Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak 25 éves koráig nem volt barátnője akkor már kicsi az esélye hogy legyen?
Hát ha pár év munkát beleraksz a saját magad fejlesztésébe. Akkor egy leharcolt 30as két gyerekes anyuka még a tied lehet.
Igen szerintem is rossz biznisz.
Inkább költsd azt a pénzt örömlányra.
Lehet simán, nagyon sok dolgon múlik. :)
Akkor sem garantált semmi a sikerre, ha eljársz és ismerkedsz nőkkel. Vagyis megpróbálsz.
Tapasztalatból írom, nagyon sok helyre jártam el anno sok éven keresztül, sok embert ismertem, és még úgy sem jött össze.
Utólag visszagondolva, nem érte meg. Nem mondom, hogy rossz volt teljesen, mert alapvetően jól éreztem magam mindig.
De a nők pff, azt inkább hagyjuk. Az nem érte meg, annyi visszautasítást, megalázást, csúnya nézést, faképnél hagyást nem kívánok senkinek.
Pedig soha nem voltam bunkó, mindig tisztelettudóan mentem oda, ha nemet mondtak, elfogadtam és mentem tovább.
5-ös.
Annyi visszautasítást, és egyebeket amiket kaptam, maximum egy tényleg jóképű férfi kapott életében, aki minden nap mindenkihez odament kb., aki nő volt. Csak az a különbség, hogy neki az, a sikereihez képest elenyésző szám.
Nekem 0 sikerem volt, már annak örültem, ha egy legalább beszélgetni akart velem legalább. Az is nagy szó volt nálam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!