostanában volt része), de hogy otthonra nem kellene senkinek, az fix.
Ezért írtam, 1 szóval jellemezhető: tróger
Párkapcsolatra képtelen egyed.
Egyre többen vannak a nők között is, sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!